HTML

rea meneh

dolgok

Friss topikok

  • Yamashita: gáspárbéjja,Rá Dios, kötözködő! Azt ajánlom tanulmányozzátok Kiszely István professzor,Akadémikus ... (2009.06.30. 23:42) Szlovákot a magyar tengerbe!
  • Stay_TRUE: @Eritreai: De valamikor el kell kezdeni, és eljött az idő, ha nem akarunk polgárháborút!! Egyébké... (2009.06.11. 16:37) Ki tehet a Jobbikról?

Linkblog

Ki tehet a Jobbikról?

2009.06.09. 01:00 reameneh

 „Úristen, de ciki!”, „nem tudom elhinni”, „szégyen magyarnak lenni!”. Ilyesmiket küldözgetnek egymásnak a fészbukon meg sms-ben meg mindenfelé azok, akik most meglepődtek.

Pedig sok csodálkoznivaló nincs. Ha a kormánypártnak és főleg külső támogatójának az ország jelenét, pláne jövőjét érintő egyik legfőbb - és épp elég sokak által naponta tényleg érzékelt - problémahalmazról, a cigányság kérdéséről az egyetlen érdemi mondanivalója az, hogy aki ezt szóba hozza, az szélsőséges és rasszista, akkor lesznek is szélsőségesek és rasszisták. Ha már egyszer ilyen nagy igény mutatkozik rá. Aztán majd ők sorolják a saját megoldásaikat.
Ehhez jön még a folyamatos árpádsávozás, gárdistázás, szélsőjobbveszélyezés, vagyis a folyamatos média-(meg még ki tudja milyen) támogatás, aztán már lehet is csodálkozni.
Meg meglepődni azon, hogy nem ér el 5 százalékot egy olyan párt, amelynek - és akkor most a kormányzati teljesítményről és a pártönfinanszírozásról ne is beszéljünk - fontos egy-két kiválasztott kisebbség és egy-két emberi jog protezsálása (ez eddig helyes), csak olyan alapvető liberális értékekről (emberi jogokról) feledkezik meg, mint a magántulajdon és -birtok védelme, a személyes biztonsághoz, a zavartalan élethez fűződő jog meg hasonló apróságok.
A mostani eredmény egyébként remek alkalmat nyújt arra is, hogy a maroknyi maradék fletóista is végképp leszámoljon azzal a legkésőbb 2006 ősze óta nyilvánvaló hülyeséggel, hogy Gyurcsány valaha is a szocik megmentője, a baloldal megreformálója, önbecsülésének és hitének visszaadója lett volna.
Az MSZP negyedikbélája.
A szélsőjobbé, az tényleg ő volt.
Vagy 2009-ben azért lenne Jobbik meg magyargárda, merafideszkivetteazembereketazutcára? Azért, nyilván.
Csinált sok baromságot Orbán is, persze. Voltak itt remek kis polgári körök, másfélmilliós tüntetések, egyatáborozások, hasonlók. Viszont ha valakinek, hát nekik pont nem hiányzott egy ilyen, ilyen - legalábbis most - erősnek tűnő alakulat.
Hogy a Jobbik önálló formációként képviseli a radikáljobbot, még jól is jön egy regionális összehasonlításban is erős, EU-párti, kormányzásra készülő, de folyamatosan a szélre kacsintgatással vádolt pártnak. Biztos, hogy a Fidesz eddig az első lépcsőig el is jutott a gondolkodásban.
Az viszont, hogy az ifjú farkasok behatolnak a Fidesz vadászterületére, és csalódott balosok tömegét terelik el Orbánék orra elől, már casus belli.
Nem beszélve arról, hogy a majdani Fidesz-kormánynak - és főleg az országnak - egyáltalán nem mindegy, hogy szükség lesz-e valakire koalíciós partnerként vagy külső támogatóként.
Ha viszont az EP-választás eredménye nagyjából az országgyűlésin is megismétlődik, a Fidesz igazi „centrumnéppárttá” válik. Balra is ellenzék, jobbra is ellenzék: nagyjából ugyanakkorák.
Az igazán kínos az lesz, amikor a Fidesz-kormányból törvényszerűen kiábrándulók is elkezdenek majd új nyájat keresni.

333 komment · 6 trackback

Címkék: választás mszp fidesz szdsz jobbik ep

A bejegyzés trackback címe:

https://reameneh.blog.hu/api/trackback/id/tr671171606

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Abszurdisztán 2009.06.09. 13:45:51

Történelmi fordulat? Nyugodtan kijelenthetjük, hogy legszebb álmainkat is felülmúló jobboldali sikert hozott az EP-választás, az SZDSZ zseniálisan rossz szereplése felett érzett kárörömöt pedig talán még most sem sikerült ép ésszel feldolgozni

Trackback: Meister szösszenetei 2009.06.09. 13:44:03

Ez egy értelmes írásNem sok ilyen szokott megjelenni az index.hu címlapján, ez most valahogy átcsúszott a cenzúrán. „Úristen, de ciki!”, „nem tudom elhinni”, „szégyen magyarnak lenni!”. Ilyesmiket küldözgetnek egymásnak a fészbukon meg sms-ben me...

Pingback: Meister szösszenetei » Ez egy értelmes írás 2009.06.09. 13:43:57

[...]élethez fűződő jog meg hasonló apróságok. Teljes bejegyzés itt. [...]

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.06.09. 13:31:40

Inkább vissza a kómábaHa Toller László a majdnem napra pontosan három évvel ezelőtti balesete után hirtelen magához térne, egy alapos körülnézés után azt hiszem a zártosztályon kötne ki. Felfoghatatlan lenne számára az az eszméletlen változás, ami ez alat…

Trackback: SZENZOR 2009.06.09. 12:08:34

Kurucvirtus reloaded Mottó: "Aki háborút kezd, először ásson két sírt." "Fiad nem csak a te fiad, hanem a kor gyermeke." (Konfuciusz) Kedvem lenne azzal foglalkozni, miképp lehet az, hogy a 6-8%-ra taksált cigány társadalom mindössze 0,5%-kal bírta mega…

Trackback: dolgok 2009.06.09. 12:08:03

JobbikA jobbik európai értelembe munkahejfetisiszták, mer amig mi türelmessen kivárjuk, hogy eggy minőségi álásajállattal keressenek meg benünket a krimóba, addig a jobbik minden munkát válogatás nélkül elválalnak, tekintet nélkül annak minőségtartalmára.…

Trackback: Ficere Ödön hírei 2009.06.09. 11:32:27

A tét nélküli választásA Jobbik szavazók egy jelentős csoportja olyasmit érezhet most, mint a réten gyufázó gyerekek, amikor kigyullad a trágyadomb. Ami az előbb még jó szórakozásnak tűnt, az hirtelen nagyon félelmetes lett. Hiába locsolják, semmi nem seg…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Treff7 2009.06.09. 12:04:30

aha persze azt érezzük...wáháháh

icelpro (törölt) · http://mousepad.blog.hu 2009.06.09. 12:07:20

A jobbik egy új politikai generáció. Aki ebbe cigánykérdést vagy szélsőséget lát bele, annak orvosra van szüksége. Egyszerűen felnőtt egy új politikai generáció, ennyi és nem több. A jobbik számára Orbán és párttársai öreg bácsik. Ne feledjük, 63-as születésű. 46 éves, közelebb az 50-hez. Őszül. Mondom, egy más politikai generáció.

Jön az új generáció, a jobbik (nemzeti párt), az lmp (baloldali párt). És mard még sokáig a liberális párt, a Fidesz is.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 12:07:26

Megjegyzem IV. Béla ténykedése minden szempontból katasztrofális volt.

Kenedy1 2009.06.09. 12:07:55

A Jobbikról nem a Fidesz. A Jobbikról az MSZP-SZDSZ zsidó, cigány politikája tehet. A Jobbikot nem a fidesz hanem magyarok választották be, érthető hogy miért. Az SZDSZ el lett innen zavarva, a valaha létezett legkártékonyabb gyülekezet.

budipa piroska 2009.06.09. 12:08:03

@Ficere Ödön hírei: amikor meg az írásod olvasom, azt érzem: uramisten, micsoda faszfej!

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.06.09. 12:08:24

én nem félek a jobbiktól. le is írtam, hogy miért.

bodonmaria 2009.06.09. 12:10:02

Amelyik kutya ugat, az nem harap!

P4C3 2009.06.09. 12:10:14

"kínos"... miért lenne kínos? Az egész index több hete lejárató kampányt folytat a Jobbik ellen...Mennyit kap ezért? Ti bloggerek meg ennyire balosok vagytok, vagy mi? Képtelenek vagytok elhinni, hogy igény van nemzeti pártra? Egyáltalán tudjátok, hogy mi az?
Én adok nekik egy lehetőséget, hogy bizonyítsanak.
Mi lesz, ha valóban odacsapnak a bal és jobboldali mutyinak, tesznek is a cigánykérdés ügyében (ha nekem vki elkezd rasszistázni, az előre mondom, hogy önmagát járatja le...) és megvédi azt ami MAGYAR, akkor kit lesztek kénytelen szidni? Önmagatokat leginkább...

Agagag 2009.06.09. 12:13:16

Ki tehet a Jobbikról?

Az Szdsz-Mszp.

Természetes reakció a létrejöttük, amikor a kártevők teljesen elpofátlanodnak és elszaporodnak.
Csak az a baj, hogy ők kreálták.

cuebler 2009.06.09. 12:13:17

@Ficere Ödön hírei: én nem menekülök, inkább maradnék. meneküljön az, akinek félnivalója van.

hogy a bejegyzést is kommentáljam: nem (csak) a fidesz tehet a jobbik térnyeréséről, inkább az elmúlt 20 év politikai elitjének folyamatos és szándékos "ügyetlenkedése", amely mellesleg igencsak kifizetődő volt a számukra.
egykori mszp szavazóként mély bűntudatot éreztem és érzek, ezért szavaztam egy olyan erőre, amely várhatóan mindenben az ellenkezőjét csinálná, mint a maszop.

akik pedig a szélsőségektől óvnak és félnek, inkább a saját félnivalójukat takargatják. mert amíg a fidesz számoltatja el az mszp-t és fordítva, addig nincs miért félniük, elvégre ugyanabból a tálból (esznek?) lopnak.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.06.09. 12:13:25

A Jobbikhoz most sokan átszavaztak a fidesztől, mert biztos volt a fidesz fölényes győzelme, és remélni lehetett az utolsó közvéleménykutatások alapján, h akár a szoci szegfűt is betakarhatja az árpádsáv. Mivel tét nem volt nagy, hát sok fidesznyik a jobbikkal akarta pofáncsapatni a hülyefasisztázó maszopot.

Bejött. De szvsz egy éles helyzetben a Jobbik nem bír 15%-ot hozni. Sztem a következő o.gy.-n ott lesznek 10% környékén, vagy alatta.

renesis 2009.06.09. 12:13:33

Hát akkor menekülj! Vagy mégse fész annyira?
Nem tudom mit kell csodálkozni-tökéletesen meg van irva fentebb-, ha nem lehet cigánybűnözni, ha el kell tűrni, hogy buzik HIVALKODVA felvonuljanak, mert különben nem vagyok európai akkor mit várunk?!
Kire is szavazzon az ember?
szdsz,mszp-6-7 év alatt tönkre tették az országot (mindent ne fogjunk a válságra)
fidesz- akiskirályra soha
mdf-talán, de kicsit és töketlenek
kimaradt?

Szerintem az a szégyen , hogy emberek megkérdőjelezik bizonyos választópolgárok épelméjét, mert nem a nekik szimpatikus pártra szavaztak.

U: nem a jobbikra szavaztam

bodonmaria 2009.06.09. 12:15:57

A JOBBIK-ra 400 ezren szavaztak!
De Magyarország lakossága 9,3 millió!
Abból kb 1 millió szavazott a FIDESZRE.

Nem akarom védeni a cigányokat. De ez a kérdés Magyarországon nem oldható meg ilyen formában. Evvel az indulatos viselkedéssel nem érnek el semmit. Csak azt, hogy a cigányság is alkot egy "JOBBIK" ot.

Tengertánc (törölt) 2009.06.09. 12:17:33

@icelpro: "jobbik egy új politikai generáció. Aki ebbe cigánykérdést vagy szélsőséget lát bele, annak orvosra van szüksége."

Akkor elég sokan szorulnak orvosra ebben az országban...meg Európában is. Még szerencse, hogy vannak akik idehaza sokan, akik nem úgy gondolkodnak mint te.

P4C3 2009.06.09. 12:19:54

Ha jól csinálja a dolgát a választásig a Jobbik és úgy képviseli a MAGYAR érdekeket, ahogy illik, akkor szerintem 15% fölé is fog menni ogy. választáskor...

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.06.09. 12:21:26

@Izmir:
Fidesz 1600000 fő szavazott.
Mszp 500000 fő
Jobbik 420000 fő :D

bodonmaria 2009.06.09. 12:21:30

@Izmir: Milyen országban akarunk élni??

P4C3 2009.06.09. 12:22:03

:D jólvan, majd ha téged késel megy 4-5 "muzsikus" egy aluljáróban, akkor mit fogsz ide leírni legközelebb?

Addig, amíg nem járnak be iskolába és inkább kint lopnak és kötekednek, nem lehet velük beszélni, csak ha kényszeríted őket munkára és jobb belátásra...sajnos. Tudsz jobbat?

hatláb · http://ebenci.blog.hu 2009.06.09. 12:23:40

Ez egy nagyon egyszerű szociológiai alapvetés. Gazdasági (és egyéb) válságokban megerősödnek az autokratikus és/vagy szélsőséges érzelmek. Azért szavaztunk a Jobbikra, mert ő majd "rendet tesz". Birkák vagyunk, ez van. Csak jólétben demokrata az ember.

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.06.09. 12:24:17

Csak hogy érezzük:
1 millió emberrel több szavazott a fideszre, mint az mszp- re.
Az mszp-re annyian szavaztak, mint a jobbikra :D

icelpro (törölt) · http://mousepad.blog.hu 2009.06.09. 12:24:56

@Blazzo:

Adjak bőröndöt? Van több is.
Ha nem boldogulsz, csomagolni is segíthetek, az ilyen magatokfajta műrettegőknek mindig csak a pofájuk nagy, de ha pakolni kéne, nem megy a dolog.

Egy jegyet is hajlandó vagyok állni, odafelé, ha előtte életed elvételére aláírsz egy szerződést, hogy többet az életben vissza nem jössz. Mind a 2%-otoknak összedobja az ország, csak húzzatok már el a 3,14-ba és pusztítsatok másutt.

Fira 2009.06.09. 12:29:24

Magyarország 400.000 ostoba, fasiszta, náci, árpádsávos holokauszttagadó országa lett.
De az is lehet, hogy a tökük tele az embereknek az olyan tetves pártokkal, mint sz MSZP, SZDSZ, akik az utóbbi időben csak országrombolást végeztek, illetve elegük van Orbánból, aki minden lófing után elrikkantja magát, hogy Elég! és akkor most már nem mehet így tovább meg véget vetünk a rossznak de közben semmit nem tettek azért, hogy az MSZP-t (vagy MSZP-SZDSZ kormányt) megbuktassák. Üres duma, rizsa, fecsegés, ezért is fordul el tőlük annyi szavazó. Ha már annyira ragaszkodik az MSZP a hatalomhoz, amit a Fidesz is szajkóz, akkor miért nem lehetne ahhoz ragaszkodni, hogy elűzzék a hatalomból? MDF: no comment.

Ne csodálkozzunk, ha a Jobbik így teljesített, inkább örülnie kéne mindenkinek, hiszen végre megmozdult az a beposhadt politikai állóvíz, amit mindenki annyira utált. Viszont veszélyt meg hogy is mondta Lendvai? "Gyilkos választ" egyáltalán nem jelent. Senkire. Maximum azokra a majmokra, akik eddig bársonyszékkel a seggük alatt loptak.
A Jobbikot le lehet fasisztázni, attól még nem lesz az. Maximum nemzeti radikális. Nem kell szeretni, de félni sem kell tőle.

bodonmaria 2009.06.09. 12:32:48

@P4C3: Leszögezem, hogy nem tisztem védeni senkit sem!

De azért érdekelne engem, hogy Morvai Krisztina és párttársai mikor jártak utoljára olyan településen, ahol a lakosság 60-70%-a roma??
Látták e az, ahogyan ott élnek az emberek??
Saját szemükkel meggyőződtek e arról, hogy ott mi folyik??

És kérdezem azt, Morvai Krisztina, Vona Gábor mikor gondolt utoljára arra, hogy pl. egy romacsalád miért nem tudja rendesen élni (a mi civilizált normáink szerint) az életét?? Küldtek e valaha ruha, cipő, játékcsomagot, hogy segítsenek ott az embereknek??

tavirdasz 2009.06.09. 12:33:26

miert moderaltad ki a hsz-omat?

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 12:38:09

@icelpro: nem a politikai ellenfél megsemmisítése a cél, hanem értelmes vitában való legyőzése. Olyanokat kell mondani, amiért rád szavaznak. Aztán azokat meg is kell tudni csinálni. De mit mond a Jobbik? Mit mond amit meg is tud majd csinálni?
Nem az ország képviselete hogy ronggyá éget minket az egész világ előtt...
hihetetlen hogy 2009ben itt tartunk. Szerintem sokan úgy szavaztak a jobbikra, hogy nem tudták mire szavaztak...azoknak ajánlom a kurucinfot - hogy tájékozódjanak...a legnyíltabb antiszemita és fajgyűlölő szövegek gyűjtőhelye...én nem tudom ezen mit nem lehet látni. Nem bátorság kell kimondani a problémákat hanem jó megoldásokat kell eközben elővezetni - na az a bátorság...hogy az nem a gyűlölködés, az bizonyos....
Ha nem lenne ennyire szánalmas a két nagy párt + a két kis törpe, esélye sem lett volna a jobbiknak...

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.06.09. 12:38:55

@Izmir:
Miért kellett volna? Egy politikai formáció nem képvisel mindenkit.

P4C3 2009.06.09. 12:41:34

Bemész, megkérdezed! Nem tart semeddig :)
Itt pedig nem általánosításokról és kollektív lebűnösözésről van szó, hanem arról, hogy nagyobb arányban vannak azok (a többi embercsoporthoz viszonyítva) a rendesekhez képest, akik nem is akarnak úgy élni, ahogy mi (értsd: a mi normáink és erkölcseink szerint) és ez már egy probléma, ami kezelésre szorul.

Kivlov 2009.06.09. 12:42:43

Az félhet is a Jobbiktól, aki magyarellenes. Végre van valaki, aki az egészséges nemzeti érzelmet képviseli. JOBBIK!!!

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 12:43:11

@P4C3: - olvasd el a mein kampfot...tetszeni fog

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 12:44:20

@Kivlov: mit jelent az hogy magyarellenes? A holokauszttagadás egészséges nemzeti érdek?

bodonmaria 2009.06.09. 12:44:41

@Admiral William Adama: De vannak hozzá eszközeik és közel vannak a húsosfazékhoz!!

Pl. Kíváncsi lennék, hogy a JOBBIK-on belül bárki is fel tudja e mérni azt, milyen helyzetben élnek emberek egyes megyékben...
Nincsen óvoda, nincsen bölcsöde, nincsen munkalehetőség (ha van is, romát SENKI nem szeret alkalmazni), nincsen jövő... SEMMI sincsen.
Ja. Még csatornázva sincsenek egyes települések.
Itt legalább a városban akik élnek jobb helyzetben vannak. Iskolába járnak a gyerekeik. De a nulláról nem lehet elindulni.
És a megfélemlítés mire jó??????????????

égafater 2009.06.09. 12:45:32

@Izmir:

úristen, úristen! szerinted hova a vérveres répába mennek a gárdával megjelennni?????

és TE jártál ilyen helyen? laktál ilyen helyen? azanyádúristenit, hogy még mindig cipőt akarsz küldetni?

őket kell most már tényleg küldeni az iskolába és a munkába!

ide vezetett a csomagküldés, meg a segélyküldés. egy elbutult, ellustult, eligénytelenedett családon belül szaporodó bandához.

még fent akarod ezt tartani? gratulálok.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 12:47:38

@P4C3: "...és ez már egy probléma, ami kezelésre szorul."

És ím feltaláltuk a spanyolviaszt! És mi lenne a "kezelés"? :)

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.06.09. 12:47:55

@Izmir:
És ehhez a Jobbiknak mi köze amúgy ? Nem a romákat képviselik. Ahogy pl az szdsz nem engem, mert fehér vagyok,férfi, hetero, és értelmiségi.

P4C3 2009.06.09. 12:48:33

@Legelő Őse: Ez neked ésszerű érvekkel való vitázás? hát önmagadat járatod le mondataiddal :) cáfold a leírtakat, ne lenácizz basszus... képzeld olvastam. Ahogy olvasok kommunista könyveket és betiltott (!) holokausztot megkérdőjelezőket is! Objektív véleményeket alkotok, de miután mindkét oldalt meghallgattam.

Aradebil 2009.06.09. 12:48:50

@Legelő Őse: nem legyél már megint naiv légyszíves! szerinted hány ember ismeri a saját pártja programját???

hátsó szándék 2009.06.09. 12:49:40

"Nem beszélve arról, hogy a majdani Fidesz-kormánynak - és főleg az országnak - egyáltalán nem mindegy, hogy szükség lesz-e valakire koalíciós partnerként vagy külső támogatóként."

Szerintem itt a lényeg. Mi lesz akkor, ha Orbánéknak csak a Jobbikkal együtt lesz meg a határozott töbsége, vagy az áhított 2/3? Szerintem nem fognak tétovázni abban, hogy szövetséget kössenek. Ugyan ki mással kötnének? Az abszolút kártékony SzDSz is úgy zsarolta a szocikat, ahogy akarta. Majd ha a Vonáék diktálnak a Fidesznek, az lesz a gebasz. Ha a Morvai féle arcokkal kell majd egyezkedni. Ne legyen igazam.

Megjegyzem, a Jobbik előretörése teljesen várható volt, ez az MSZP-SzDSz bandának tudható be, számos bűnük mellett ez még egy óriási bűn: közel engedték a nemezkucsmás-tarsolylemezes bandát a hatalomhoz. A töketlen hülyéi.

Ugyanakkor el tudom képzelni azt is, hogy ilyen jelentős győzelemmel a hátuk mögött, mint a vasárnapi, mind a Fidesz, mind a Jobbik olyan -szokásosan- arrogáns, nagyképű és bunkó kommunikációt fog folytatni a következő egy évben, hogy az ellenreakciót vált ki jónéhány szavazóból, és valamennyien elpártolnak tőlük.

égafater 2009.06.09. 12:50:44

@Izmir: lassan írom, hogy felfogd

óvoda, bölcsöde miért nincs?
1. elhordják a téglát, palát stb.
2. olyan körülményeket teremtenek maguk körül, hogy minden épeszű ember menekül a településről, és nem marad elég gyerek

Miért nem veszik fel őket?
1. Nem tanulnak, nincs képzettségük
2. Nem szeretnek dolgozni, lopnak.

Amúgy mindenki 0-ról indul amikor megszületik, csak éppen vannak olyanok akiket a SZÜLEIK és SAJÁT MAGUK is támogatnak. Nem az állami segítséget várják, hanem tesznek azért hogy ne segélyen élő kitartott véglények legyenek.

Hatalmas respekt a nem ilyen cigányoknak, de sajnos NAGYON NAGYAON kevesek vannak. Én csak egyet ismerek a Daróczy Dávidot.

xboxer 2009.06.09. 12:51:32

1. nincs nagy géz, mert csak 420 000 ostoba szavazott a Jobbikra. Jövőra is kb ugyanennyien lesznek, viszont jövőre többen mennek majd el szavazni...
2. ha a Jobbik mégis bejut a Fidesz mellé a parlamentbe, akkor Orbán úgyis gyorsan kinyírja az egész brigádot, mint anno a Miépet, meg a Kisgazdákat is.
3. zsidózni, cigányozni 2009-ben = nem menő
4. mit várunk ettől a néptől ahol Győzike a király és az emberek legyilkolják egymást az 500 forintos trappista sajtért a Penny Marketben?

sourcerror 2009.06.09. 12:53:01

@Izmir: "Pl. Kíváncsi lennék, hogy a JOBBIK-on belül bárki is fel tudja e mérni azt, milyen helyzetben élnek emberek egyes megyékben...
Nincsen óvoda, nincsen bölcsöde, nincsen munkalehetőség (ha van is, romát SENKI nem szeret alkalmazni), nincsen jövő... SEMMI sincsen."

Gondolkozzál már: miért Borsodban volt a legnagyobb a Jobbik előretörése? Ezzel a rózsadombi szociológus maszlaggal meg elhúzhatsz a fenébe.

Kivlov 2009.06.09. 12:54:08

@Legelő Őse: Az, hogyha lengetni akarok egy magyar zászlót/árpádsávosat (ősmagyar jelkép!) pl. március 15-én akkor mi az anyjukért nácizik a sok antimagyar nagyorrú??? Akik évek óta abból élnek, hogy a holokausztot menedzselik.

big_mike 2009.06.09. 12:54:35

ismételten hadd gratuláljak a cenzornak, nehéz lesz letagadni hogy ez az oldal az MSZP és SZDSZ által összelopott pénzen müködik.

pucros 2009.06.09. 12:56:25

Az a néphülyítés tehet róla, amit a politikai elit művel évtizedek óta. A létrejövő hülyeség megszülte előbb a hülye kérdéseket, aztán a hülye válaszokat is.

Egy ideje már a gazdasági meg a morális válságnál is súlyosabb az intellektuális válság minálunk.
Rátesz egy lapáttal az információs forradalom is, amely révén bármilyen információ pillanat alatt eljut olyanokhoz akik kurvára nem értik. Korábban még lehetett mindenkihez a saját nyelvén szólni, de ma már jobb ha befogod, mert biztos hogy van az az idióta világkép, amibe beforgatva az ellenkezőjét jelenti mint amit ki akartál fejezni.

2009.06.09. 12:56:44

Majd akkor hiszem el, hogy a cigányok meg akarnak változni, dolgozni akarnak, ha minden cigány udvarán a fű le lesz vágva, a kertje beültetve, megtermeli magának az alapvető zöldségeket, gyümölcsöket, esetleg csirkét, disznót tart. Ugyanúgy mint minden rendes falusi ember. Ez eszükbe se jut. A segélyből irány a teszkó, narancs, banán, teszkós kóla.
És sokkal egyszerűbb ellopni attól, aki rendesen műveli a kertjét.
A rendőrtől már nem félnek, a körzeti megbízott örül, hogy nem verik meg.
Egyedül a Gárdától félnek. Ugyanúgy félnek, mint a fehér ember, ha cigányok közé keveredik. És ez nekik új érzés, ilyet már nagyon régen nem éreztek. Ezért hőbörögnek a Gárda ellen.
A jobbik pont Borsodban és Szabolcsban érte a legmagasabb arányt, ahol a cigányok laknak a legtöbben. Vajon ez véletlen, vagy csak unják a vidékiek a cigánybarát kormányokat, akik semmit se tettek a becsületes emberekért.
Ez nem nácizmus.

Valaki2 2009.06.09. 12:57:05

@Legelő Őse:

www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2009EP.pdf

Tessék, erről lehet vitatkozni.

Hogy miért szavaztam a jobbikra? Nos, azért, mert ők végre beszélnek a cigánykérdésről. Hogy miért van az, hogy a dolgozó falusiaknak egyesek ellophatják mindenét, arra hivatkozva, hogy ők megélhetési bűnözők, kapnak 3 hónap büntetést, 10. alkalommal is. Igen, féltem a nagyszüleimet, szüleimet ezektől a semmirekellő tolvaj cigányoktól, féltem a családomat az utcán, hogy nehogy beléjük kössenek, és leszúrják valamelyiket, csak mert megtehetik.

Elegem van abból, hogy fizetem az iszonyat sok adót, miközben én, aki befizet, nem kapok semmit, közben az, aki nem rak be semmit a közösbe, dőzsöl.

Igen, valóban pofátlanság, hogy egyesek milliárdokat rabolnak el, mindenféle következmény nélkül, azonban az én békés hétköznapjaimat elsősorban nem a milliárdos, hanem a tízezres tolvajok zavarják meg.

Nem tudom elfogadni, hogy a cigány nem foghatja meg a kapát, és dolgozhat a földjén, hogy neki jár a segély, mert más a bőrszíne, és nem hajlandó semmit azért tenni, hogy normális körülmények között éljen. Van olyan, hogy tisztes szegénység, ennek viszont semmi köze a bűnözéshez!

A jelenlegi kormány a leginkább felelős azért, hogy a jobbik ilyen eredményt ért el, ha rendet raktak volna, és nem saját kis mutyi-országukat féltik, akkor a jobbik még mindig 1%-os párt lenne.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 12:57:32

@P4C3: "...akik nem is akarnak úgy élni, ahogy mi (értsd: a mi normáink és erkölcseink szerint)..."

Az elsők közt sikítanál segítségért, ha más a saját normáit rád akarná kényszeríteni.

MI normáink... MI erkölcseink....
Röhej.

Milyen normáid és erkölcseid vannak neked?
És milyen másoknak?
Gondolod egyezik?
A többség Magyarországon elválik.
Tegyük normává?
Kötelezővé?
A félrelépést? Az adócsalást? Szinte mindenki csinálja!
Vagy határozza meg a normát egy erényes kisebbség? És kényszerítsen téged hűségre, adózásra, házasságra?
És mi legyen ha te nem akarsz házasodni? Az erényes kevesek majd jelölnek neked feleséget?
Biztos, hogy ez lesz a jó?

Big-B 2009.06.09. 12:57:37

A Jobbik létrejötte A Fidesz, és az őt hajdanán támogató radikálisok szüleménye.
A 2006-os választások után, és kimondottan a zavargásokat követően a FIDESZ úgy tüntette fel magát, mint az a párt, aki képes akár radikális eszközökkel is megbuktatni a kormányt. Az akkori radikálisok először ezt el is hitték Viktornak, de mint a történelem is mutatja, ez a lépés a FIESZ részéről igencsak el lett mismásolva.
Ennek hatására a radikálisok kiábrándultak a FIDESZ-ből, és ezt vette észre az akkor még FIDESZ gyámság alatt lévő Jobbik. Ők tudták, ha a FIDESZ nem hajlandó felvállalni a radikálok által kívánt eszközöket, hát ők megteszik. Persze kezdetben ez nem jött volna rosszul a FIDESZ-nek, hisz ők voltak a főnökök, csak Vona ezt egyrészt nem akarta, másrészt mikor látta, hogy nő a támogatottsága, egyszerűen kitépte magát a mérges ölelésből.
A Jobbik sikere az elhallgatott problémák felemlítése, de egy valami nem felejtsünk el! A problémákat nem csak elmondania kell egy felelős politikát folytató pártnak, hanem megoldási javaslattal is elő kell merészkednie.

Tengertánc (törölt) 2009.06.09. 12:58:47

@icelpro: szerintem te meg a fajtád ezerszer kártékonyabbak vagytok, mint az általatok annyit ugatott cigányság. Csak a napot lopjátok, felvonulgattok, köpködtök meg égetitek az országot a külföld előtt. Gratulálok. Egyébként nem vagy te senki, hogy nekem ilyeneket ugass...a vonatjegy meg jó lesz neked, meg a többi szerencsétlen, mellcsapkodó, fél-analfabéta marhának. Remélem világos voltam...

égafater 2009.06.09. 12:59:52

@Legelő Őse: Megoldás?

1. Segélyek:
- természetben odaadva, tanulási, kollégiumi támogatás, adókedvezmény, stb.
- maximalizálva, hogy nem legyen gyerekgyártás. teljesen értelmetlen és káros egy putriba, ahol egy embernek sincs megfelelő hely, 5-6 gyereket lepottyantani.
ez egy nagyon fontos rész, hiszen ez a legriasztóbb dolog. átlag magyar család 1-2 gyerek, cigánycsalád min. 5-6. lássuk már be, hogy ez nagyon nem jó.

2. kultúrális fejlődés. Őszintén szólva leszarom 2009-ben azokat a gyönyörű cigány hagyományokat, aminek eredményeként mocskos putrikat, üvöltöző embereket, és vérzőfejű magyarokat látok.

3. Követhető minták. Nem Győzike, nem LL Junior, nem a Bodzás Sztojka. Nem hiányzik ide egy rakás cigányzenész, meg táncos. Van egy nem nagyon népszerű dolog, munkából megélni. Ebből is lehet jól megélni ám, na ilyen példaképek kellenek.

Gobé 2009.06.09. 13:00:03

Jobbik megjelenése a társadalom egészséges reakciója, arra ami itt az elmút 20 évben történt ebben az országba.Mindent elprivatizáltak, és mégis az államadósság megötszöröződött 90' óta.Fiatalság kilátstalan helyzetben van, nincs lakás, se munkahely.Miközben az ingyienélő segílyes cigányok kapnak lakást, kapnak segílyt mindezt munka nélkül, na és még ott vannak a drágalátos holokamu túlélők akiket már 1000 szer kárpótoltak, és nem is volt ott.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 13:00:31

@hátsó szándék: "Az abszolút kártékony SzDSz is úgy zsarolta a szocikat, ahogy akarta."

Aha. Persze. Ezért lépett ki végül a kormányból. Ezért bukta el az összes tervezett reformját.

Még valami sztereotíp mítosz a kelléktárból?

12341234 2009.06.09. 13:00:47

szadesz a legnagyobb diktátor, bérenc párt... milyen alapon fikáznak bárkit is??? liberalizmushoz semmi közük az égegy világon...

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.06.09. 13:01:58

@Nathan D'Xantine":A félrelépést? Az adócsalást? Szinte mindenki csinálja!"


Hát kurvára nem öreg ! Nem mindenki rohad ...

P4C3 2009.06.09. 13:03:46

@Nathan D'Xantine: Nekem annyi is elég lenne első körben, hogy ha ránézek egyre ne az legyen a köszönés, hogy "mi van köcsög, kérsz egy bökőd bordáid közé?" Úgy érzem vagy nem érted, hogy a legtöbb ember miről beszél, vagy még nem voltál részese...

Big-B 2009.06.09. 13:06:06

@P4C3: A jelenlegi választások nagy tétje az volt - minden párt részéről - hogy:
1. bejut-e MDF-es képviselő
2. a FIDESZ mennyire nyeri túl magát
3. a Jobbik milyen arányú szavazatot kap

A parlamenti választásnak ennél sokkal nagyobb a tétje, és ezáltal a mozgosító ereje is.

Jobbik:
Vasárnap nagy valószínűséggel az ÖSSZES Jobbik-szimpatizáns elment szavazni, így az ő szavazataik száma előrelátható, persze lehet benne változás, de nem számottevő.

Fidesz: Minthogy a közvéleménykutatások eredménye szerint is nagy előnnyel nyer a párt, így sok Fidesz- támogató el sem ment szavazni, így az ő szavazataik száma nem közelíti meg a Fidesz-tomigatók számát.

MDF: A jobb- és baloldalból kiábrándult, de a radikalizmust elutasító emberekre apellálva próbáltak meg szavazatokat nyerni (tették ezt 2006-ban is), és az előzetes számításoknak ellentmondva végül sikerült egy darab képviselőt Brüsszelbe küldeniük.

Ami látható, hogy a parlamenti választásokon a Jobbik mostani eredménye nemhogy nőni, de a nagyobb részvétel miatt csökkenni fog.

sprenczl 2009.06.09. 13:06:27

"Ami az előbb még jó szórakozásnak tűnt, az hirtelen nagyon félelmetes lett." Muhaha, tényleg?!?

5% ex-MIÉP
6% ex-kisgazdi (érdemes megnézni, hol voltak ők is erősek a "fénykorukban"....
3-4%: nos az simán összejöhetett máshonnan: régi MDF, MSZP, aki elégedetlen a mai gárdájukkal.

Mitől lenne kínos az országra nézve? Mindenhol hol van radikális párt az EU-ban, csak megint mi vinnyogunk "polkorrekten" hogy juj mit szól hozzá majd más? Ki a pacipéniszt érdekli! Totocskáknál, oláhoknál, csigazabálóknál, spagettizabálóknál, pudingfejűeknél egyaránt van ilyen. Tessék szépen belenyugodni, és bátran rájuk szavazni, ha szimpik valakinek.

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.06.09. 13:06:33

A bűnözés, hangoskodás, naplopás, koszosság, képzetlenség meg nem kultúra...

sanyisanyi 2009.06.09. 13:06:33

„Úristen, de szuper”, „nem tudom elhinni”, „végre jó magyarnak lenni!”
Ilyesmiket küldözgetnek egymásnak a fészbukon meg sms-ben meg mindenfelé azok, akik most nem lepődtek meg!!

Miért ne szavaznék egy olyan pártra amelyik tényleg arról beszél, ami jelenleg Magyarország problémája, én nem próbál össze-vissza mutyizni?!

Miért ne szavaznék egy olyan pártra, akik tudják, hogy milyen rettegésben élni minden nap, és nem csak a Rózsadombról osztják az észt?!

Miért ne szavaznék egy olyan pártra akik végre az én érdekeimet próbálják védeni, és nem valamelyik kisebbségét, legyen az cigány, buzi vagy milliárdos?!

Az mszp és a fidesz okkal retteghet és próbál msot minden eszközzel keresztbetenni a Jobbiknak, mert ez csak a kezdet...

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 13:07:22

@Kivlov: az árpádsávos zászló mellet a magyar történelmi zászlósor többi tagját miért nem használod egy tüntetésen ünnepen??? most komolyan....23 zászlóból válogathatnál...+ a trokolór...de valamiért csak a nyilas mozgalomhoz köthető lett elterjedt...ne mááááá

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 13:07:31

@Gobé: "na és még ott vannak a drágalátos holokamu túlélők akiket már 1000 szer kárpótoltak, és nem is volt ott. "

Törni pici madzsar?

Mellesleg szerinted hány túlélője van még a holocaust-nak? 150? 200?
1000 kárpótlás... No persze. :)
Tanulni kéne már kicsinyt.

"Fiatalság kilátstalan helyzetben van, nincs lakás, se munkahely."

Lakás? Annyi van mint pelyva. Vagy 800 000 új építésű lakás áll tök üresen, miután az ingatlanpiac bedőlt.

Aztán meg mondd meg nekem légy oly drága mikor NEM volt a fiatalság "kilátástalan helyzetben"?

Thyb 2009.06.09. 13:07:36

Az MSZP SZDSZ koala elásta magát, nem kevésbé a FIDESZ. Az MDF még közel állna az elgondolásomhoz, de a folyamatos belső harcok ott sem megnyugtatóak. Miután a MIÉP bebukott egy uj erős szélsőjobboldali párt felbukkanása nyilvánvaló volt. Nincs is ezzel semmi gond. A kérdés, hogy mekkora rugkapálózásra lesz szükség az árral szemben uszni.
Az elmult közel 20 év alatt amit lehet sorra rontottak el a kormánypártok:
Elcseszett privatizáció (volt káderek, tűzközeli ismerősök)
Az Egészségügy, Rendőrség, oktatás szétzilálása -s ne mondja nekem senki, hogy bármelyik kormány is tett volna valami érdemlegeset, mert a NAT ugy lett szar, ahogy azt 1 rémálomban meg lehet álmodni, a rendőrséget szétzilálták folyamatosan, az alacsony fizetéssel belekényszeritették őket, hogy bevállalják a zsebpénzt, a folyamatos karhatalom pedig mindannyiszor kihasználta; Pintér a saját alvilági birodalmát védte vele, az MSZP pedig önmagát.
Az egészségügyet pedig ugy gondolom nem kell bemutatni. Belelovaltuk magunkat egy Széchenyi tervbe, ami bizonyos vállalkozásoknak nagyon jól jött, de többlet foglalkoztatást amire szükség lett volna nem hozott.
A mezőgazdaságunk romokban. A földek javarészét külföldi cégek lizingelik.
Igen, a romaság nyomorog, de 1-2 kivétellel amit én láttam nem is igazán törik magukat arra, hogyelőrébb jussanak. Megpróbálják a saját hagyományaik mögé bujva a bűnözést legitimizálni.
Amikor a 80 éves nyugdijas néninek ellopják az 5 tyukját az udvarból (ami egész évben tojást és hust adott, s ez volt az össz megtakaritása), akkor nem indul semmki, mert az érték nem éri el a 20 ezer forintot. Vajon Ő miből fog megélni? Ezt megkérdezte tőle valaki?
A romákhoz nem lehet hozzányulni, mert szavazó bázis (nem is kicsi). Akkor viszont amikor Szijjártó neki áll pampogni a FIDESZ nevében, hogy mert wa rohadt kormány elveszi a szegény nyugdijasok 13-ik nyugdiját, akkor ott kötném fel az első fára. Nem az lenne a lényeg, hogy a fiatal 20 éves pároknak tudjunk munkát és lakást adni valahogy, hogy meg tudjanak élni? Az Ő keresetükből lesz majd a kiosztható nyugdij alap. Sokszor a Fidesz simán lecserélhetné a narancsot egy Lenin képre mert erősebb baloldali nézeteket követ mint az MSZP-SZDSZ. Apropó melegek. Mit érdekel az, hogy felvonulnak? Mindenkinek jogában áll olyan szexuális nézeteket vallani amilyet szeretne. Engem meg ne közelitsen olyan szándékkal, mert fájn fog -neki-.
Nem ismerem igazán a Jobbik törekvéseit, de tegnap elcsiptem 1-2 pontot amik mint mondtam jól hangzott, csak olyvást tűnik, mintha árral szemben akarnának uszni. Az biztos, hogy a magyar mezőgazdaságot támogatni kellene. Kvótákat bevezetni a hipermarketeknek, miszerint, az össz eladott hus készitmény 70%-nak hazainak kell lennie. Az össz eladott zöldségnek (ami idehaza megtermelhető) 80%-nak kellene lenni, stbstbstb. Védjük a hazai termelőket. A legnagyobb gond, hogy mikrogazdaságot vezetni nagyon nem kifizetődő, ezért a termelőknek össze kellene állni érdek és termelőszövetségbe. Tudom, hogy mindenki undorodik ettől, de nyugaton is igy működik. Akinek nincs több 100 hektár a feneke alatt az nem tud hatékonyan működni.
Miért van az, hogy a Dánoknál, inkább a hazai szintelen, izetlen drágább hazai paradicsomot veszik meg, mint inkább a Spanyol importot. Mert a nép ugy lett nevelve, és olyan a mentalitása, hogy a hazait támogatva gyermekeim jövőjét támogatom.
Ez kellene nálunk is.
Itt egy nagyon sulyos agymosást kellene bevezetni, és akkor majd talán a dolgok elkezdenek változni.
Azokat akik kint randaliroznak Árpáédsávos zászlóval, kocsikat gyujtanak fel, stb azokat épp ugy elitélem mint a politikai elitünket.
Ugyszint átsétáltatnám őket a Dunában a Petőfi és a Szabadság hid között.

égafater 2009.06.09. 13:07:57

@Nathan D'Xantine:

Ez a kultúra kérdés igenis fontos.

Én éltem kint külföldön, és saját magam jól felfogott érdekében folyamatosan vettem fel a helyi szokásokat, legyen ez étkezési, társalgási, köszönési de egy idő után a gondolkodás módbeli változás is előjön.

Én ezt egy percig nem éreztem kényszernek, és kifejezetten még ÉLVEZNI is tudtam. Mi ebben a rossz????

Nem lehet olyan "hagyományokat" megtartani, merő romantikából, aminek nincs itt az ideje, sem a helye.

Nem a középkorban élünk; nem a nyereg alatt puhítjuk a húst, nem törzsi gyűlések vannak, hanem országgyűlés, nem kerékbetörés van, hanem börtön, MO.-n nem király van, hanem országgyűlés.

Fejlődni, alkalmazkodni kell. Az evolúció is erről szól. Aki lemarad, nem akar "vegyülni" az rosszul fog járni. Csak gondolkodni kell egy kicsit, és nem romantikázni.

P4C3 2009.06.09. 13:08:51

Én csak annyit mondtam, hogy ha jól csinálja a dolgát a Jobbik ez a szám tud nőni. Amúgy meg sztem közel sem ment el minden Jobbik szimpatizáns szavazni, erre tudok példaembereket is :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 13:09:48

@P4C3: "Nekem annyi is elég lenne első körben, hogy ha ránézek egyre ne az legyen a köszönés, hogy "mi van köcsög, kérsz egy bökőd bordáid közé?" "

Hm. Téged már többször leköcsögöztek? Engem nem.
Szóval?
A megoldás?

Valaki2 2009.06.09. 13:09:55

@Nathan D'Xantine:

1, Honnan veszed a 800 ezres számot?
2, Tudod, mennyibe kerül egy 45nm-es újépítésű lakás? És ennek mennyi a havi törlesztője?

égafater 2009.06.09. 13:10:12

Amúgy meg végre, hála istennek, úgy tűnik vége ennek a problémát a szőnyeg alá söprő, felelőtlen cigánymosdatásnak, most elválik a szar a májtól.

cooper (törölt) 2009.06.09. 13:10:20

Hmm, vicces, vicces...nade azért az már kicsit fura nekem, hogy még mindig kirepül egyesek száján a Gyurcsányozás. Szerintem az MSZP legnagyobb hazugsága, hogy Gyurcsányra próbálja(már ők is) kenni a 20 év alatt felgyűlt szart. szerintem az elkúrás fő felelősei a maszopos őskövületek, nagyvadak, tolvajok. Már megbocsásson a világ, de a fő felelős Gyurcsány szájából hangzott el az is, hogy reform vagy bukás. Bukás lett belőle(ólajtó). Tabu lett, hogy Gyurcsány a felelős. Nem, nem ő. Az MSZP és az SZDSZ, úgy ahogy van. A 20 év alatti nulla reform az, ami ide juttatott minket

Valaki2 2009.06.09. 13:10:57

@Nathan D'Xantine:

1, Honnan veszed a 800 ezres számot?
2, Tudod, mennyibe kerül egy 45nm-es újépítésű lakás? És ennek mennyi a havi törlesztője?

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 13:11:18

@égafater: a te megoldásod tehát
1: csak ha tanul valaki akkor jár neki támogatás? - ez igaz a nem romákra is?
- ha jól értem születésszabályozás? ezzel népszerű leszel...

2. a putri nem kultúra...de cigány hajléktalant nem annyira látok, viszont a magyarok telefossák a fél világot + lopnak (magyar ne lopj)...akkor most ez egy megoldandó probléma, vagy ilyenek a magyarok - nyilván nem vagyunk ilyenek...

3. a média szerepe valóban nagy!

12341234 2009.06.09. 13:13:00

egyébként meg ez a cikk "tök gáz", csak objektíve teszem hozzá, hogy komoly kultusza van a jobbiknak nézd meg a kuruc infot, fiatalokat a metrón stb... olyan ez hogyha valamit tiltani akarnak az mindig fordítva sül el... a szadesz kampánya teljesen elhibázott volt...

bodonmaria 2009.06.09. 13:14:29

@égafater: Nagyon sajnálom, hogy a gyűlölet és az indulat vezérli minden hozzászólásotokat és válaszotokat nekem.

Én sem a rózsadombon élek. És nem vagyok szociológus sem.

Csak egy ember.

Big-B 2009.06.09. 13:15:16

Én amúgy végzettséghez kötném a politikai állást, mégpedig politológia diplomához. A szakpolitikus természetesen az általa képviselt tudományban kelljen diplomájának, illetve vezetői tapasztalattal bírnia.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 13:15:48

@Admiral William Adama:
"Hát kurvára nem öreg ! Nem mindenki rohad ..."

:D
Ez ám a megalapozott és statisztikailag igazolt érv.
Nem mindenki. Értem. Feltehető mondjuk szerinted, hogy a magyarországi, fehér, hetero férfiak többsége életében egynél több nőnemű személlyel létesített kapcsolatot?
Feltehetőnek tartod-e, hogy a fenti kategória a párját is minimum egyszer megcsalta?
Elképzelhetőnek tartod, hogy ez a tény nem jelenti a magyar férfitársadalom rothadását?

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 13:16:45

@12341234: nézem a kurucinfot - holokauszt tagadás, és cigányüldözés....szép kultusz...

killin tours 2009.06.09. 13:16:59

faszki emberek már komolyan

annyira kibaszottul unalmasak vagytok hogy a hajam kihull

2 napja mindenki ezen veri a faszát hogy a jobbik meg a többik
köcsög szadesz egy szarkupac megérdemelte, kommenistákat nem is beszélve, ez szar az szar, orba viktor.


maradok továbbra is deviáns fasz akinek nem szól bele a mindennappi életébe a politika
még akkor sem ha kőbányán lakik és képzelheted szokott szembesülni a cigányokkal

a kedves index készségesen kirak mindent a főoldalra, és amit ti kommentelők műveltek, komlyan hulla fáradt vagyok már attól hogy végiggögetem az egeret

MÉ NEM VAGYOK KILÁTÁSTALAN?
MÉ VAN MUNKÁM?
LAKÁSOM NINCS OK

MÉÉÉ NEM FÉLEK HA CIGÁNYOK KÖZÉ KEVEREDEK?
MÉÉÉ TUDTAM MÁR LEGALÁBB HÁROMSZOR VERBÁLISAN LEGYŐZNI ŐKET ÉS MEGHIÚSíTANI HOGY ELVEGYÉK MINDENEM
ÉS MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ NEM GONDOLOM HOGY AZÉR MER EGYSZER KIRABOLTAK/MEGVERTEK AKKOR MÁR MIDNEN CIGÁNY TAHÓ?

amúgy meg egy kibaszott számítógép előtt ültök, és kommenteztek egy blogra ezt ne felejtsétek el amikor sírtok mint a fürdőskurva

Big-B 2009.06.09. 13:17:04

Én most azt várom, hogy minden párt fogja, és előveszi azokat az agyonhallgatott dolgokat, amivel a Jobbik ennyi embert megnyert magának. Legyen az a segélyezés, vagy bármi más. Mert ezek létező problémák és végre itt az idő a problémák rendezésére.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 13:17:49

@Valaki2: HVG megnemmondom hányas szám.
A pontos valamivel fölötte volt, és emlékeim szerint csupán a fővárosban!

bodonmaria 2009.06.09. 13:18:21

@Legelő Őse: Az a kérdés, ha valaki tanul, az tanult emberré is válik?????

Mert a tanult ember megtanul viselkedni is a környezetével és nem gorombán, udvariatlanul válaszolgatni más embereknek.

mergo 2009.06.09. 13:19:09

@Izmir: És az miért van, hogy szeméttel van tele az udvar (atelket és a házat mellesleg ingyen kapták...), minden csupa kosz, amikor meg felvetik, hogy akkor tegyenek valamit a köz érdekében (ha már a köz pénzzel támogatja őket), akkor hirtelen rokkant lesz mindenki a családban és különben is rasszista mindenki, aki ellenük van.
Volt egy családról egy riport, ahol apa és fia laktak együtt - a kávéra/cigire/piára költők nem kapnak segélyt - természetesen az udva itt is csupa szemét volt. És mit tettek ezek az "okos" emberek. Ahelyett, hogy megművelték volna a saját földjüket, inkább azt keresték, hogy hogyan tudnának kibújni a "megszorítások" alól.
Ezek is biztos közrejátszottak abban, hogy a Jobbik ilyen eredményt ért el.

xboxer 2009.06.09. 13:19:35

hé mogyorók! azért mert most elment majd' az összes igaz mogyoró és a Jobbikra szavazott, az nem azt jelenti, hogy a Jobbik majd megoldja a cigókérdést. ha az őrült Morvaiék bejutnak a parlamentbe ugyanúgy elkurvulnak, mint az összes többi párt. magasról le fognak szarni titeket is meg a cigókérdést is. ha 20 év többpártrendszer után még hisztek egy AKÁRMILYEN pártnak is akkor nagyon kis egyszerűek vagytok.
magyar égre magyar ufót!
a székely himnuszt csengőhangnak!
és árpádsávot mindenhova!
heil Morvai!

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.06.09. 13:19:39

@Nathan D'Xantine:
1. Te sem mutattál stat. adatokat .
2. Azt írtam, hogy nem mindenki . Érted??? Tehát van aki pl. nem.
3. Az adócsalás nálad elfogadható, meg a megcsalás, nálam pl. kurvára nem.
4.Az hogy valakinek több kapcsolata volt, nem jelenti azt hogy egyszerre.
5. Milyen szdsz-es ilyen kis retardált, mint te?? :D

Big-B 2009.06.09. 13:21:28

@mergo: Az általad említett példára ismerek nem egy nem-cigányt is.
A Jobbik a szegénységet mint bűnözés, a bűnözést pedig mint cigány-szokás kommunikálta.
De sajnos a szegénység megítélése nem ilyen egyértelmű.

szvsz 2009.06.09. 13:22:36

@ficere ödön: én csak azt érzem, hogy a szadeszos legyek szétröppentek és ott hagyták a trágyát amin élősködtek.
Jó büdös, de a trágya is hasznositható ha jó kezekbe kerül. A legyeknek meg mehet a Chemotox, mielött visszaszállnak.

Kenedy1 2009.06.09. 13:22:53

@Blazzo: Ember, nem tudom a ki a naplopóbb,a büdöscigány vagy egy nemzeti érzelmű aki utálja ha élősködnek rajta?

12341234 2009.06.09. 13:23:18

@xboxer: Morvai nem teljesen normális, Vona az már egy fokkal értelmesebbnek tűnik.

Big-B 2009.06.09. 13:23:24

@xboxer: Igaz, politikusnak hinni.... na az a legnagyobb naívság.
Elég szomorú, hogy idióta politikusok irányítják az életünket. És ha valaki még hisz is nekik....

bodonmaria 2009.06.09. 13:23:25

@Legelő Őse: mert a hozzászólásoddal egyetértettem.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 13:24:18

@Valaki2: Bocs a második fele lemaradt.
Szóval:
1987-ben a suliban kiszámoltuk, hogy a kezdő fizunkat (4.000 Ft.) alapul véve mikorra lesz lakásunk, ha fizetünk semmiért, és minden pénzt félreteszünk.
60 év körül jött ki az eredmény.
Az osztály hangadója le is baltázta a matektanárt, hogy mi a faszra legyünk lelkesek, mikor ilyen kilátástalan a helyzet...
Szóval lehet agyalni a törlesztőn, de minek?
Szerinted én mennyit vettem fel Orbán szupertámogatásából? Semmit. Képtelen lettem volna fizetni.
Mi változott? Semmi.

égafater 2009.06.09. 13:24:58

@Legelő Őse:

1. Igen, csak ha tanul akkor járjon neki támogatás. Legyen ez igaz magyarra, cigányra, üzbégre. De a cigányoknál van erre a legnagyobb szükség.

2., rossz a szemed, sok a cigány hajléktalan is. ugye nem próbálsz arról meggyőzni, hogy nem probléma az, ha hepatitis veszély van, mert NEM ÉPÍTENEK WC-T? HANEM AZ UDVARRA SZARNAK, vazze...

3., nem születésszabályozás. te azt hallod amit hallani akarsz, veled van a baj. jelenleg azért szülnek (inkább termelnek) annyi gyereket, mert azért jár a pénz!!!! ha nem kapnának egyre több pénzt egyre több gyerek után, nem jönnének annyian a világra.

Biztosan hallottad a felháborodást, már nemtom melyik országban, ahol a munkanélküli, bevétel nélküli nő megszülta a nyolcas ikreket. Ahol nem biztosított több gyerek minőségi nevelése, BŰN több gyereket odaszülni.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.06.09. 13:25:40

Az miért szélsőséges, ha úgy gondolom, hogy:


-alapvetően el lett rontva a rendszerváltás? Hogy nem azok lettek a nyertesei, akik igazán megérdemelték volna, hanem az elnyomó diktatúra vezetői, kiszolgálói és haszonélvezői mentették át a hatalmukat és a vagyonukat, majd döntötték romokba az egész országot a dilettantizmusukkal és elvtelenségükkel?


-egy nemzetállamok közötti versengésre épülő közösségben a saját hazánk érdekeit kell képviselni és előnyben részesíteni? Hogy a külső irányból támadó elvtelen, kizsákmányoló globalista gyarmatosítás ellen fel kell lépni, és azok ellen is, akiknek lehet, hogy magyar útlevelük (is) van, de ezen idegen érdekeket szolgálják?


-bizonyos problémák megoldásához a gyökerekhez kell visszamenni, és ez képtelenség a mai értelemben vett idegen érdekeknek elkötelezett, mocskos múltjukat takargató, hiteltelen, dilettáns és inkompetens emberek „politikailag korrekt” retorikájával? Hogy ezen problémák megoldása ott kezdődne, hogy végre nevén nevezzük őket?


-igenis felelősségre kell vonni azokat, akik évtizedekkel hátráltatták emberek millióinak boldogulását? Akik elárulták mindazt, amire felesküdtek? Akik loptak, csaltak és hazudtak ahelyett, hogy a munkájukat végezték volna? Akik miatt itt tartunk, a béka segge alatt, reménytelenül és kilátástalanul, mély erkölcsi és társadalmi válságban?


-a mai önjelölt, pökhendi elit valójában nem ért ahhoz, amit csinál. Ez a mai társadalom legsötétebb nyílt titka: a legtöbb ember nem képessége és tudása miatt került pozícióba, hanem kapcsolatok, elkötelezettségek, zsarolások, szívességek által, és nemcsak dilettáns, de ideje és energiája jelentős részét arra fordítja, hogy pótcselekvésekkel tudatlanságát palástolja.

Mindez politikai oldaltól függetlenül igaz; természetesen meghatározó a volt (?) diktatúrában szerzett kapcsolati tőke kamatoztatása ilyen módon, de ugyanez tapasztalható Debrecenben is, ahol a szájkaratézó narancshuszárok csinálják pontosan ugyanezt.

folytatás --> www.bukowszky.blog.hu

bodonmaria 2009.06.09. 13:27:21

@mergo: Ilyen emberek vannak itt is ott is. Csak valakinek több ajtó nyílik meg, ha változást akar, mint a másiknak.

I hate u 2009.06.09. 13:27:34

a jobbikról a magyar tehet, hogy itt van 400.000 ennyire sötét ember. a média is tehet, hogy kvázi rasszistáknak ad teret bármilyen formában. tehet erről minden politikai párt.

Big-B 2009.06.09. 13:28:14

Magánvéleményem: A szocializmusban nem sok tulajdona létezett az embernek, de a lakás/ház annak számított. Ez a "szokás" ma is dívik, hisz az apám is azt mondta nekem: "ez a ház egyszer majd a tiéd lesz.". Na igen, de a piacgazdaság már megköveteli a mobilitást, így koránt sem biztos, hogy a sok évi munka gyümölcseként álló házba valaha is a gyermek fog lakni, mert teszem azt az ország másik végében vállal munkát.
Én inkább a lakás-bérlést támogatom. A költsége nem olyan magas mint egy lakás-hitel törlesztés, és ha menni akarsz, nyugodt szívvel mehetsz.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 13:28:55

@Admiral William Adama:
1. nem.
2.Hogyne. Ezért kérdeztem, hogy a "többség" kifejezés számodra elfogadható-e az állítás részeként.
3. Miből gondolod, hogy én a többséghez tartozom?
(Az adócsalás a munkavállalók zöménél nem elfogadhatóság kérdése egyébként. Ez van, vagy nem kapsz melót.)
4. Nem. De mint látod két külön állítás volt. Nem tűnt fel?
5. Fentiek alapján a retardáltság megállapítása nem a te asztalod. Nőjj fel! (Agyilag)

Azt észrevetted, hogy válaszolnod nem sikerült?

Pápu nem sárga tetű 2009.06.09. 13:29:33

@Legelő Őse: A holokauszt-revízió egészséges európai érdek...

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.06.09. 13:29:35

Semmiben sincs igaza a liberális észosztóknak cigánykérdésben. A párom kis falusi iskolában tanár, nekem már nem lehet újat mondani a mocskos cigányokkal kapcsolatban. Én a jobbikra szavaztam, mert a cigányok erőszakos, rasszista támadásait már lehet tovább elviselni.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.06.09. 13:31:06

"olyan alapvető liberális értékekről (emberi jogokról) feledkezik meg, mint a magántulajdon és -birtok védelme, a személyes biztonsághoz, a zavartalan élethez fűződő jog meg hasonló apróságok"

Azért ez így, ebben a formában baromság. Az SZDSZ sose mondta azt, hogy a cigányoknak mindent szabad, és a kisebbségi jogok mindenre feljogosítanak. konkrét bűnelkövetőket senki sem védett.

CyberPunK 2009.06.09. 13:31:49

@Big-B: Hova a tökömbe akarsz mobil lenni ebben az országban?

ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.09. 13:32:14

Az nem lehet, hogy senki sem tehet a Jobbikról?

Lehet hogy az emberek rájöttek, hogy ez a kurvanagy liberalizmus nem szolgálja az érdeküket. Az , hogy mindenkinek mindenhez joga van kötelessége meg semmi az nem tartható hosszútávon.

Az emberek rájöttek, hogy vesztesei a nagy EUnak, nem nem a rendszerváltásnak az már elmúlt, az EUnak, és annak hogy nem kell útlevél Pozsonyba bizony ára van.
Az alapinfrastruktúrát kiárulta az ország, és a híres versenynek ahol a szolgáltatzók versenyeznek értünk na annak nyoma sincs, a saját élőhelyén szarik bele a szájába az ELMÜ meg a TIGÁZ de annak nyoma sincs hogy a hasznot esetleg ebben az országban fektetnék be.

Van egy réteg aki szemmel láthatóan arra rendszekedett be hogy eltartja őket a társadalom nem jómódban, de nem hallnak éhen, ez a réteg ráadásul egyre követzelőzőbb és agresszívabb.

Ezekre a kérdésekre nincs válasz máshol, és az emberek nem húlyék arra szavaznak aki válaszokat ad a problémákra.

A válaszok nem a legjobbak, sőtt a legkényelmesebb utat választotta a jobbik, más a hibás: zsidok, cigányok, buzik ,és a jelenlegi pártok akik ezeknek dolgoznak:) ezzel 3 legyet üt egycsapásra megvan a válasz, a megoldás, és a bűnbak:)
A jelenlegi pártok leszerepeltek bennük senki sem fog hinni , ha nem jön egy normális új párt akkor a jobbik csak erősödni fog.

égafater 2009.06.09. 13:32:15

@Izmir:

Ha provokálsz, ne csodálkozz az indulatokon.

Sok embernek elege van, hogy neki kell szégyenkeznie ha rossz véleménye van a rosszakról. És ez elfojtott dühöt vált ki. Ami ki is fakadhat, ha a hozzád hasonlók tovább hergelik az amúgy nyugodt embereket.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 13:32:33

"Hogy nem azok lettek a nyertesei, akik igazán megérdemelték volna,..."

És vajon kik érdemelték volna?
Ne zsigerből válaszolj kérlek! Gondold át!

bodonmaria 2009.06.09. 13:32:53

@égafater: Tisztelt Égerfa!

Vegyünk egy példát. Az 1.számú pontra utalva.
Kapjon segélyt, ha TANUL.
Jó.
De akkor most pl. itt van RÉPÁSHUTA. Ott NINCSEN BÖLCSÖDE, NINCSEN ÓVODA (megszüntették), Iskola legközelebb Bükkszentkereszt (15 km) és Miskolc.
Az iskola előszele az előbb felsorolt két intézmény...
Ha az nincsen az adott településen, akkor MI VAN???
A családnak nincsen autója. Egyébként benzinkút legözelebb Miskolcon vagy Egerben van.
Munka NINCSEN, mert a hutákat megszüntették. Arrafelé a hutákban és a kohóban ELSŐSORBAN cigányok dolgoztak, mert ŐK abban voltak jók!!
Most mit csináljanak?? Ássák el magukat a Szeleta barlangba?

bodonmaria 2009.06.09. 13:33:53

@égafater: Én nem provokáltalak. A hangnem, amelyben HOZZÁD is szóltam semmiféle provokatív jelleggel nem minősíthető!

Big-B 2009.06.09. 13:34:23

@CyberPunK: A bátyám 100km-re dolgozik a jelenlegi lakhelyétől, de itt az öröklakása.
Az én munkahelyem 200km-re van, de itt az öröklakásom.
Hát, ennyit jelent az, hogy van lakásom. Örülhetek. Meg utazhatok.

égafater 2009.06.09. 13:35:02

Amúgy meg, amint látjátok nem igénylik az emberek a demokráciát. El sem mennek szavazni. Ez a szerencsétlen, üldözött, mindenkitől rettegőp cigányság baszott arra, hogy megvédje az érdekeit. Mennyit is ért el a Cigány Összefogás Pártja...?
Röhögnöm kell ezen a cigány összefogáson. Van. Akkor amikor a balhé van, akkor összefognak rendőr, tanár, magyar ellen. Ha valami értelmesebb dologért kellene összefogni akkor persze nem megy.

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.06.09. 13:35:18

@Nathan D'Xantine:

"Azt észrevetted, hogy válaszolnod nem sikerült?"

Arra hogy szerinted mindenki szar életet él, ezért már nem is lehet elvárni senkitől semmit?

Bocs ha én ezt nem osztom.

Csimpifon 2009.06.09. 13:35:22

1000x inkabb egy teljesen ostoba de aranylag joindulatu gyozike legyen a fonok mint egy uszito, rosszindulatu, kirekeszto es majdnem ugyanolyan ostoba de gonosz ribanc morvai krisztina.

CyberPunK 2009.06.09. 13:36:11

@Big-B: És ez szerinted mennyire általános? Arról nem is beszélve, hogy ha egyik településen kiadod, akkor a másikon vehetsz ki albérletet nullára. Viszont nyugdíjas éveidre van egy saját tulajdonod. bár gondolom ez annyira nem érv... :)

Big-B 2009.06.09. 13:36:17

@Csimpifon: Nem lehetne akkor már inkább egy harmadikat választani?

égafater 2009.06.09. 13:36:37

@Izmir:

De igenis provokáció, még mindig a nem elegendő segélyezésről beszélni, akkor is amikor látszik, hogy ez egy zsákutca volt, amiből iszonyatosan nehéz lesz kijönni. Te még mindig befelé mennél, és emelett érvelsz.

xboxer 2009.06.09. 13:37:03

a segélyekről: ne feledjük, hogy nem csak cigók kapnak segélyeket a magyarok között is arányosan ugyanannyi lumpenproli van. sörre, cigire, Blikk-re van pénz, a gyereknek meg az iskolai könyveit már nem tudják megvenni.
kirekesztés: a magyar nép irígykedni, meg széthúzni azt tud. összefogni és integrálni egy kisebbséget - na azt nem tud.
de a lényeg: hogy nem kell hinni a politikusoknak, mert a pártok úgyanúgy működnek, mint a multik! profitorientáltak.
a Jobbik semmire nem jelent megoldást. de igazából veszélyt sem hiába is fújja fel az ügyet a média. sőt ha bejutnak a parlamentbe (aka húsosfazék), minden ugyanúgy fog menni, mint eddig.

CyberPunK 2009.06.09. 13:37:34

@égafater: Ez így demagógia. Fogalmazzunk inkább úgy, hogy sac/kb egész Európa leszarja, hogy ki megy ki Brüsszelbe úgy, hogy lófaszt se lát a munkájukból.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 13:37:50

@Bukowszky: el lett rontva? ki rontotta el? mi vagyunk az emberek akik itt élünk.Mások rontották el helyettünk??? Nem velünk csinálják ezt, hanem mi magunkkal. hazánkban parlamentáris demokrácia van - az emberek többsége szavazott. 2010 - lehet szavazni megint. De a rendszerváltás megtörtént, és szerencsére nem volt igazi véres forradalom - van sajtószabadság, szabadság, és lehet szavazni, mozogni, és szabadon beszélni. Egy 40 éves diktatúrának nincsenek nyertesei. Az egész ország együtt tanulja a demokráciát, majd az utánunk kettővel jövő generációnak van esélye hogy normális eu országban éljen, ahol büszke lehet arra hogy magyar, de ezt nem mások kárára teszi, nem mindig másokat hibáztat, hanem saját maga tesz saját magáért.

Milyen idegen hatalmakról beszélsz , most komolyan...ezek olyan lózungok, amiktől felmegy bennem a pumpa....komolyan MI nem fizetünk adót, bassz/*ameg, azért tartunk itt....ha lenne normális adómorál, és nem lopnák ki a szemünket a politikusok(mi választottuk őket), akkor jól élnénk, és csak nevetgélnénk. De ehelyett olyan adók vannak, amiket nem lehet befizetni, így nem fizetjük, és nincs az országnak pénze. Ez ilyen egyszerű. Erre nem lesz jó válasz az hogy utáljuk a cigányokat, és mindenféle idegen hatalmakkal riogatjuk hazánk fiait. Mi magunk vagyunk a saját problémáink okozói, szerintem ez az amit ki kell mondani! Ez a bátorság! Itthon kell rendet tenni, de ehhez türelem és szociális érzékenység kell, nem pedig radikalizálódás, mert az történelmileg még egyszer sem vezetett jó irányba...nem mindig mások a hibásak - mi vagyunk...ahogyan eddig is a háborúk elvesztett oldalán álltunk - a vesztesek pedig megszopják - mi is megtettük. Most már ezen túl kell lenni, és a jelennel és a jövővel törődni, és magunkkal. Nem idegen hatalmakkal, és nem zsidókat és cigányokat szidni, hanem magunknak körülnézni és a lehető lagjobb megoldásokat nyújtó emberekre szavazni, különben meg dolgozni, és adót fizetni. Ezt tehetjük ezért az országért. Nem pedig a saját hülyeségünkért mások nyomorát tovább mélyíteni.. Ez a véleményem.

égafater 2009.06.09. 13:37:58

@Csimpifon:

Ok, ezt kívánom neked, az egész családodnak, gyerekeidnek, barátaidnak!

Öcsém, te tényleg egy Nemvágási Csimpifon vagy.

Pinainas 2009.06.09. 13:38:05

Azzal magyarázzák a jobbik sikerét hogy válság van meg megszorítások. na meg ugye az etnikai konfliktus. Csakhogy, ebben az országban nagyon sokáig nem lesz jobb az élet, nem lesz több munkahely és nem lesz alacsonyabb a bűnözési kedv. Semmi olyan tendencia nem mutatkozik ami leállítaná a jobbik szekerét. Humanista mantrák meg már nem hatnak.

bodonmaria 2009.06.09. 13:38:39

@égafater: Azt a kérdést próbáljuk meg megbeszélni, amit az imént írtam NEKED.
Hátha érdemben tudnál valami jó ötletet mondani.

Big-B 2009.06.09. 13:39:53

@CyberPunK: 32 éves vagyok. Jelenleg úgy néz ki, a nyugdíjas éveimet már nem fogom megélni. Miért is fizessek havi 80e-t, csak hogy lakjak valahol, mikor ebből a pénzből kijön a bérlet és a rezsi is?

A magyar gazdaságnak csak az egyik baja a munkanélküliség, a legnagyobb baja viszont az, hogy adott helyen nincs szakember, mert adott szaménak az oktatása az ország másik felében van. Ha a magyar ember mobilisabb lenne (mint tőlünk nyugatra), akkor nyugodtabban alapíthatnának cégeket az országban bárhol (nem csak amúgy már fejlett részeken), mert tudnák, a munkahely munkásokat vonz a körzetbe.
De nem. Mi röghöz vagyunk kötve. Jöjjön csak ide a cég a falumba, aztán akkor majd dolgozok. De addig nem.

égafater 2009.06.09. 13:40:53

@CyberPunK:

Aki úgy érzi, hogy problémája van, és ezt a jelenlegi rendszer nem tudja kezelni az elmegy szavazni.
Aki elvan mint a befőtt, nem megy.
Düsseldorfban a Mercimben ücsörögve mlehet, hogy én is szarnék a választásokra.
Én elmentem szavazni, mert nagyon nem tetszik ami van.
A cigányok nem mentek ele szavazni, mert a., jó ez így nekik ahogy van, 2.,????

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 13:43:08

@ThenSziaÓping: vesztesei az eu-nak? ember - tudod Te mennyi támogatást kapunk mi a német és francia állampolgárok adójából?????? gondolkozz már? ha az nem lenne, már korábban lehúzhattuk volna a rolót...

CyberPunK 2009.06.09. 13:43:08

@Big-B: Nézz vissza, sokan sírnak, hogy a fiatalkonak esélyük sincs elindulni. Ha egy kicsivel többet fizetsz, akkor 20-30 év alatt összejött a saját tulajdonú lakásod. Ami kurva jól fog jönni a kölyködnek, vagy az unokádnak. Bár ahogy olvaslak, te eléggé énközpontú személyiség vagy.

Második fele. Ki a tököm alapít szakcéget egy 300-400 fős faluban, ahol a nagyrésze segélyből él? Milyen munkalehetőség lenne ott?

CyberPunK 2009.06.09. 13:45:22

@égafater: Akkor viszont nagyon kevered a szezont a fazonnal. Ez amolyan tipikus Orbánista faszság, hogy belpolitikai kérdést csinálnak ebből. Tény, ez is közrejátszik, de nem erről volt szó. Az majd 2010-ben lesz.

Egyébként meg valahogy nem tudok hinni abban, hogy a Jobbik majd más lesz. Igérgetett itt már mindenki fűt-fát, de aztán néma kuss és hullszag jött 4 évig. SZDSZ-ben is kurva sokan hittek annó.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 13:45:35

@ThenSziaÓping:

Azért érdekes, hogy ha nyugaton leszerepel valaki, akkor senki nem azt gondolja, hogy új párt kell.
Igaz, nyugaton aki leszerepel az megy a levesbe.
Legalább ideiglenesen.
Angliában ha a Munkáspárt botrányok sorával lejáratja magát, akkor nem új pártot akarnak, hanem megújítják a régit.

Nálunk azt hiszik, ha új a címke, automatikusan új lesz a tartalom is. Pedig mekkora tévedés ez....

Big-B 2009.06.09. 13:47:22

@CyberPunK: Hát, a családunkban mindenki épített szép házat, vett öröklakást, aztán egyik gyereke sem lakik ott. Ahogy kihaltak a szülök, a házat eladták a gyerekek.

Feleslegesen nyüglődtek a szülők; hogy "majd az unokám is itt fog élni".

A szocializmusban talán még így működött, de ma már nem.

égafater 2009.06.09. 13:47:54

@Izmir:

Megtaláltam amit írtál. Mit tennék én? Szívesen leírom, tudva azt hogy nem ez a nagy igazság, hanem csak az én véleményem.

1., Összefognék az érintett kisgyerekes családokkal és a a segélyből közösbe bedobva, igényelnék támogatást (EU-s, magyar) egy iskola-óvoda-bölcsőde buszra, amit vezethetne cigány sofőr.

2., Óvoda-bölcsőde kialakítható a helyszínen is. A sok unatkozó szotyizó TÁRSADALMI MUNKÁBAN (na ez aztán a sci-fi, mi?) felújíthatná a helységet, tehát amit lelpotak róla, azt visszahordhatnák, és a sokszoknyás hiperművelt soha semmi nem dolgozó cigányasszonyok nevelhetnék a gyerekeket segély helyett fizetésért.

Na?

is 2009.06.09. 13:49:30

ugyan, ugyan. ha egy kutató jelzi, hogy melegszik a víz, akkor nem ő az oka a melegedésnek. ha egy statikus jelzi, hogy be fog omlani a ház, akkor nem a statikus omlasztja be.

attól, hogy egybeírod a fidesz hergelte fel az embereket kifejezést, attól az sajnos még igaz marad. minden más helyzetben egyből vágnád, hogy ha van egy párt, akinek az összes sajtótájékoztatója, nagygyűlése, plakátja csak arról szól, hogy hergelés, még a mostani kampányban is Elég! hergeléssel kampányol. akkor az az oka annak, ha ez kialakul. most viszont próbálod magyarázni, hogy nem ez hergelte fel az embereket. jól van, keressél 4 évesnél fiatalabb hallgatóságot ehhez.

csak azt képzelted, évekig, hogy lehet bátran játszani a tűzzel. hogy nem baj, ha felgyújtják a TV székházat, nem baj, ha 2006 október 23-án felborítják Budapestet, nem baj, ha terjed az Árpád-sáv, ez mind a FIDESZ-nek jó. és aki szólt, az mind hülye rémisztgető, patásorbános, ugye. egy vagy Te Gazda Alberttel az indexről. HIRTELEN kiderültek dolgok. ja, annak aki évekig a homokba dugta a fejét, magát hipnotizálta, a saját szemébe hazudott.

és akkor még ezt is meg tudjátok MAGATOKNAK magyarázni. de most már látszik az izzadság. már gyöngyözik, már látszik az erőlködés. annyira 48 órán belül szó szerint ugyanazt a dumát nyomjátok, hogy látszik, nincs más, ez az utolsó szalmaszál, ebbe kell kapaszkodni. nem. muszáj hogy az MSZP-t vigye el a Jobbik. az nem lehet, hogy mi neveltünk kígyót a keblünkön évekig, az nem lehet, hogy a népszavazással keltettük ki a tojásból a kígyót, amit a Bokros->Tocsik->megfigyelési ügy->D209->Gyurcsány vonallal ápoltunk, vigyáztunk, nevelgettünk? nem, az ugye nem lehet? mi jó ügyért harcoltunk éveken át, ugye? mi jó emberek vagyunk, ugye? mi vagyunk a normálisak, ugye, ugye? ugye? ugye?

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.06.09. 13:49:49

Csak uccsónak még:


A Jobbik és az Mszp szinte egyenlő mennyiségű szavazót tudott mozgósítani vasárnap.
Az szdsz meg csak a saját rokonaikat :D

MCF meg 13 ezer embert.

SZiasztok :D

CyberPunK 2009.06.09. 13:50:01

@Big-B: Igen, viszont még így is a gyereké lett az a pénz, amit most elvileg kidobnál az ablakon. Viszont amúgyis baromságot beszélsz addig amíg ebben az országban ilyen kicsi a differencia a hitel és a bérlés között. Nyugaton ez jóval nagyobb.

Big-B 2009.06.09. 13:51:06

@égafater: A segély elmegy így is megélhetésre (aki épp nem issza, cigizi, játsza el).
Az ovoda-alapításhoz, működtetéshez pénz, szakmai képzettség szükséges. Ez nem hinném, hogy cigányasszonyoknál oly' elterjedt lenne.

ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.09. 13:51:12

@Nathan D'Xantine:

Igen, de a nyugati "demokrácia" nagyobb hagyományokkal rendelkezik.
Egy ilyen nagy fordulat után, mint a 89-es törvényszerű, hogy az akkor forradalmi pártok beletunyulnuk a hatalomba.
És az is törvényszerű, hogy lesznek akiknek feltűni, hogy azok az ígéretek amikkel eddig békében tartották az országot csak ígéretek maradtak.
Nem lett jobb mint 85-ben ill annyival nem lett jobb, hogy megérje az elmúlt 20 év szívása.
Na ekkor jönnek az új hangok akik lecsendesítik a hűzöngőket újabb 20 évre:)

2009.06.09. 13:51:25

az írással tökéletesen egyetértek (ritka az ilyen), viszont a hozzászólók adott részén fogom a fejem...

frompearly 2009.06.09. 13:51:58

Jobbik = Ellenreakció
Amely nem jött volna létre ,ha nincs az Szdsz és politikája

Big-B 2009.06.09. 13:52:10

@CyberPunK: Ugyan miért dobnám ki az ablakon? Kifizetem a bérlésre, így van hol laknom. És még így is kevesebbe kerül, mintha törlesztőrésztelet fizetném. A megmaradt pénzt, pedig költhetem a gyermekekre.

Big-B 2009.06.09. 13:52:43

@frompearly: Tehát ha nincs SZDSZ, nincs ellenreakció sem? Azaz a Jobbik is eltűnik?

égafater 2009.06.09. 13:52:52

@CyberPunK:

engem Orbánistának nevezni, hát ez nagyon tetszett :-)))

mit keverek mivel? a cigányság képtelen arra, hogy felfogja valós érdekeit, és képtelen ezek "modern" kifejezésére, érvényesítésére. Az MCF teljes esélytelenséggel indult, és úgy is végezte. Papírforma.

bodonmaria 2009.06.09. 13:54:31

@égafater: Köszönöm a kultúrált választ!
1. pont. Akkor, gyerünk, és tegyük azt, amit javasolsz. De várj, van egy bibi. Télen, amikor nagy hó van, nagyon nehéz a bükkben közlekedni!!
2. pont. HOL DOLGOZZON EGY CIGÁNYASSZONY pl. ÓMASSÁN??????????????????????????????????????? Amikor másnak sincsen munka. De még Miskolcon sem....
3. pont. Nem tudom, Te merre élsz, de egy-két telepólés még eszembejutott. De ott NINCSENEK romák. Szigetmonostor, Surány, Kisoroszi, Pócsmegyer. HANGSÚLYOZOM. NINCSENEK ITT ROMÁK. De pl. Ksorosziban a múlt évben zárták be az iskolát. És megszüntették a sárga buszt!
Akkor azok az emberek mit csináljanak??????????????
További válaszokat szívesen olvasom.

égafater 2009.06.09. 13:54:48

@Big-B:
hát ez az. van egy olyan népcsoport akiket kb. semmire nem lehet használni, csak segíteni...

ÉS VANNAK OLYANOK AKIK SZERINT EZ NORMÁLIS!!!

Big-B 2009.06.09. 13:54:52

Addíg, amíg az embernek olyan alapvető életfeltételei mint étkezés, lakhatás, oktatás nincs kielégítve, addig senki ne próbáljon ezen emberektől olyant elvárni, mint közösségi gondolkodás. Saját magukról nem tudnak gondoskodni.

Big-B 2009.06.09. 13:56:09

Mindenkit lehet használni valamire. Aki meg a mostani helyzetet konzerválja, az beteg.

ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.09. 13:57:59

@égafater:

Azért kár lenne azt hinni, hogy a cigányság valami homogén társadalmi réteg, ahhoz, hogy egyesüljenek olyan vezetőkre lenne szükségük, mint a másik oldalon Vona, aki rájött hogy csak valakik ellen lehet közösséget építeni.
A Kolompár Orbán köztörvényes csaló ráadásul igazán tehetségtelen politikus. a cigányok sem hülyék hogy erre szavazzanak.

Ja igen és az isten védjen meg attól hogy kitermelje magából a cigányság ezt a vezetőt.Na akkor lesz itt igazi bonyodalom.

CyberPunK 2009.06.09. 13:58:40

@Big-B: Meddig kerül kevesebbe? Számolj 40 évvel. Én a lakásomat kifizetem 20 év alatt, Ha most a válság hatását is hozzárakom, akkor 30 év alatt. Marad 10 év ablakonkiszórás.

CyberPunK 2009.06.09. 13:59:32

@égafater: Mégis milyen érdekei vannak? Tudod mikor lennének érdekeik? Ha a segélyek töredékét kapnák meg, akkor már égne a ház a fejük felett. Most faszán elagonizálnak.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 14:01:06

@Admiral William Adama: "Arra hogy szerinted mindenki szar életet él, ezért már nem is lehet elvárni senkitől semmit?

Bocs ha én ezt nem osztom. "

Miért kérsz bocsánatot? Szerinted én elvárom, hogy egyetérts velem? Ha így lenne, nem kérdeznélek, hanem MEGMONDANÁM neked mit kell gondolnod!
Érted?

Nézzük azért...
Én egy szóval nem mondtam, hogy mindenki szar életet él. Ezzel tehát nem kellett egyetértened.
Elvárásokról nem esett szó tehát ezzel sem kellett egyetértened.
Két egyszerű állítás hangzott el, a kérdés arra vonatkozott, hogy azokkal egyet értesz-e!
Nem morálisan! Pusztán hogy elfogadod-e ténynek.
Nem kellett a tényt szeretned, utálnod.
Pusztán alap lett volna a párbeszédhez. Stimmel?

Sajnos helyben jársz, mert most a következőt állítod.
1. Nem mindenki él szar életet.
2. Lehetnek elvárásaink, és lehetnének akkor is, ha mindenki szar életet élne.
(Jó lenne ha a végletektől kicsit eltávolodnál és beérnéd a többség fogalommal. Próbáld ki! Hátha megy... Könnyebb lenne a dolgot megértened.)

Az elsővel nincs dolgunk. Semmit nem mondasz vele.
Nézzük a másodikat.
Tegyük fel, hogy a JOBBIK nézőpontja a helyes. A Jobbik kb az össz. magyar szavazó 7-8%-át képviseli. Úgy véled ez a 7-8% megmondhatja a többinek, hogy mi a jó Élet, és hogyan kell élni?
Vagy pusztán elvárhatja, hogy úgy éljen mindenki ahogy helyes?

bodonmaria 2009.06.09. 14:01:37

@égafater: Nincsen igazad!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Volt olyan időszak ebben az országban, amikor szinte minden munkaképes roma dolgozott!!
Rezesek, köszörűsök, hutákban, bányákban, egyéb ilyen helyeken dolgozhattak!!!
Nekik ugyanúgy megszűntek a munkaesélyeik, mint nekünk!!

frompearly 2009.06.09. 14:01:39

@Big-B: ha az szdsz és "politizálásának" hatásai amit a 90 évektől folytat ,folytatott megszűnne ,akkor valószínű jobbikra sem lenne szükség ebben a formában...Tehát a kérdésedre a válaszom ...Igen!

Csimpifon 2009.06.09. 14:02:19

@Big-B: lehetett volna :) dehat ezek nyomtak a leghangosabb cirkuszt.
@égafater: te pedig kedves, egy ostoba birka vagy, sajnalnalak is, csak nincs rad idom.

égafater 2009.06.09. 14:04:27

@Izmir:

1., ez elég könnyű: téligumi, hólánc

2., ne Ómassán dolgozzon, hanem ott ahol van munka. üljön fel a buszra (bérlet segélybő) és menjen oda ahol van. amúgy valsz ez a cigányasszony nem fog sehova se menni, a cél az , hogy a lánya viszont már legalább akarjon elmenni dolgzni, amihez előfeltétel az hogy járjon suliba ÉS TANULJON IS, tehát a cigányasszony most már maradjon otthon, és követelje meg a tanulást a gyerektől, ahogy tőlem is megkövetelték.

3., 1-2 gyerekre jó ha bezártaják az iskolát. Nem ismerem a rendszert, de kizártnak tartom hogy nincs alternatíva. Ha nincs akkor viszont fel kell lépni, de nem azzal hogy KEVÉS A SEGÉLY, hanem azzal, hogy tanulni szeretnénk de nem tudunk. Kicsit más lenne a leányzó fekvése, hidd el!

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.06.09. 14:05:58

@Nathan D'Xantine:

MUHHAAAA

1. fideszre szavazok
2. foshatod a szót, de jogászként rendpárti vagyok
3.nem 7-8 % fogja megmondani, hanem az 386 képviselő, akik tv-keznek.
4. Ha ebbe 7-8 % jobbik is benne van, akkor ők is

Na szevasz ! :D

Martian (törölt) 2009.06.09. 14:06:49

@Legelő Őse: "vesztesei az eu-nak? ember - tudod Te mennyi támogatást kapunk mi a német és francia állampolgárok adójából??"

Na és ezek a támogatások vajon kiknek a zsebében landolnak..?

Csimpifon 2009.06.09. 14:08:53

@Martian: mostantol a jobbikoskozeli vallalkozoknal is.

ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.09. 14:10:08

@Martian:

Nem nem tudjuk mennyi támogatást kaunk, te elmondod?
hogy mennyit fizetünk be, és mennyit kapunk vissza kulonboző átláthataltlan pályázatokból?
És azt is tudod, hogy a pályázatok önrészét miből teremtjük elő?

F. T.- (törölt) · http://www.metacafe.com/watch/2123225/ 2009.06.09. 14:10:33

Öhm, miért is kéne a Jobbikot valami rossz dolognak tartani.
Mert kb. ez olyan duma, mintha a tornádó elvitte volt a fél országot és most mutogatnak egymásra, hogy ki a felelős ezért.
A Jobbik még új párt, adjunk egy esélyt nekik.

A hülye jelzőket (náci, fasiszta, rasszista) meg le kell szarni a francba.

égafater 2009.06.09. 14:10:53

@Izmir:

az idő vátozik, és ehhez alkalmazkodni kell, ezt már leírtam sztem egy párszor.

már nincs szükség (annyi) rezesre, köszörűsre, utazó cirkuszosra, cigányzenészre.

a megváltozott igényekhez, megváltozott szakmák, tudás kell, ahhoz pedig TANULÁS.

a tanuláshoz pedig belülről önmagából fakadó akarat, erő és kimozdulás kell ebből a posványból. a kör mindig bezárul.

amíg erre az igény a cigányságon belül, maguktól nem alakul ki, addig reménytelen az egész, csak toljuk magunk előtt a szart.

bodonmaria 2009.06.09. 14:11:26

@égafater: Kisorosziból konkrét adataim vannak. 12 elsős korú gyermek él... Azoknak és a többi ott élő gyereknek miért nem lehet az iskolát üzemeltetni?? Egy okot mondjál.... Drága a fűtés, drága az ebéd?? Hiszen ez mind ott helyben megoldható! Nincsen tanár?? DE VAN.
Megszűnt az iskola, megszűnt a sárga busz. Híd legközelebb Tahitótfalu, vagy Váci komp.
(400forint/személy)
Oda is el kell jutni valahogyan!!!!!!!!!!!!!! Mindenkinek van autója? NEM

Térjünk vissza a cigányasszonyra. És akkor kérdezem én, a magyar asszony azt teszi, amit TE követelsz a cigányasszonytól??

Tudod Te a játszótéren hány NEM ROMA gyereket cibálnak haza a játszásból, mert kezdődik a Mónika show meg a Barátok közt???????????????????????????

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 14:14:27

@Martian: arról nem az au tehet hogy korruptak és bénák vagyunk!!! Tudod hogy az általános iskolák pályázatainak 70%-át alaki hibék miatt dobják vissza: Ez azért van, mert nálunk olyanok vezetnek ekkora intézményeket, akik képtelenek levezényelni egy pályázatírást. pedig nem nehéz dolog az.

nem mellékesen az én saját cégem is pályázott, és nyert! senkit sem kellett megkenni.

Hazánk olyan ország, ahol félnek hogy nem tudják elkölteni a pályázati pénzeket, mert nincs elég érvényes pályázat...nem csak sírni kéne...

a korrupció pedig valós probléma, de az sem az eu hibája, hanem a magyar valóságé

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 14:15:38

@Ferenc Testvér: dehogy szarjuk le - a holokauszt tagadás, és a cionistázás, a rohadt cigány orkozás szerintem nem eu konform...szerinted az? - forrás kuruc.info

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 14:17:27

@ThenSziaÓping:
"Igen, de a nyugati "demokrácia" nagyobb hagyományokkal rendelkezik."

Ezzel nem értek egyet. 1848-49-ig Magyarország sokkal demokratikusabb volt, mint bármelyik Európai állam az egy Nagy-Britanniát leszámítva.
Lényeges lemaradást e téren pont a Kiegyezés hozott sajnos.
Spanyolországnak, Németországnak, Franciaországnak, vagy a többinek semmivel nincs nagyobb demokratikus hagyománya, mint nekünk.

"Egy ilyen nagy fordulat után, mint a 89-es törvényszerű, hogy az akkor forradalmi pártok beletunyulnuk a hatalomba."

Háááát. Én nagy fordulatnak azért nem nevezném. Nem nagyobb mint az angol Dicsőséges Forradalom. Pl.
Sok minden átmentődött. Most nem a szokásos jobbos nyavajgásra gondolok. Nem a pénzre, üdülőkre, befolyásra. Hanem a mentalitásra.
És ez végülis érthető egy bizonyos fokig. Még Orbán Viktorék is szocialista rendszerben nőttek fel, és abban szó szerint szocializálódtak. :)
Sémáik, reflexeik, tipikus ifjúkommunista sémák.
Utódaikat pedig maguk nevelték ki, persze gondosan nyesegetve a szárnyaikat.
Tanulságos megnézni, hogy az hajdani öregek közül hányan húztak ki most a tutiba. (EU parl.)
Akár Kovács Laca anno.

Most sokan jönnek a Jobbik Új szöveggel. Mintha nem látnák kik vannak ott. Mindenféle exek akik ilyen-olyan módon kiszorultak a pályáról. Morvai, Balczó, stb... Mifene ebben az új?

Egy csomóan azon élvezkednek, hogy Morvait küldték ki jó pénzen éldegélni nyugatra nem pedig valamelyik SZDSZ-est.
Ez tényleg akkora mák?

Ígéretek...
Hát igen.
Tudja bárki, hogy mi is most az ígéret?
Mit fognak a népek odakint csinálni?
Még csak arra sem vették a fáradtságot, hogy ígérjenek valamit... Nem röhejes/gyászos ez?

Mi itt az új?
Semmi.
Lehet visszapörgetni az időt... Látni kell, hogy semmi új nincs. Csak a címke.
Mintha a Kőbányaira rányaltuk volna a Heineken címkét. Benyelni ugyanazt fogjuk.

égafater 2009.06.09. 14:19:43

@Csimpifon:

hú de iszonyatosan sajnálom, hogy nincs időd rám ;-( , pedig olyan velős és értelmesen kifejtett hozzászólásaid vannak, hogy biztosan nagyon jót tudtunk volna vitázni.

na, csináld a FONTOS dolgidat, és ne fecséreld az időt itt ilyen suttyókra.

fontosember, vazz...

cotti 2009.06.09. 14:19:48

Nem lehet majd félmillió ember lenácizni, leszélsőségesezni!

Szerintem -és a környezetemben szerzett tapasztalataim szerint- nem a primitív cigányellenesség és SZDSZ ellenesség az, ami a Jobbik sikeréhez vezetett. Első helyen biztos, hogy nem ez áll -bár tagadhatatlanul motiváló erő- ez annál sokkal összetettebb kérdés.

Az egyszerű állampolgárok -mint én is- úgy érzik, hogy a nagy pártok elárulták őket. Az elmúlt húsz évben elárulta őket a radikális-liberális, fiatal lendülettel induló FIDESZ, amelyik 'csuhásozóból' átment (ál)szenteskedő keresztény-konzervatívba. Az SZDSZ, amelyik radikális antikommunista rendszerváltóból az MSZP ultraliberális tagozata lett. A szociális érzékenységét hangsúlyozó MSZP, amelyik időről-időre csak megszorított, a legkiszolgáltatottabbak kiszipolyozásában látta a megoldást. Stb. Ez az "elit" semmit nem csinált, egymással-, a nemzetközi nagytőke-, a multik szervilis kiszolgálásával volt és van elfoglalva! FIDESZestül, MSZP-stül!

20 évük volt rá, hogy bizonyítsanak, hogy érdemesek a bizalmunkra. Nem tették. Sőt, tönkretették, kiárusították, elárulták ezt az országot.

A Jobbik, mostanában arról kezdett el beszélni, ami az embreket érdekli, ami az embreket érinti, ami számukra problémát jelent. A közbiztonságról (és igen, ezzel kapcsolatban a b ű n ö z ő cigányokról). A REND szükségességéről. A multikról. A munkahelyi érdekvédelem hiányáról. A magyar gazdák helyzetéről. Stb.

Olyan kérdéseket tett fel, ami mindenkit érint, aki nem a rózsadombi villájából tekint alá a mindennapok életére, mindemellett igazi közösséget szervez nemzeti értékek mentén.

Nekem semmilyen, eddig nullát produkáló párt ne ugasson nekem elitista stílusban, hogy 'jajj a szélsőségesek'. Ne sopánkodjon Lendvai, ne sopánkodjon Ibolyka és ne sopánkodjon Viktor. Nincs, ami feljogosítsa őket erre, nincs erre semmilyen erkölcsi alapjuk.

Nem vagyok náci. Nem vagyok fasiszta. Nem vagyok szélsőséges. Egyszerű magyar állampolgár vagyok, és kikérem magamanak, hogy leszélsőségesezzen bárki is.

Amit még hozzátennék: a Jobbik jó kérdéseket feszeget, az viszont a jövő kérdése, hogy az erre adott válaszait mennyire, mily módon tudja átültetni a gyakorlatba, az eddigi underground politizálásuk hogy fog a nagypolitika színpadán működni. Én bízom bennük - egyelőre - de kritikus szemmel fogom nézni őket. Remélem, nem jutnak a korábban felsoroltak sorsára.

ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.09. 14:19:57

@Legelő Őse:

monjuk ennek a holokauszt dolognak azért érdemes utánnaolvasni, én megtettem és a számokat illetően meginogtam.

Bár tudom, most kapásból le leszek nácizva, de akkor is. csak olvass utánna, és ne fogadd el alapból azokat az adatokat amiket tanitottak az egyetemen, vagy a középiskolában, Igen is van ráció abban ,hogy a tanult számok, és a valós számok jelentősen eltérnek.

CyberPunK 2009.06.09. 14:22:01

@cotti: Nem lehet majd félmillió ember lenácizni, leszélsőségesezni!

Miért is nem? Volt amikor egy egész nemzet megkapta, lássuk be, jogosan.

bodonmaria 2009.06.09. 14:22:03

@égafater: Hát ez az ! Az idő változik.
De attól, hogy ez így van senki nem lesz HYPER képzettebb.
Az oktatás színvonala a béka feneke alatt van. A tanárok nincsenek rendesen megfizetve.
És hidd el, az általam felsorolt szakmákhoz is kell a tudás!! Nem is kicsi.

ionsrác 2009.06.09. 14:23:46

érdekes módon nem lehet olvasni arról, hogy mennyi volt az érvénytelen szavazat.

érdekes módon egyik elemző sem vette észre, hogy attól hangos minden fórum, hogy sokaknak nem volt kire szavazniuk.

én magam pl. liberális-konzervatívnak mondanám, és evidensnek tekintettem, hogy jelenleg parlamentben ülő pártra ne szavazzak. nekem a 4-párti mély egyetértésben fenntartott számla nélküli mutyi-költségtérítés volt az utolsó csepp, engem ezek a pártok örökre kitöröltek a szavazóik közül.

sajnálom, hogy a jobbik egyébként igaz és merész megnyilvánulásai között ugyanolyan erősek a tökéletesen értelmetlen, ostoba, antiszemita, fröcsögve gyűlölködő hangok, maradhattak volna földön is.
teljesen sci-fibe illő, ahogy gyűlölik a láthatatlan zsidó gonoszokat, nem is értem.

azt meg liberálisként egyébként már régóta nem értem, hogy mitől liberális az, ha egy elmaradottabb kisebbséget pozitív diszkriminációban részesítek.

ha nem ugyanolyan színvonalú élethez való jogot (pl. munkát) biztosítok nekik, hanem épp hogy fenntartom az elmaradottságukat (segélyt osztok). nem csak megalázom, hanem érdekeltté teszem őket abban, hogy ne fejlődjenek egy kicsit sem.

másrészt meg ugye a többieket részesítem negatív diszkriminációban ezzel, tehát megint csak nem vagyok liberális (csak egyesek kapnak segítséget, kedvezményt, nem pedig mindenki).

szóval ez minden, csak nem liberális és nem baloldali kisebbségi politika, és szerintem is ez hajtotta a jobbikhoz a legtöbb szavazót.

kár, hogy az újnyilasok mertek egyedül foglalkozni a kérdéssel, és kár, hogy még mindig nem hallani, hogy bárki foglalkozna a 2/3-NYI NEMSZAVAZÓVAL.

háromból ketten nem szavaztak, ez ám a demokrácia!

kár, hogy nincs baloldali párt, liberális párt, kár, hogy a jobboldalinak nevezett párt valójában rendesen kommunista, kár, hogy nem volt senkinek sem európai politikai programja, és az eu-parlamenti választáson szó sem esett az eu-parlamentről.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 14:24:01

@Admiral William Adama:
Jó veled beszélgetni. :D
De látszik jogászként főleg a mellébeszélést tanultad meg. Egészségedre.


Szóval úgy véled a helyes élet kérdésében a parlamentben ülő képviselők együttesen fognak dönteni?

Muad\\\'Dib 2009.06.09. 14:24:04

"Másfél év, fiatalkorúak fogházában letöltendő szabadságvesztéssel sújtotta a Csongrád Megyei Bíróság kedden jogerősen - a végrehajtást három év próbaidőre felfüggesztve - azt a szegedi általános iskolást, aki tavaly egy 28 centiméteres csavarral súlyosan megsebesített egy 75 éves férfit."

"1,5-től 2,5 évig tartó, letöltendő börtönbüntetést kaptak azok a barcsi fiatalok áprilisban, akik két éve Szigetváron megpofoztak egy cigány nőt. Az asszony nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett."

Ugye nem kell mondanom melyik elkövetőnek, milyen a származása? Pl. azért került ide a Jobbik, mert az embereknek igénye van az egyenlő és igazságos elbánásra...

égafater 2009.06.09. 14:24:19

@Izmir:

egy fontos tény, ugyanúgy vannak sutyerák magyar családok is nem is kevés, mint cigányok. csak az arányok mások, de erről szól szerintem az összes ezzel foglalkozó írás, mégsem fogják fel sokan, hogy sokkal jobban van érintve a cigányság ebben a kérdésben.

amennyiben ez a szabályozás változna, ugyanúgy a magyarokat is "kényszerítené" az iskolákba, munkára SEGÉLY HELYETT. ÉS AZ IS JÓ LENNE.

de most spec a cigányságról beszélünk.

azzal egyetértesz, hogy arányaiban sokkal jobban vannak bűnözéssel és alacsony képzettséggel fertőzve mint más népcsoport?

ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.09. 14:24:29

@Nathan D'Xantine:

Az új gondolatok nem újak, csak a közbeszédbe való emelése pl a globalizáció problémája.
Előttük mi volt egy átlagembernek a golobalizációellenesség? Az ha a híradóban látott csukjás embereket dobálni a G8-on.
Most legalább pár egyszerű mondatban igen populista módon Morvai elmondhatta a napkeltében neki mi nem tetszik benne.
Ill új az a törekvés, hogy a cigányokkal kell valamit csinálni mert ez igy nem maradhat.- tökéletesen rossz válasz a gárda- de legalább válasz, a többi párt meg sem szólalt a kérdésben.
szerintem ezek új gondolatok, és irányok.nem jók, csak újak.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 14:25:01

@ThenSziaÓping: ki érdekelnek a számok - ízlésételen kivégzett emberek számán vitatkozni szerintem...

őszintén gondolom hogy a legaljasabb - főként kis hazánkban, aktív részesként - ezt nyomni...
érdemes lenne a németekről példát venni!!!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.09. 14:25:35

@Legelő Őse: Csak a poén kedvéért.
0) Nem vitatkozok szocival, egészen egyszerűen azért mert okt 23a óta ez nem nézetkülönbség. Csapataink harcban állnak.

Ha valaki kilövi a szemed nem kezdesz érveket sorolni, hogy ez miért nem szerencsés.

". a putri nem kultúra...de cigány hajléktalant nem annyira látok, viszont a magyarok telefossák a fél világot + lopnak (magyar ne lopj)...akkor most ez egy megoldandó probléma, vagy ilyenek a magyarok - nyilván nem vagyunk ilyenek..."

Érdekes, azért valahogy a csak a cigányokra jellemző 90+%-ban... Annak pedig kicsit komplexebb oka van, hogy a cigányok miért nem hajléktalanok.
pl: Cigányéknál, a fér a család ura. Kérdezz meg egy randomhajléktalant, a legtöbb azt fogja mondani, hogy az asszony miatt van az utcán. (Ez persze lehet hogy csak kifogás, de azért van rá bőven példa amikor nem.)
A cigányputriba gyakorlatilag kontinuum számosságú cigány tud elférni. És nekik ez megfelel. Egy magyar inkább elmegy hajléktalannak, mint 20 nm-en 15. tagnak.
Szóval ilyenkor magyar esetben lenne minimum 10 hajléktalan és a maradék pedig lakna a házban emberi körülmények között.

Ez, hogy a magyarok telefossák a fél világot számomra értelmezhetetlen. Mit akar ez jelenteni?

"magyar ne lopj" Egészen biztos vagy te abban, hogy azok magyarok és nem cigányok voltak? Mert ha megnézed a mostani híradásokat pl Olaszországról, folyton azt hallod, hogy románok követtek el bűncselekményeket, holott az összes cigány. Ausztria a PC egyik megerősített erődítménye. (Nem elfelejteni Hitler innen származott, szóval mind osztrák potenciális náczi!)
Azt nem írhatták hogy "Cigány takarodj!".

"egy megoldandó probléma"

Nem, nem igaz. Nincs ilyen problémánk. Te egyszerűen rühelled a magyarokat, és ez a mi problémánk.

"nézem a kurucinfot - holokauszt tagadás, és cigányüldözés....szép kultusz... "

A kuruc provokáció. Aminek szerencsére a hülyébbje rendszeresen be is dől, ezen aztán jókat lehet nevetni.

égafater 2009.06.09. 14:26:23

@Izmir:

kell hozzá a tudás, de most már nincs annyira szükség.

a tanítás-tanulásban, pedig saját tapasztalatom mondatja velem, amíg én nem akarok megtanulni valamit, azt nem is fogom, viszont ha magamtól rákattanok valamire sokkal jobban megtanulhatom szorgalomból, mint azt a tanár tudja.

lanyi 2009.06.09. 14:26:53

Tudjátok mit!

Most az m2-n parlamenti közvetítés van.
Egy rohadék nagyfejű szélfúttahajú racsolós mszp-s gazember arról beszél , hogy 1998-ban Fidesz adóalkotmányozást vagy mit igért.

Hát ki a faszomat érdekel hogy 1998-ban ki mit mondott.
Valaki mondja már meg ennek az állatnak hogy 2009 van és 2002 ők kormányoznak a sötét haverjaikkal.

Na ezért szavaznak egyre többen a Jobbikra.
Mert ők kimondják , hogy ezeknek a rohadékoknak a börtönben a helye, ott rohadjanak.

További szép napot.

égafater 2009.06.09. 14:28:17

na én viszont elhúztam dolgozni, mert még van munkám. köszönöm az érdemben hozzáM szólóknak a vitát, jó délutánt!

cotti 2009.06.09. 14:28:47

@CyberPunK: Gratulálok, egy nép 'kollektív bűnössége', mint érv. :D Gondolom, ha valaki azt mondja, 'büdös cigányok' (csak a példa kedvéért), akkor is jogos és helyénvaló szerinted egy egész népcsoport megbélyegzése. Vagy arra már érzékeny lennél? Vagy itt majd jön következő érvként, hogy nem lehet őket kollektíven megbélyegezni? :)

lanyi 2009.06.09. 14:29:30

@Nathan D'Xantine:

Te szerencsétlen! A lakástámogatási rendszert az mszp szétverte ( Az igazsághoz tartozik, hogy lépésenként )

HuNReal 2009.06.09. 14:30:19

Emberek.. jaj istenem.. Már megint.. Jobbik így-Jobbik úgy... Az összes szoci, liberális, fideszes nyávog a Jobbik miatt.. Most őszintén! 20.-ra nem unalmas már?
Több ezer oldalon azon gondolkodtok, veszekedtek, hogy miért erősödött meg a Jobbik... Na vajon miért? Még egy sima paraszti ésszel sem tudtok gondolkodni?! Hihetetlen... De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy itt mindenki próbál okoskodni, de az, hogy a Jobbikkal kapcsolatban ne mondjon sületlenséget, vagy netalán kicsit informálódna a nagy náci pártról, az már luxus...
Megy a folyamatos szarkeverés (lásd az EP választások előtt Morvai Krisztina), de a tényleges alátámasztás SEHOL! Nevetnem kell, amikor az okoskák regényt írnak arról, hogy a Jobbikot az MSZP hozta létre vagy Morvai Krisztina pedofilokat védett stb... Miért megy a hazugság kampány? Miért nem tudtok legalább egy fogást találni a Jobbikon? Mert talán nincs?! Mert talán nem hazudtak, nem ígérgettek, mint a parlamenti pártok?

Másik vicces dolog, ez a nácizás. Bizonyára 420 ezer ember az... Persze, természetesen... A náci Magyar Gárdára sincs szükség, bár a FIDESZ PONTOSAN 58%-a NEM ÍGY GONDOLJA... Hoppá... Hogy is van ez? Fidesz szavazók között nincs egyetértés?! Nyugodtan jöhetnék pontos százalékkal az MSZP odaláról is, de minek?
Aki képtelen felfogni agyilag azt, hogy egy cigánybűnözés van Magyarországon, azt rettentően sajnálom. Egy kisebb listát a cigánytámadásokról majd csatolok...

Kuruc.info.. Nos igen..a liberális gusztos párttitkár uraság által betiltandó oldal. A gond csak az, hogy a Kuruc.info a legolvasottabb jobboldali hírportál!
Fáj az igazság egyeseknek? Lefogadom, lesz köztetek olyan olvasó, aki például nem tudta azt például, hogy Simon Perez Izraeli államfő kijelentette, hogy felvásárolják Magyarországot. Videó is kell? Google a barátod... A kérdésem: Ha nem közli a Kuruc.info (majd ezt átvette pár oldal), akkor ezt kitől tudjuk meg? Miért van az, hogy a többi ország címoldalon hozta le ezt a beszédet, de nálunk egy büdös szó nem esett erről? Miért nem beszél a média példul az eladandó vízről sem?
na mind1.. Aki igaz híreket akar: kuruc.info/

bodonmaria 2009.06.09. 14:31:11

@égafater: Az utolsó kérdésedre azért nem tudok érdemben válaszolni, mert nagyon sok JÓ embert ismerek CIGÁNYOK között, akik úgymond képzetlenebbek, mint mondjuk mások. De én sokszor tapasztalom azt, hogy a maguk módján próbálnak felkapaszkodni a létrán. Sok igen jótanuló és szorgalmas cigány gyereket ismerek. Persze, sok olyat is ismerek, akiket messziről elkerülök.
Én elsősorban óvodai és játszótéri tapasztalataimat tudom itt megosztani Veled, Veletek. És onnan őszintén mondom, sokkal több tuskó magyarról tudnék beszámolni.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 14:31:48

@ionsrác: egyetértek veled - kivéve a romakérdést - a kisebbségek helyzetét mi többség tudjuk közelíteni magunkhoz - és tudom hogy igazságtalan, de nekünk kell befektetnünk. Nem agyba főbe segélyezéssel, de remélem nem nyaltad be a jobbik ideológiát- azért ma segélyekből nem lehet megélni . vagy csak úgy ahogy nagyon sok szegény ember megél.... akik mercikkel járnak, nem segélyekből élnek. A lényeg az esély! Azt kell megteremteni szerintem!!! Arról nem beszél senki - hogy lehetőséget, esélyt, és közös valóságot kell teremteni - sajnos pozitív diszkriminációval - csak nem úgy ahogyan eddig - mindig valamit valamiért. Egy biztos - a kirekesztés, megbélyegzés, és gyűlölködés nem segít, sőt nagyon sokat ront a helyzeten.

HuNReal 2009.06.09. 14:33:22

És jöjjön a lista amiről beszéltem...
Nincs cigánybűnözés mi, retkek?! Lehet elmélkedni..

1993. augusztus 23-án Kecskeméten három cigánybűnöző fényes nappal facsemeték mellől kiragadott karókkal agyonverte a 16 éves Kiss Norbertet. Az ügyben hozott legsúlyosabb ítélet mindössze három és fél év volt.

1999. augusztus 28-án a 21 éves csákvári Csete Ferencet Zámolyon cigánybűnözők verték agyon. Utána a jeruzsálemi ügyvédnő, Katz Katalin és negyven liberális jelentős közreműködésével áldozatként menekültek Strasbourgba.

2004. január 21-én a Tolna megyei Nagydorogon egy Zsolnai Béla nevű cigánybűnöző agyonverte és kifosztotta egy idős ismerősét.

2005. április 16-án a hódmezővásárhelyi Beyruth Rock Caféban mintegy harminc, a városban közismerten bűnözésből (drog- és lánykereskedelemből élő) cigánybűnöző támadt rá néhány magyar tizenévesre. Egyiküket megkéselték, úgy, hogy a szúrás előtt félrehúzták a kabátját, vagyis tudatosan ölni akartak.

2005. május 8-án Örkényben negyven cigánybűnöző támadt rá két rendőrre, akik egy körözött cigánybűnözőt kerestek.

2005. június 7-én Hajdúhadházon agresszív cigánybűnözők támadtak egy kocsma tulajdonosára, majd a kiérkező rendőröket is megtámadták.

2005. június 7-én Dunavecsén két tizenéves cigánybűnöző életveszélyesen megszúrta egy videotéka női eladóját, mert nem engedte, hogy filmet nézzenek az üzletben.

2005. július 26-án három cigánybűnöző egy balatonfenyvesi vasútállomáson áthaladó vonaton szóváltásba keveredett egy balatonboglári fiatalemberrel, akit ezután a mozgó vonatról a peronra löktek. Az áldozat életveszélyes fejsérülést szenvedett.

2005. augusztus 26-án két cigánybűnöző esett egymásnak a kaposvári plázában. Az őrjöngők szétverték az áruházat.

2005. szeptemberében Ópályiban az éppen borsót szedő 59 éves Jakabné Ördög Katalint hátulról vascsõvel két cigánybűnöző agyonütötte.

2005. november 3-án egy polgárőr a Nyugati téri aluljárón sétált át. Tizenöt cigánybűnöző kötött bele, majd rátámadtak. A polgárőr három támadót ártalmatlanná tudott tenni gázpisztolyával, de a tár kiürült, s ezután a cigánybűnözők rávetették magukat, és súlyosan bántalmazták.

2005. december 3-án intézkedő rendőrt vertek meg a cigányok Zagyvarékason

2005. december 19-én száznál több cigány támadt rá azokra a rendőrökre Hevesen, akik egy körözött cigánybűnözőt akartak elfogni.

2005. december 2-án szamurájkarddal felfegyverkezett cigánybűnözők támadtak négy horgászra az egerszalóki Gerendás büfé parkolójában. Mind a négyen nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket: bordatörést, nyílt végtagtöréseket szenvedtek. Egyikük koponyájából egy egy centiméteres darabot kellett kioperálni. Az autókat összetörték. A verekedő cigányok állítólag sértő, magyarellenes kijelentéseket is tettek.

2005 decemberében a 47 éves pásztói A. Istvánt három tizenéves cigánybűnöző saját házában brutálisan megkínozta, hogy elárulja, hol tartja örökségből származó nagyobb pénzösszegét. A. István belehalt a kínzásba. A cigánybűnözők testét láncfűrésszel feldarabolták, s egy közeli derítőbe dobták a maradványokat.

2006. március 11-én este Budapesten, a XI. kerületi Fehérvári úton egy villamosmegállóban egy 15 éves cigánybűnöző hátba szúrt egy 17 éves magyar fiút. A sértettet súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

2006.március 11-én Inkén egy 59 éves magyar férfi összetűzésbe került cigány szomszédjával, miután az társaival hangoskodott, és az utcán rodeóztak egy Ladával. A magyar férfi megkérte őket, hogy fejezzék be, mire a cigánybűnözők neki támadtak. A megtámadott magyar férfi önvédelemből flóbert pisztolyát használta, és arcon lőtte az egyik cigánybűnözőt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Annak egyik társa ekkor beült a Ladába, és behajtott a megtámadott magyar férfi udvarára, ahol elütötte a magyar férfit, aki súlyos lábtörést szenvedett.

2006. május elején tizenéves cigánybűnözők vertek össze egy férfit Olaszliszkán. A férfit először részegen, házának udvarán hagyták helyben. A tizenéves cigánybűnözők azért támadtak rá, mert hiába kértek tõle pénzt. A férfi felesége rendőröket hívott, a cigánybűnözők azonban később többször is visszatértek a házhoz, és folytatták a verést, végül vascsővel és karóval ütlegelték áldozatukat, akinek ekkor tört el a keze és a lába. A súlyos bántalmazásról a rendőrség már csak a kórházba szállítás után szerzett tudomást, mert a házaspár nem mert újra a rendőrséghez fordulni.

2006 májusában ugyanezek a cigánybűnözők cigarettát kértek egy asszonytól, ám ő nem adott nekik, mert nem dohányzik. Ekkor brutálisan összeverték.

2006. július 20-án hajnalban Makó külterületén egy Kurai András nevű 15 éves cigánybűnöző megerőszakolta, majd megkötözte és felgyújtotta a 18 éves magyarcsanádi Pénzes Henriettát. A magyar lány néhány nap múlva belehalt égési sérüléseibe.

2006. június 18-án egy 21 éves kisvárdai cigánybűnöző karóval agyonvert egy 69 éves anarcsi gazdát annak saját gyümölcsösében, miután az idős magyar férfi rajtakapta lopás közben.

2006 októberének első napjaiban négy cigánybűnöző napokig kínozott egy tizenhat éves magyar fiút Miskolcon, a Fiatalkorúak Regionális Börtönében. A fiúnak először mindegyikükkel meg kellett verekednie, majd többször, többféle módon megerőszakolták, végül a cellatársak a lepedőkből kötelet készítettek, és ennek segítségével felakasztották a fiatalt. A fiú azért élte túl az akasztást, mert az utolsó pillanatban a kezét be tudta csúsztatni a nyaka és a kötél közé. Ekkor riasztotta az őröket az ötödik cellatárs, aki nem bírta nézni a fiú szenvedését.

2006. október 7-én Öcsödön cigánybűnözők agyonverték a 78 éves Kovács Sándort. Pénze nem volt, így ki sem foszthatták.

2006. október 7-éről 8-ára virradó éjjel Tiszacsegén cigánybűnözők agyonverték a 22 éves jászberényi Farkas Gábort. A fiatalember azért látogatott el a Tisza-menti településre, hogy a család hétvégi házát felkészítse a télre. Este betért barátjával egy helyi szórakozó helyre, ahol beszélgetni kezdett egy ottani lánnyal. A faluban közismert cigánybűnöző Bari család néhány tagja beléjük kötött, ezért a fiatalok távoztak. Tucatnyi cigánybűnöző azonban az utcán halálra verte a fiatalembert.

2006. október 15-én Olaszliszkán a 44 éves Szögi Lajost kislányai szeme láttára lincselte meg több tucat cigánybűnöző.

2006. október 20-án este 8 fős cigánybanda támadt egy szolnoki Ady Endre úti söröző vendégeire. A BMW-vel érkező cigánybűnözők az addig kedélyesen sörözgető magyarok közül több személybe is belekötöttek, mígnem megtalálták az ürügyet a verekedésre: az egyik vendég a cigányoknak nem tetsző zeneszámot hallgatott...

2006. október 27-én este Átányban mintegy 30 cigánybűnöző vert össze egy buszvezetőt, mert az rádudált a buszöbölben ácsorgó, a forgalmat akadályozó társaságra.

2006. november 5-én cigánybűnözők támadtak rá négy budapesti magyar férfira Nakon, akik egyike házat örökölt a Tolna megyei faluban. A cigánybűnözők szerették volna megszerezni az ingatlant, ezért rontottak rá a magyarokra, akik közül egy 27 éves fiatalembert életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba, miután az egyik cigánybűnöző baltával fejbevágta.

2006 novemberében Orosházán súlyosan megsebesítettek egy 68 éves magyar gazdát a portáján fosztogató cigánybűnözők.

2006. november 29-én egy 36 éves cigányasszony őrjöngött a botpaládi polgármesteri hivatalban, mivel a segélyből levonták az iskolatámogatást, miután többszöri felszólításra sem igazolta, hogy iskolába járnak a gyerekei. Az élősködő cigánybűnöző azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja a hivatalt.

2006. november 29-én fosztogató cigánybűnözők vertek agyon egy 58 éves magyar férfit a Miskolchoz tartozó Kerekhegyen lévő telkén.

2006. december 2-án részeg cigányok vertek össze Egerben egy magyar diákot. A fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett.

2006. december 11-én egy cigány férfi rosszul lett autójában. Családtagjai mentőt hívtak hozzá, de mire a kocsi odaért, a férfi már meghalt. A cigánybűnözők ekkor neki estek a mentősöknek. Életüket csak a kiérkező rendőrök tudták megmenteni.

2007. február 28-án a kora reggeli órákban a jászfényszarui vasútállomáson cigányok kilöktek a vonatból egy 36 éves jászapáti magyar férfit, akit előtte megkéseltek.

2007. márciusában egy 26 éves cigány, miután fölvette a segélyt Polgáron, berúgott, majd hazafelé indult ordítozva. Egy útkereszteződésnél rákiáltott egy idősebb biciklistára, hogy álljon meg, de az nem állt meg. A részeg cigány utánaszaladt, lerángatta a nyeregből, és többször fejberúgta. A férfi a kórházban meghalt.

2007. április 7-én hajnalban Miskolc belvárosában három fiatal cigánybűnöző brutálisan összevert egy nőt és egy férfit egy villamosmegállóban. A cigánybűnözők rabolni akartak, ezért egy nőt a földhöz vágtak, és megrugdosták. A segítségére siető férfit is brutálisan összeverték.

2007. április 8-án, húsvéthétfőn egy 19 éves cigánybűnöző agyonverte és kirabolta a 99 éves Lajos Piroskát.

2007. május 17-én egy 32 éves cigányasszony megkéselte fia egyik iskolatársát a Szabolcs megyei Kisléta általános iskolájában. Előtte a két gyerek összeveszett.

2007. június 18-án hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron egy 12 éves cigánybűnöző belopózott a szomszédban lakó 19 éves nőhöz, és álmában megkéselte, mert a magyar lány előző nap rászólt.

2007. június 24-ére virradóan K.I., 49 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta saját lakásán a 90 éves ózdi bácsit, hogy az a helyszínen meghalt. Ezt követően a gyilkos a lakásból készpénzt és takarékbetétkönyvet tulajdonított el.

2007. június 24-én mintegy ötven cigánybűnöző támadt a rendőrökre. A hatósági személyek igazoltatni akarták egy 15 fős cigány társaság tagjait, akik megtagadták az igazoltatást. Ezután támadtak a rendőrökre, akiknek figyelmeztető lövést is le kellett adniuk.

2007. július 23-án egy 23 éves dunakeszi cigány nő cigarettát kért egy idős hölgytől, majd miután nem kapott, leszúrta és kirabolta.

2007. augusztus 16-án a Nógrád megyei Kállón helybéli cigányok vascsővel félholtra vertek egy erdőkürti fiatalembert, aki a szomszédos Erdőkürtön nem sokkal korábban rajtakapta őket terménylopás közben. A fiatalember életveszélyes állapotban került kórházba. A tettesek ellen eljárás sem indult.

2007. szeptember 13-án késő este a szabolcsi Piricsén három cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy helyi kocsmárost.

2007. szeptember 16-án szamurájkarddal vágta meg a budapesti XI. kerületi Black Dog nevű kocsma pultosát két cigánybűnöző miután szóváltásba keveredtek. A magyar férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

2007. október 14-én éjjel három cigánybűnöző tört be egy ácsi családi házba. A tulajdonos észrevette őket, a bejárati ajtóhoz sietett, és megpróbálta megakadályozni, hogy értékeit elvigyék. A betörők azonban túlerőben voltak, belökték őt az ajtón, és egy vasrúddal fejbe verték. Szerencséjére, az ütés nem találta el igazán, így "csak" könnyű sérüléseket szenvedett.

2007. november 5-én a Ferenc körút és az Üllői út sarkán egy cigánybűnöző rátámadt egy várandós magyar nőre. Többször arcul ütötte, és kirabolta.

2007. november 8-án cigánybűnözők hatoltak be egy idős gyáli asszony otthonába. A 103 éves nénit brutálisan összeverték és megrugdosták. A bántalmazásnak az vetett véget, hogy a néni megnyomta az otthonába telepített biztonsági rendszer segélyhívó gombját, a Body Guard Hungary diszpécsere pedig rögtön értesítette a rendőrséget. A rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, így még ott el tudták fogni a hölgy embertelen támadóit, őt magát pedig azonnal kórházba szállították. A néni életveszélyes sérüléseket szenvedett.

2007. november 11-ére virradó éjjel Szalonnán megölt és kirabolt egy 93 éves nénit egy 15 éves cigánybűnöző. A gyanúsított 2008 márciusában szabadlábon védekezhetett, miközben néhány szigetvári magyar srácot egy pofonért hónapokra előzetesbe helyeztek. Ez a rasszista megkülönböztetés!

A cigánybűnözés történetében is példátlan brutalitással végzett egy 88 éves nénivel egy 21 éves cigány Gadnán 2007. november 18-án. Előbb megerőszakolta áldozatát, majd összeszurkálta a hátát, kinyomta a szemét, baltával széthasította a fejét, végül levágta a lábát.

2007. december 8-án Mátészalkán a Luca büfében cigánybűnözők brutálisan bántalmazták a kocsma tulajdonosát, mert egy helyi cigánybűnözőt a zárórára és annak részegségére tekintettel a kocsmáros nem akart kiszolgálni. A cigánybűnöző ekkor értesítette bűntársait, a Vida-bandát. A cigánybűnözők baltákkal, baseballütőkkel, vasvillákkal felszerelkezve érkeztek a presszóhoz, egy üveggel leütötték a kocsmárost, vasvillát szúrtak bele, szétverték a kocsmát és a kocsmáros autóját.

Saját lakásában verték agyon a 67 éves Balogh Lászlót Tarnabodon cigánybűnözők 2008. február 6-án, majd egy 9600 forint értékű olajradiátort vittek el. A 15, 16 és 17 éves cigány gyilkosok hetek óta fenyegették és fosztogatták a férfit.

85 éves magyar nénit vert agyon és rabolt ki egy 32 éves cigánybűnöző, Orsós Sándor Jászberényben 2008. február 22-én.

2008. február 22-én megtámadott és kirabolt egy ágyhoz kötött magyar bácsit egy cigánybűnöző Mátraszőlősön. Az elkövető rágyújtotta az ágyneműtartót áldozatára, aki csodával határos módon életben maradt.

2008. február 23-án hajnalban a Heves megyei Tarnaörsön egy 20 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 80 éves magyar nénit, majd 11 ezer forintja átadására kényszerítette, és azt követelte, hogy főzzön neki kávét.

2008. február 23-án hajnalban két cigánybűnöző tört be egy idős asszony házába Nyírvasváriban. A zajra felébredő nénit fenyegetve a pénzét követelték, fojtogatták, majd megkötözték. Az elkövetők végül néhányezer forinttal távoztak.

2008. március 9-én kővel és bottal vert össze két 15 éves cigánylány egy 50 éves férfit Miskolcon, miután nem adott nekik pénzt.

2008. március 10-én délután a gyöngyösi kórházban cigánybűnözők megvertek egy doktornőt, aki egy cigány beteget nem akart befektetni az osztályra. Az orvos szerint a beteg állapota ezt nem indokolta, járóbeteg-szakrendelésre kívánta továbbküldeni. A beteg cigányasszony ezzel szemben biztos volt abban, hogy gyógyíthatatlan, súlyos betegségben szenved, és követelte, hogy vegyék fel fekvőbetegként. Miután a doktornő ezt továbbra sem tartotta indokoltnak, a cigányasszony szitkozódni kezdett, majd a kíséretében lévő fiatal cigány nő többször megütötte a doktornőt. A doktornő beadta felmondását.

Saját bevallásuk szerint 3200 forintot találtak annál a 74 éves ceglédi nőnél, akit saját tanyáján ölt meg két cigánybűnöző 2008. március14-én.

2008. március 19-én két cigánybűnöző erőszakolt meg egy asszonyt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tornyospálcán, miután rátörték házának ajtaját és megverték.

Rossz jegyet akart adni neki, ezért megrúgta, és egy vascsővel kezdte ütögetni fizikatanárát egy 16 éves cigánybűnöző, Lakatos Zoltán 2008 márciusában. Az eset a józsefvárosi Erdélyi utcai iskolában történt.

2008. március 22-én egy 37 éves cigánybűnöző behatolt egy 59 éves hajósi nő lakásába. Megverte, majd a nyakában lévő 2 db arany nyakláncát és 6 db arany medálját letépte és elvitte.

2008. március 27-én egy 17 éves kaposvári szakiskolás cigány diáklány osztályfőnökét durván becsmérelte, egy másik tanárát leköpte. Kiderült, hogy a kis cigánybűnöző diáktársait rendszeresen terrorizálja.

2008. április 8-án Nyírkátán, a Petőfi utcában mintegy 30 cigánybűnöző akart lincselni, miután egy autó elütött egy féktávolságon belül az útra rohanó gyereket.

2008. április 11-én Jászladányban egy 47 éves önkormányzati munkatársat szúrt nyakon egy cigánybűnöző egy törött pohárral, mert kevesellte a segélyt. A törött pohár két centiméterre állt meg a nyaki artériától.

2008. április 16-án megöltek egy 77 éves asszonyt somogyzsitfai otthonában anyagi haszonszerzés miatt cigánybűnözők.

2008. április 19-én este Vásárosnaményban egy 19 és egy 26 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 69 éves magyar férfit.

Egy 34 éves cigánybűnöző 2008. április 19-én, szombaton Kiskunhalason a kora esti órákban a bejárati ajtót betörve bement egy 52 éves magyar nő lakásába, ahol a feljelentőtől a mobiltelefonja átadását követelte. Hogy szavainak nyomatékot adjon, ütlegelni kezdte a nőt, közben annak kötényét leszakítva a kötényzsebében levő, körülbelül 5 ezer forint értékű mobiltelefont elvette. A bántalmazás során a nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést – orrcsont-törést - szenvedett.

2008. április 22-én Somogy megyében, Öreglak-Barátihegyen két lovas kocsin utazó cigánybűnöző támadt egy juhászra, mert annak birkái a földes út közelében legeltek. Kaszával összevágták.

2008. május 2-án Hajdúhadházon, a bocskaikerti vasútállomás közelében öt cigánybűnöző támadt rá egy idős hölgyre, s miután kitépték a kezéből több tízezer forintot tartalmazó táskáját, elszaladtak.

2008. május 4-én ugyanezek a cigánybűnözők a délelőtti órákban a lakásán, bottal vertek meg egy 67 éves asszonyt, s elvették ezüst fülbevalóját. Egy órával később a Hajdúhadház és Bocskaikert közötti úton felborítottak egy kerékpárost. Miután a nő földre került, elragadták a táskáját, letépték aranyláncát.

2008. május 6-án egy tanárnőt fojtogatott egy cigánybűnöző a Heves megyei Dormánd iskolájában, mert a tanárnő rászólt a gyerekére.
2008. május 10-én este a fővárosban öt tizenéves magyar fiatalra, köztük lányokra támadt hat kigyúrt cigánybűnöző a Petőfi hídon. A magyarellenes, rasszista kijelentéseket is hangoztató cigánybűnözők súlyos sérüléseket okoztak a fiataloknak.

Majdnem halálra vert egy férfit Gyöngyösön egy 14 és egy 37 éves cigánybűnöző 2008. május 16-án hajnalban. Az elsődleges orvosi vizsgálat életveszélyes sérüléseket állapított meg a bántalmazott férfin.

2008. május 25-én szolgálatban lévő buszsofőrre támadtak cigánybűnözők Miskolcon. Az egyik városi autóbuszjárat vezetője a Miskolc belvárosi megállónál kinyitotta az első ajtót a felszálláshoz, ekkor - nem tudni, miért - négy cigány férfi és egy cigány nő, aki a karjában kisgyermeket tartott, szidalmazni kezdte őt, leöntötték sörrel, egyikük pedig megrúgta.

2008. május 29-én Nagykállóban egy 16 éves cigánybűnöző súlyosan bántalmazta öccse 39 éves tanárát annak lakásánál. Előzmény, hogy a pedagógus egy iskolai verekedés miatt kérdőre vonta a cigánybűnöző öccsét.

2008. június 13-án éjszaka cigányok verték agyon és rabolták ki saját házában a zagyvarékasi D. Józsefet.

A Magyar Gárda mentette ki az életveszélyben lévő Pölöskei Lászlót és feleségét Galgagyörkről 2008. június 14-én. A fiatal magyar párt őrjöngő cigány szomszédjai meg akarták ölni. Előzmény, hogy a Pölöskeiék telkén álló nyárikonyhában jogtalanul tartózkodik az Oláh család, s a bitorlás miatti folyamatos viták fajultak addig, hogy a jogkövető magyar párt le akarták mészárolni a cigánybűnözők.

2008. július 24-én délelőtt öt cigány késsel fenyegetőzve kirabolt egy fiatal magyar lányt a fővárosi XI. kerületi Kosztolányi Dezső téren.

2008. július 25-én Kunszentmiklóson egy 14 éves cigánybűnöző téglával fejbedobott egy 45 éves magyar férfit, aki belehalt a sérülésbe.

Életmentésre érkező mentősökre támadtak 2008. július 28-án cigánybűnözők Bicskén. A cigánybűnözők ütésekkel, rúgásokkal fogadták a bajban lévő rokonuk megsegítésére érkező mentősöket.

Tucatnyi cigánybűnöző támadt rá egy magyar férfira és leányára, majd a segítségükre siető feleségére és fiára a Fejér megyei Mezőfalván 2008. szeptember 5-én este, miután a magyar férfi autójával összeütközött egy szabálytalanul, jogosítvány és bukósisak nélkül motorozó cigánnyal. A környező házakból előtóduló cigánybűnözők nekiestek a vétlen férfinak és családjának. A vérszomjas tömeg gyilkolási vágyának a kiérkező rendőrök figyelmeztető lövése vetett véget. A magyar áldozatokat súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

2008. szeptember 26-án Mátészalkán egy 19 éves cigánybűnöző megerőszakolt egy 71 éves asszonyt. Elfogásakor kiderült, hogy két hónappal korábban egy 58 éves nőt is megerőszakolt.

2008. szeptember 26-án Nyíregyházán egy 15 éves cigánybűnöző kitépte egy nyolcéves lány füléből annak fülbevalóját és elvette arany nyakláncát.

2008. szeptember 27-én Sárospatakon egy 14 éves cigánybűnöző lábon szúrt egy 24 éves magyar férfit, aki életveszélyesen megsérült, kómába esett, majd két nap múlva belehalt sérülésébe.

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság 2008. szeptember 28-án egy 15 és két 17 éves cigánybűnözőt Dombóváron. A cigánybűnözők szeptember folyamán legalább tíz alkalommal zsarolták meg, rabolták ki és verték össze magyar diáktársaikat. A két idősebb cigánybűnöző korábban már volt büntetve, egyikük hasba szúrt egy magyar nőt.

Pisztollyal lőttek be egyedülálló idős magyarok házaiba cigánybűnözők Tarnabodon 2008. szeptember 29-én hajnalban. Néhány portára Molotov-koktélt dobtak.

2008. szeptember 29-ére virradóra Patca és Zselickisfalud között egy lovaskocsit hajtó cigány gyeplővel fojtogatott egy 28 éves magyar nőt. A cigánybűnöző azért vadult meg, mert kivilágítatlan szekere elé fogott lovait a magyar nő által vezetett autó reflektora elvakította. Ezért a cigánybűnöző hajánál fogva kirángatta autójából a vétlen sofőrt, és fojtogatni kezdte. A fia közben a megtámadott magyar nő 18 éves öccsét ütlegelte. A cigánybűnözőt korábban már elítélték.

Három cigánybűnöző, köztük két nő támadt egy óvónőre Kiskundorozsmán 2008. október 1-jén, mert a pedagógus azt kérte tőlük, a család óvodába járó gyerekét ne késve vigyék reggelente az intézménybe. A cigánybűnözők a gyermekek szeme láttára ütlegelték és fojtogatták az óvónőt, aki följelentést tett, mire a cigánybűnözők megfenyegették, mondván, ha kimegy az utcára, megölik.

Mintegy ötven cigánybűnöző támadt botokkal egy hagyományőrző csoportra Sazabadszálláson 2008. október 11-én este. A nagyjából 30 fős magyar csoport rókavadászatot imitáló lovagláson vett részt, majd este egy vendéglőben vacsorázott, amikor agresszív cigánybűnözők történ rájuk az ajtót, és ütni-verni kezdték őket. Többen nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek.

2008. november elején Mosonmagyaróváron a pályaudvaron a 15 éves cigánybűnöző Dalka István és társa megtámadta a 17 éves dunaszigeti magyar fiút, Ásványi Krisztiánt, és eszméletlenre verték, majd kirabolták. A fiatalember kómába került, lélegeztetőgépen tartották . 2008. december 10-én felébredt a kómából, de látását elvesztette.

2008. november 22-ére virradó éjjel öt ráckevei cigány megerőszakolt, majd megfojtott egy 14 éves magyar lányt, Horák Nórit Kiskunlacházán.

A 33 éves F.E., a 23 éves K.A. és a 16 éves Kolompár Zsolt cigánybűnözők saját háza udvarán leütöttek és kiraboltak egy 80 éves magyar nénit 2008. december 1-re virradó éjjel. A néni meghalt.

2008. december 2-án Sátoraljaújhelyen két cigánybűnöző brutálisan megvert egy tanárt annak kertjében. Ok, hogy a tanár néhány évvel korábban (!) egy iskolai csetepaté során szétválasztotta a verekedőket, akik egyike az egyik cigány fia volt.

2008. december 6-án délután egy 21 éves cigánybűnöző Budapesten a VIII. kerületi Diószeghy Sámuel utca egyik lakásában leszúrt egy idősebb férfit.

2008. december 11-én Sátán három cigánybűnöző brutálisan összevert és kirabolt egy 67 éves magyar nénit. A néni másnap belehalt sérüléseibe.

Brutálisan megvertek és kiraboltak egy idős férfit kovásznai lakásán 2008. december 14-én délután. A 84 éves Paltán József a kórházban belehalt sérüléseibe. Gyilkosai: a 18 éves Budi Ernő és a 26 éves Budi Zoltán cigánybűnözők. Az idős székely orr- és szemöldökcsontját, bordáit eltörték, fejét csavarhúzóval szurkálták össze az állatok. Az öregnek 1000 lejért, vagyis nagyjából 70 ezer forintért kellett meghalni.

2008. december 15-ére virradó éjjel saját otthonában támadták meg a vecsési Városi Nemzeti Szövetség, valamint a Jobbik helyi vezetőjét, Szabó Attilát, a Magyar Gárda tagját, aki nemrég arról lett nevezetes, hogy kezdeményezésükre életnagyságú bronz lovas szobrot állítottak Vecsésen a honvisszafoglalás tiszteletére. A 6-7 cigány támadó éjjel lopózott be a házba, s fegyverekkel, viperákkal támadtak az ágyában alvó családfőre, aki ennek ellenére - kitűnő kondíciójának köszönhetően - még képes volt védekezni egy ideig. A lelketlen és kegyetlen támadók a család többi tagját sem kímélték, Szabó Attila feleségét megkötözték, a 14 éves kislányának fegyvert szorítottak a fejéhez, de még a nagymamát is bántalmazták. A támadók végül értékeket is magukhoz vettek, majd távoztak.

2008. december 18-án a fővárosi Bosnyák tér egyik kocsmájában négy részeg cigánybűnöző agyonszurkálta az idős B. Istvánt, mert rájuk szólt a játékautomata rugdosása miatt.

2008. december 21-én egy 16 és egy 30 éves cigánybűnöző karókkal agyonverte azt a 85 éves nénit, aki gyümölcsösében munkát adott nekik. A cigánybűnözők a néni pénzét akarták megszerezni.

2008. december 24-én, Szenteste (!) Szilhalmon egy cigánybűnöző brutálisan bántalmazott, majd kirabolt egy egyedülálló idős magyar férfit, V.A.-t.

2009. január 6-án kedden Tiszaroffon egy 25 éves cigánybűnöző agyonvert és kirabolt egy 86 éves magyar nénit.

2009. január 15-én Pécsett cigánybűnözők gyilkoltak meg egy idős asszonyt Meszes városrészben.

2009. január 21-én jelentette be a győri rendőrség, hogy a városban 2008 novembere óta garázdálkodó cigány rablóbandát kapcsoltak le. A 16 fiatalkorú bűnözőből 15 cigány volt, egy pedig nigériai. Magyar nem volt köztük.

2009. január 27-én Karancslapujtő általános iskolájában egy 17 éves magyar gimnazistát vert össze egy cigánybűnöző. A magyar fiatal iskoláját mutatta be, a továbbtanulást népszerűsítve, eközben szóváltásba keveredett egy cigánnyal, aki szokásos a csordaszellemben bátyjait ráuszította a gimnazistára. Az egyik cigánybűnöző úgy ütötte arcon a magyar ifjút, hogy eltört az arccsontja.

2009. január 31-én este a Heves megyei Boldogon szolgálaton kívüli tűzoltók egy kollégájukat búcsúztatták a helyi kultúrházban. Több tucat cigány erőszakosan be akart menni a zártkörű rendezvényre, s amikor kiküldték őket, rátámadtak a tűzoltókra. Egyiküket megkéselték, súlyos sérülést okoztak neki.

2009. február 1-jén Szolnokon egy 70 éves bácsi rajtakapta az általa bérelt akácos terület cigány fosztogatóit. Elzavarta őket, majd elkezdte visszahordani a fát a telkére. De közben nagyobb létszámban visszatértek, majd a cigánybűnözők kövekkel kezdték dobálni az idős embert, aki ekkor légpuskából rájuk lőtt. Ezek után a tulajdonát védő magyar ellen indult eljárás, akárcsak a kesznyéteni Barna bácsi esetében.

2009. február 4-én Mándokon egy 26 éves általános iskolai tanárnőt brutálisan összevertek, megrugdostak cigánybűnözők, mert egy cigánylány nem szerepelt a farsangi műsorban, valamint a tanárnő szóvá tette, hogy tetves.

2009. február 7-én Hevesen hamis riasztást kaptak a rendőrök azzal, hogy a Dankó Pista utcában tömegverekedés van. A kéttagú járőr ennek nyomát sem látta, viszont vagy harminc cigánybűnöző támadt rájuk, bosszút lihegve, amiért egy nyolcszorosan körözött cigánybűnözőt kerestek korábban.

2009. február 7-én Veszprémben cigánybűnözők hordája megölte az MKB Veszprém román kézilabdázóját, Marian Cozmát. A szerb Zsarko Sesumot, Cozma csapattársát fejbe rúgták, arccsontja tört. A horvát Ivan Pesityet, aki szintén az MKB Veszprém légiósa, vesén szúrták, egyik veséjét el kellett távolítani. A rendőrök Raffael Sándort, Sztojka Ivánt és Németh Győzőt keresik, de a tömeg legalább 30 cigányból állt.

2009. február 8-án Ózdon kétszáz felfegyverkezett cigánybűnöző támadta meg a Magyar Gárda helyi tagtoborzó rendezvényét. A tömegmészárlást a rendőrség akadályozta meg.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 14:35:50

@ionsrác: "mitől liberális az, ha egy elmaradottabb kisebbséget pozitív diszkriminációban részesítek."

Mitől lenne az?
Ha az lenne, még a végén kisülne a Kádár rendszerről, hogy liberális volt...

Egyébként tök fura, hogy ilyenkor senki nem lengeti az Árpád sávos lobogót, nem nyargalnak elő a múlt ködéből Árpád-házi uralkodók.
Pl a fentebb már említett IV: Béla szelleme, aki egy elmaradottabb kisebbséget, ősi hagyományaik szerint pozitívan diszkriminált.
Ahogy tettük korábban a besenyőkkel is. Bár ott kisebb volt a különbség.
Nem is értem!

Na jó. IV (avagy Tehetetlen) Béla idején is kadtak akik ezt a kivételezést nem tartották helyesnek. Gyorsan meg öltek pár fegyvertelen kunt.
Remek ötlet volt a mongol attak előtt. Így legalább a déli részeket a kunok égették fel, és szépen elbuktuk Muhit, ahol egyébként nyerhettünk volna.

Mit tesz isten aztán a kunok jó hosszú ideig éldegéltek még pozitívan diszkriminálva, hogy mai leszármazottaikat (túlsokan nincsenek) simán magyaroknak tartsuk.

Persze. Kövessük csak a duzzogó magyar nemesek (vérségileg magyarságuk erősen kérdőjeles) példáját. De akkor minek lengetjük a kései Árpádok lobogóját?

ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.09. 14:36:19

@Legelő Őse:

hízlésten igaz, de az igazság nem kiderítései is az.
És itt nem hiszem hogy a számok lennének az érdekesek, inkébb az , hogy 80 éve aki kutatni meri a holokasztot és más eredményre jut mint a hivatlos állásfoglalás az bűnöző.

Érdekes, hogy amikor a Sztálini rémuralom áldozatairól van szó akkor az kutatható ha másról akkor bűncselekmény.

Én nem vagyok názi kiráz a hideg az egész holokauszt eszmeiségétől,és attól hogy gyerekeket ölteg meg csak azért mert cigányok vagy zsidók.
De az elmúlt érában a történelem kezdve Kun Bélától egészen máshogy hangzott mint most. aki máshogy gondolta az bűnöző volt. Ismerős helyzet nem?

Maonmo 2009.06.09. 14:37:24

A jobbikról mindenki tehet!, De tehettek ellene is. Röhejes a mai politika. Reformálás kell! Itt a megoldás: momhun.blog.hu Nézzétek meg mert érdekes dolgok vannak itt. Ne hagyjuk! Ne legyetek passzívak!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 14:39:33

@HuNReal: És akkor most kérnénk szépen a magyar nemzetiségű bűnelkövetők listáját is. Jó?

Mert hát ugye van magyarbűnözés is. Nemde?

CyberPunK 2009.06.09. 14:40:55

@cotti: Bocs, de nem vagyok cigánybarát. Viszont a náciktól is égnek áll a hajam.

HuNReal 2009.06.09. 14:43:24

@Nathan D'Xantine: 1990-től napjainkig a parlamenti tagokat tedd be...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 14:43:36

@ThenSziaÓping:
Ez (mármint a büntetőjogi tiltás) ugyanolyan hülyeség, mint a "tiltott önkényuralmi jelképek".

Muad\\\'Dib 2009.06.09. 14:44:21

@Nathan D'Xantine:
Akkor ugye nem gond, ha megkérdezem, hogy az erőszakos bűntettek elkövetőinek aránya hogy oszlik meg a népesség etnikai hovatartozásának függvényében? Ja, hogy Magyarországon nem engedi a hatalom, hogy ilyen nyilvántartás készüljön. Miért is? Érdekes, hogy a folyton rasszizmusról óbégató USA-ban pontos kimutatások vannak a fekete bűnelkövetők százalékos arányáról, börtönbeli megoszlásukról. Itt is kellene hasonló lista...

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 14:44:30

@ThenSziaÓping: 80 éve? a holokausztot? ...ezt nem értem...
a holokauszt kutatása a történészek dolga, nem pedig a politikáé. senki sem mondja hogy bűnöző az aki más eredményre jut, pusztán arról van szó, hogy megértsük, ez nem a számokról szól, hanem arról hogy mi történt!!!!
Nagyon sok történész kutatja a holokausztot!!!

Vegyük már észre hogy a rossz oldalon álltunk, és utólag próbáljuk magyarázni a bizonyítványt . ez erről szól! Nem másról. A németek már rág túlléptek -s a világ is segítette is őket. Mi nem tudtunk, mert beszoptuk vesztesként a szovjet blokkot...de most már itt lenne az ideje tovább lépni nem???
Hogy jön a holokauszthoz más diktatúra? ez nem valami beteg verseny, hanem a rettenetes történelem, amelynek mi is részesei voltunk. De még a az elmúlt 20 évet sem tudtuk feldolgozni, nemhogy az elmúlt 100-at....

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 14:45:11

@HuNReal: nélkülem? velem mi legyen? és pusztán nem értek veled egyet - attól még maradhatok nem?

bodonmaria 2009.06.09. 14:45:59

Ez a lista rettenetes!

De akár lehetne egy olyan listát is szerkeszteni, amiben az áll. Hány munkaadó (ügyvezető igazgató) jelentette be munkavállalóját minimálbérre, közben meg él, mint hal a vízben....
Mert az is bűnözés.... Hiszen ellopja az emberek JÖVŐJÉT.

HuNReal 2009.06.09. 14:46:51

@Legelő Őse: Ha ettől jobban érzed magad...

HuNReal 2009.06.09. 14:49:17

@Izmir: Ezt hívják Multinak kisfiam.. A magyar KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÓKAT pedig tönkre(teszik)tették...

F. T.- (törölt) · http://www.metacafe.com/watch/2123225/ 2009.06.09. 14:50:50

@Legelő Őse:
"dehogy szarjuk le - a holokauszt tagadás, és a cionistázás, a rohadt cigány orkozás szerintem nem eu konform...szerinted az? - forrás kuruc.info"

Értem, tehát nem az érdemi mondanivaló számít, hanem, hogy mit szól a hatalmas külföld. Igazi szolgalelkű mentalitás.
Ennyi erővel nem tudom mi a francnak magyar szuverenitás, nyugodtan hozzácsatolhatnának minket Hollandiához, elvégre úgyis csak olyan politikai irányzatnak szabad kormányzati pozícióba kerülni, ami az ő szájuk ízének megfelel, amit kineveztek eu konformnak.

cotti 2009.06.09. 14:51:28

@CyberPunK: Itt az elvről van szó, a cigányokat példaként hoztam fel, de ha Neked jobban tetszik, helyettesítsd be a hozzászólásom megfelelő helyére a 'zsidókat', mint csoport. Kettős mércét alkalmazol: kollektíven le lehet nácizni 400 000 embert, egy nemzet szerinted lehet 'bűnős' de más csoportok nem. Szerintem EGYIKNÉL SEM helyes a kollektív megbélyegzés.

Ha már itt tartunk: fogalmazd meg légyszíves pár mondatban, hogy miért vagyok náci, mint Jobbik szimpatizáns vagyok. Előre is köszönöm.

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.06.09. 14:53:25

@Muad\\\'Dib:
-bv intézetekben körül kell nézni, nem kell ehhez nyilvántartás... Többsége cigány. ( azt is jegyezzük meg, hogy a magyarokat sem kell félteni, rémesek a statisztikák, nem lehetünk büszkék, ez itt a balkán :(
-tudja ezt mindenki, csak még az szdsz szociológus tagozatát nem értesítették erről

bodonmaria 2009.06.09. 14:54:56

Minden népben vannak jó és rossz emberek. Ez nem attól függ, hogy valakinek milyen a bőre színe.

Erőszak mindig volt és lesz is a világon. Ehhez nem kell romának, feketének, vagy bármi másnak lenni.

Egyébként szinte arányosan válik táptalajjá az ilyen típusú erőszakos cselekményeknek egy ország, ahol túlgazdagodás és elszegényedés tapasztalható.
Ahol van egy középréteg, ott ritkábban fordulnak elő ilyen dolgok.

De az az alak, aki egy pár hónapja berontott egy csendes kisváros bölcsödéjébe és KÉSSEL lekaszabolta a kisbabákat, meg a dadusokat, az mit mutat??????

ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.09. 14:55:09

@Legelő Őse: @Nathan D'Xantine:
Dehát pont erről van szó.
Itt van az SZDSZ aki LIBERÁLIS párt kézzel lábbal tiltakozik, a zsidópárt jelzőtől, és megis ki akarja böntethetővé tenni a Holokauszttagadást? karoltve az MSZPvel ők a Másik kettő párt meg hallgat.
Magaslabda.

A jobbik meg besöpri a szavazatokat, mert egydül ő mer beszélni ezekről a dolgokról.
A probléma , hogy a parlementi pártok ezekről a kérdésekről nem képesek érdemben beszélni, úgy viselkednek mint a kommunisták a zsigeri reakció a betiltás, elhallgatás.

Amíg nincs alternatíva a válaszokra addig a jobbik fog hízni, vasárnap után meg még jobban, hiszen ő a 3. erő ha tetszik ha nem.

bodonmaria 2009.06.09. 14:55:48

@HuNReal: Nem vagyok fiú. Akkor a kislányod vagyok?

CyberPunK 2009.06.09. 14:56:27

@cotti: Bakot fogsz lővi, én speciel imádok általánosítani. A jobbik azért náci, mert ideológia alapon, főként nemzettudatot befolyásolva (nacionalista irányvonal) hűlyít be rétegeket, miközben megoldást nem ad, hangzatos indulókat annál inkább. De mint írtam előrébb, meglássuk mi lesz belől. Gyanítom beáll majd a sorba a MIÉP, KDNP, FKgP, SZDSZ, etc sorba. Azaz majd megy ez is a süllyesztőbe.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 14:56:46

@HuNReal:
Ennyivel több a magyar bűnöző? Rémes.
Tenni kéne már valamit a magyarbűnözés ellen!

Egyébként www.mkogy.hu. :D

Stay_TRUE 2009.06.09. 14:57:28

Valaki mondja meg nekem, hogy mi a baj az árpádsávval? Most komolyan?

bodonmaria 2009.06.09. 14:57:57

@Admiral William Adama: Azt Kedves Admiral, amit írtam az első mondatomban!

Lavrentyij Pavlovics Berija (törölt) · http://nepszotar.com/?szo=proli 2009.06.09. 14:59:44

@Izmir:
Te egy jó lelkű ember lehetsz, de a valóság más. Én gyakrabban találkozom bűnelkövetőkkel, és bizony lehet általánosítani.

cotti 2009.06.09. 14:59:58

@Izmir: "Erőszak mindig volt és lesz is a világon. Ehhez nem kell romának, feketének, vagy bármi másnak lenni."

Igazad van! Csak ennyire nem egyszerű, egy ilyen mondattal (még ha tagadhatatlanul oly humánus is) nem lehet elintézni mert azok a fránya arányok nagyon beszédesek: x típusú bűncselekmények aránya y népcsoportban, x típusú bűnelkövetési mód y népcsoportban. Stb.

Muad\\\'Dib 2009.06.09. 15:02:19

Egyébként felesleges itt ez az egész pofázás. Csak meg kell nézni, hogy ma a világ vezető hatalmai erőteljesen nacionalisták (USA, Izrael, Kína, Oroszo.), valamint némelyikük brutális faji politikát folytat, melyet bátran megirigyelhetett volna a 3. birodalom (Izrael főképp), valamint nyíltan háborús bűnösöket válasz kormányfőnek (szintén Izrael) és terrorista cselekményeket támogat/támogatott még szövetségesei ellen is (meglepő, megint Izrael).
Tehát a Jobbik egy szolid konzervatív nemzeti párt, mely elleni hiszti nem ildomos, különösen pl. zsidó körökből, mert előbb a saját portájukon kellene söprögetni.

HuNReal 2009.06.09. 15:03:37

@Izmir:

"Minden népben vannak jó és rossz emberek."
Ez így igaz!

"Erőszak mindig volt és lesz is a világon. Ehhez nem kell romának, feketének, vagy bármi másnak lenni."
Persze, így van. A probléma az, hogy ha a bűncselekmények 90%-át egy népcsoport teszi.. Szerinted miért léptek a kormányok cigánykérdésben a Cseheknél, Szlovákoknál, Norvégoknál, Olaszoknál és Kanadában? Mert a cigányok 1000 év alatt sem tudtak integrálódni?

"Egyébként szinte arányosan válik táptalajjá az ilyen típusú erőszakos cselekményeknek egy ország, ahol túlgazdagodás és elszegényedés tapasztalható.
Ahol van egy középréteg, ott ritkábban fordulnak elő ilyen dolgok."
Hol van ilyen? :) Pár országot, légyszíves.

De az az alak, aki egy pár hónapja berontott egy csendes kisváros bölcsödéjébe és KÉSSEL lekaszabolta a kisbabákat, meg a dadusokat, az mit mutat??????
Hogy jön a Belga gyilkosság most ide? Elég ha csak Magyarországot nézed...

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 15:04:26

@Ferenc Testvér: mi vagyunk Európa! Itt vagyunk a közepén! Vagy tudunk békében és nyugiban együtt élni a környezetünkkel, vagy olyanok leszünk mint a szerbek voltak sokáig!
Szolgalelkű mentalitás? nem az ha valaki alapvető emberi jogokat tisztel, és nem tiporja sárba másokét! Zsidózni és cigányozni egyszerűen kínos szerintem. olyan mértékű leegyszerűsítése a dolgoknak, amit már egyszer megevett ez a világ. Én magyar vagyok és szeretem a hazám de ezt nem mások kárára fogalmazom meg, és attól még igenis büszke vagyok hogy egy ilyen történelmi helyen élhetek mint a Kárpát-medence.

Teljes badarság - az EU nem szól bele a belpolitikába. pusztán vannak minimumok - a rasszizmus a minimum alatt van.

cotti 2009.06.09. 15:04:28

@CyberPunK: Az, hogy Te általánosítasz az nem számomra baklövés, hanem Téged minősít. Hogy mily módon, azt ítélje meg mindenki szája íze szerint.

Szóval megértettem, szerinted ez a nácizmus definíciója. Ez valóban nagyon alapos és kikezdhetetlen definíció, sőt: axióma!

Azt viszont ebből sem tudtam meg, hogy én miért vagyok náci.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 15:05:13

@ThenSziaÓping:
Helytelen és felesleges. Én a TASZ-szal tudok egyetérteni a témában. Nem gondolnám, hogy az SZDSZ zsidópárt. De ez utóbbi mindegy.

Most komolyan úgy csináltok, mintha a Jobbik csudát tett volna. Kihasználta a válságot, és szerzett pár mandátumot, egy olyan helyen aminek a létét voltaképp nem tartja jó ötletnek. (Persze a fizut zsebbe gyűri majd. Undorral, de elteszik...)
Tette ezt egy olyan szavazáson, ami a magyarok többségét NEM ÉRDEKELTE.
Ettől kell úgy bealélni? Minek?

A parlamenti pártok beszélnek a holocaust-tagadásról, és a szerintük követendő magatartásról.

Annyiban tán igazuk van a tiltás támogatóinak, hogy a Jobbik nem történész-vitaként kezeli a kérdést. AZ ugyanis nem érdekelne senkit. Mert egy történészfórumon (Élő és nem virtuális) nem lehetne habzó szájjal hörögni a témán.

Ettől függetlenül a tiltás (mint általában) nem túl célravezető szerintem.

CyberPunK 2009.06.09. 15:06:40

@cotti: Miért, nem vagy nacionalista (náci)?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 15:07:26

@Muad\\\'Dib:
És szerinted mi olyan erős hatalmak vagyunk, hogy úgy kell vislekednünk, mint ők?
Mondd Paul Atreides, nem lehet, hogy konzultálnod kéne a mentátoddal?

ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.09. 15:09:27

@Muad\\\'Dib:

Szerintem ez a nyilt elítélés ami most zajlik, pont felhívja a figyelmet arra amire a jobbik a poluitikáját építette.
Zsidóuralom:
www.youtube.com/watch?v=FwmUUhsfKuc&feature=related&pos=2
Globalizáció ahol nincs helye a nemzeteknek
Kollektív tolvajlás a parlamenti pártoknál, és összekacsintás.

Ez van minél jobban tiltakoznak annál többen szavaznak oda.

bodonmaria 2009.06.09. 15:09:30

@HuNReal: Figyeljetek rám!

Én ezt, amit Ti írtok, mind tudom. És higyjétek el, már nekem is meggyűlt a bajom velük.

De. Nem lehet gyűlölködésben élni.

És az a kérdésem, azelőtt, mondjuk 20-25 éve miért nem volt ennyire gyakori ez a jelenség????
Jó, most majd kapok. Nem baj, állom.
Volt egy lenini középút?? Mert volt munka?? Mert mindenki egyenlő volt??

De most nem ez van.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 15:12:54

@ThenSziaÓping:
"...új az a törekvés, hogy a cigányokkal kell valamit csinálni mert ez igy nem maradhat."

Hát ez aztán sok minden csak nem új.
Amióta megjöttek az 1400 években állandó téma, hogy mi legyen velünk. Megoldás valahogy nem született még.
Furcsa módon a szocializmus idején álltunk a legközelebb hozzá.
Talán még negyven év szocializmus és teljesen asszimilálódtak volna. Persze kell a fenének 40 év bónusz cucilizmus...

HuNReal 2009.06.09. 15:13:09

@Legelő Őse: Az utolsó bekezdést remélem viccnek szántad, mert ha komolyan gondolod, akkor nagyon gyorsan kezdjél el olvasni és ÉRTELMEZNI, mert az ilyen sületlenségekkel saját magad járatod le. Már nem előttem, mert engem nem érdekel. A hozzászólásom csak egy tanács... :)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.09. 15:13:41

@Muad\\\'Dib: Hát hozzám közelebb áll Izrael politikája, mint a Jobbiké. (Jó, a zsidók radikálisabbak mint én, de az elv maga, ami szerint működik az állam az jó.)
A Jobbik azért messze nem jobboldali, legfeljebb a rendpártiságban.

@Stay_TRUE: Semmi. A zsidók kitalálták, hogy utáljuk őket, és meg akarjuk holokausztolni az összeset.
Ezt axiómaként kezelik, innentől már csak bizonyítékokat KELL szerezni.
Ha nem lenne árpáccsáv akkor lenne más (turul, Szent Korona, Magyarország kontúrja, OV létezése, akármi), ami egyértelműen bizonyítja, hogy mind kriptonáczik vagyunk.

"Annyiban tán igazuk van a tiltás támogatóinak, hogy a Jobbik nem történész-vitaként kezeli a kérdést. AZ ugyanis nem érdekelne senkit."
A Jobbik nem foglalt ebben a kérdésben állást, csupán ugyanazt mondta mint a TASZ. Engem egyébként (, tényleg csak történelmi szempontból) érdekel a dolog.

Muad\\\'Dib 2009.06.09. 15:15:38

@Nathan D'Xantine:
A nemzeted megvédéséhez nem kell különösebben bikának lennie egy országnak. Ott van pl. Szlovákia a maga 5,5 milliós lakosságával, ráadásul ebből is több, mint félmillió magyar. Érdekes mégsem omlottak össze, ahogy azt a szadesz közeli szocionológusok megjósolták. Sőt, kissé beelőztek minket, mint külpolitikailag, mind gazdaságilag.
Szerinted mekkora respektje van egy olyan nemzetnek melynek a külügyminisztere mindenkinek a seggét nyalja, nehogy véletlenül ellenkeznie kelljen? Megmondom, semekkora.

Mindfield 2009.06.09. 15:16:48

"Azért lenne Jobbik merafideszkivetteazembereketazutcára? "

Igen, meg azért mert fletó elqúrta.

Thyb 2009.06.09. 15:16:53

@TaTa86.: hmmm, igazad van, lehet, hogy itt is azt kellene csinálni a romákkal mint amit a zsidók tesznek a palesztinokkal. Bekeritjük őket egy fallal, táborokba zárjuk őket, amelyiknek van munkája azt átengedjük, ha viszont valaki átdob 1 követ a falon akkor a fél telepet eldózeroljuk. Nos erre a szintre még a Jobbik sem jutott el, de fel kéne vetned, és ha bejutnak tuti lesz egy miniszteri széked.

cotti 2009.06.09. 15:17:28

@CyberPunK: A kettőt nem kellene összekeverni, néhány fogalom (nacionalizmus, sovinizmus, nácizmus) értelmét erősen kevered szerintem.

Olyan mértékben nacionalista vagyok, amennyire nekem jól esik, de én ezzel senkinek nem okozok semmiféle kárt, nem rekesztek ki senkit.

Hogy néhány fogalmat tisztábban lássunk, bemásolom.

Nacionalizmus: a nemzetek kialakulásának, a nemzetté válás folyamatának ideológiája. Legfontosabb jellemvonása a nemzet fogalmának előtérbe helyezése, az a nézet, hogy a nemzeti azonosság (nemzeti identitás) az emberi élet alapvető értéke, amely sokszor meg is előz minden más szűkebb és tágabb csoporthoz (például társadalmi osztály, párt, vallás) való tartozást, kötődést. A nemzetet a területi egység, a közös nyelv, kultúra és szokások, a közös mítoszok és történelem, valamint mindezek tudata jellemzi.

Sovinizmus: szélsőséges és irracionális, elvakult imádatot és elfogultságot jelent egy bizonyos csoport iránt, különösen, ha egy rivális csoport iránt érzett gyűlölettel párosul.

Nácizmus: elsősorban az Adolf Hitler vezette Nemzetiszocialista Német Munkáspárt (NSDAP) ideológiájára, illetve Németország 1933 és 1945 közötti Hitler-kormány időszakának politikájára utal. Jobboldali (nacionalizmus) és baloldali (szocializmus) ideológiák összedolgozásával egy új világnézet létrehozása.Stb. Stb.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.09. 15:17:30

@Legelő Őse: Talán mert ez a leggyakrabban használt zászló mind a 23 közül? Mert benne van több tucat település, és az ország, valamint állami szervek címerében? Talán mert az ország legsikeresebb időszakát jelképezi? Talán mert egy harcilobogó, ami jól kifejezi a radikálisok szembenállását a jelenlegi rendszerrel?

Na jó nem. Igazából ez a "3millió nyilas házmester országa". Mindenki náczi!

ThenSziaÓping (törölt) 2009.06.09. 15:18:42

@Nathan D'Xantine:

A jobbik csodát tett, és a felháborodás is ennek köszönghető.
Minden médiában Elhallgatták, sehova nem hívták be, lenácizták, nem volt pénze a plakátharcot bőven elvesztette.
És mégis 427.000 szavazat gondolom azért olyan dühös mindenki sok energiát öltek bele hogy elhallgattasák őket , de még így is ennyi:)

HuNReal 2009.06.09. 15:18:43

@Izmir: Nyugi! Nem bántalak! :)
Megértem, hogy békésebb típus vagy. Most is LENNE munka, csak büdös az. Büdös Wc-t takarítani vagy a földeken kapálni. Ki nem járt általánosért mit vár? Vezérigazgatónak beültetik? Van ott munka, de mit tegyen istenadta népe, ha közel 4 millát kapott, ha beígért 3 gyereket 6 éven belül..

Muad\\\'Dib 2009.06.09. 15:20:33

@TaTa86.:
"Hát hozzám közelebb áll Izrael politikája, mint a Jobbiké."
Véleményem szerint undorító egy nép az, mely a legnagyobb adakozójának és fegyverellátójának épületeit és embereit is képes lenne felrobbantani/megölni saját patkány céljai miatt. (lásd Lavon Affair). Ez a mentalitás hűen tükrözi azt az évezredes gyűlöletet, amit a gójok iránt éreznek. Ami a fajvédelmi politikájukat és azt a kitartást illeti, hogy kétezer évig minden napot úgy fejeztek be, hogy jövőre Jeruzsálemben, az valóban nem semmi. Ha itt is mindenki úgy fejezné be minden napját, hogy jövőre Kolozsváron, nem kéne 50 év, hogy ez vérontás nélkül megvalósulhasson...

CyberPunK 2009.06.09. 15:23:17

@cotti: Majdnem igazad van, de amíg úton-útfélén azt hallom, hogy azért Jobbik mert büdös cigányok + rohadt zsidók tönkrebasszák a gazdaságot + kurva anyjukat a Szlovákoknak, Ukránoknak, Románoknak, Szerbeknek addig talán nem kéne ennyire védeni őket. Oké, lehet, hogy maga a Jobbik nem egy náci párt (mondjuk ennyi erővel a Szadesz meg nem zsidó párt), de iszonyatosan sok degenerált, díszfasiszta azt hiszi, hogy már pedig az. Ez pedig veszélyes.

HuNReal 2009.06.09. 15:25:30

@CyberPunK: Akkor a Fidesz 60%-a is beletartozik? Ugyanis ennyi százaléka támogatja a fasiszta Magyar Gárdát...

FotelTroll 2009.06.09. 15:27:47

Kronologia jobbrol

1. A fidesz ledaralja a MIEP-et es Torgyit
2. Orban Viktor az utcara viszi az egy zaszlo-egy taborat
3. Az utcarol es mas iranyokbol megtamogatva a radikalis hangok onjarova valnak, es a Jobbik megszuletik.
4. A fidesz es a tobbi jobboldali part megegyezeseket es visszalepeseket eszkozol a jobbik fele.
5. Ezek utan mar nem tudnak mit csinalni "ellene", az EU-valasztasig az MSZP taktikajat kovetve szavazokat veszitenek es presztizst....

Kronologia balrol.

1. Gyurcsany Ferenc nem mond le Oszod utan, igy a radikalis hangulat feltuzelodik. Ez a Jobbiknak jo.
2. Kituntetik Gergenyit; joggal, vagy anelkul, ez is olaj a tuzre.
3. A gazdasagi valsag kezeleseben a felszinen elegge szarul mukodott a kommunikacio, Fleto utan az orokosodes is eleg gagyin sikerult.
4. Azota a 'nep'hez nem szol a minoszterelnok, mert o valsag-kezelo nem pedig emberarcu (ahogy lathattuk ezt a madarinfluenza eseteben, o is bukott mar milliardot meg a libatenyesztok is.)
5. A Jobbik gyuloletkampanyara "valasz" egy harmatgyenge mondanivalo nelkuli 'ne szavazz a szelsosegre' leragott csont, nem is jott be. Foleg, hogy a kiabrandultak nagy resze a Jobbikra szavazott.

Felelossege persze mindenkinek van, aki nem latta be, hogy IGENY van a radikalis valaszokra. Ezt Szili Katalin talan most belatta, legalabbis az ertekelesben beszelt kozbiztonsagrol meg ilyesmirol. De hat mi mar csak ilyen magyar modra csinaljuk. Ha mar eg a haz elkezdunk kutat furni...

bodonmaria 2009.06.09. 15:28:04

@Nathan D'Xantine: Kedves Nathan!

A cigányságról.
A cigányság több fázisban vándorolt el a Kárpát medencébe!
Nem az 1400 as vek volt az első. Folyamatosan jöttek. Könyves Kálmán volt az a királyunk, aki földeket, ártereket adott nekik, hogy műveljék meg, cserébe a termés az övék maradhat.
Ők úgynevezett kolóniákban éltek. És sok közülük kereskedő volt.
Egy adott helyen való letelepedésük szinte soha nem erőszakosan zajlott, hanem egy kis külön "pereputty"-ot létesítettek maguknak. Mivel az ő társadalmi és vallási felépítésük igen szigorú normákra épült és ma is, szinte soha nem asszimilálódtak egy adott néphez. Nem oldadtak be.
Megjegyzem, a cigányságnál matriarhális közösség uralkodik. A családfő mindig egy idősebb asszonyság. Úgymond övé az utolsó szó. Legyen itt szó házasságról, halálról, büntetésről.
A konyha. A cigányság NEM rendelkezik saját konyhakultúrával. Ők mindig ahol éltek, az ottani ételeket vették át és a saját ízlésükre alakították át.
Több esetben az országoknak hasznuk is volt belőlük, mivel a "koszos" munkát hajlandóak voltak elvégezni.
Viszont amikor az ország hadba lépett, akkor a katonakorú cigányférfiak is besorozódtak. A Dózsa féle parasztfelkelésben, az 1848-as szabadságharcban, a további jelentős csatáinkban a cigányok nagyon nagy szerepet játszottak, már ami a hadseregben betöltött szerepüket illeti. Az asszonyok katonaruhákat varrtak, stb.
Még tudnám mondani, de biztosan nem érdekel Benneteket.
Én csak egy történelem imádó vagyok.

Muad\\\'Dib 2009.06.09. 15:29:13

@CyberPunK:
Tudod, ha zsidó lennék, most röhögne a belem. Mert az érvelésed szerint, ha történetesen én meg a haverjaim tényleg tönkrebasznánk az országot, akkor sem kellene aggódnom, mert aki szólni merne, arra rögtön ráfognák a kis pincsijeim, hogy náci.
Olyan ez, mintha holnaptól Budaházy jelentetné meg az összes újságot Szlovákiában, aztán ártatlan arccal bejelentené néhány hónap után, hogy őt itt kizárólag a származása miatt kritizálják...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 15:29:52

@Muad\\\'Dib: A magyar diplomácia úgy ahogy van egy rakás szar. Ez nem MSZP kiváltság. Orbán és Martonyi orra ugyanúgy a szarban landolt a román diplomaták fölénye okán, mint bárki másé.

Ez mindig is így volt. Sajnos.

A negatívum, hogy ma már nem lehet huszárrohammal kompenzálni a diplomáciai faszságokat.

De gondold végig Hercegem!
Szlovákia nem ügy mondod. Ó persze.
Kiszúrtad a legkisebbet és a leggyengébbet.
De ne feledd!
Ellenünk nem csak Szlovákia lépne fel!
Ott van Románia.
Horvátország talán nyugiban maradna, de Ukrajna nem. Elég nagy falat?
És ott van Szerbia meglehető harcedzett alakulatokkal.
Gondolod minket támogatna valaki?

És menj tovább!

Itt az Orbán szöveg amitől kedves szomszédaink szívrohamot kaptak.
Rögtön beleugattak a dologba a csehek és a németek(!) is... Nem a mi oldalunkon...

Mit akarsz? Autonómiát felvetni?
És az erőre akarsz alapozni az ész helyett?
Csúnyán fogunk járni Atreides!
És akkor hol van még a határkorrekció!

CyberPunK 2009.06.09. 15:30:19

@HuNReal: Igen, beletartozik. Az én véleményem az, hogy erről nem az emberek tehetnek. A csürhe az csürhe. Szeretjük a felvonulásokat, szeretünk ideológiákat követni, a többit meg rábízzuk a vezetőkre. Ezért volt annyi diktátor a világtörténelemben. Nézd meg hány hangzatos ideológiát követett a nép, hogy elüldözze az eddigi ellenséget, és eddig hányszor lett jobb a világ? Egyszer sem, csak az átmenet volt sokkal szarabb.

CyberPunK 2009.06.09. 15:32:39

@Muad\\\'Dib: Mondok egy jobb viccet. Mióta világ a világ azóta a kékvérüek basznak szét mindent és max a kirakatot lehetett kiseperni, valahogy mindig ugyanaz a réteg maradt a toppon. Ez már inkább elgondolkoztató, nem? :)

Muad\\\'Dib 2009.06.09. 15:33:38

@Nathan D'Xantine:
Az erőre alapozás, nem egyenlő a háborúval. A szlovákokat megjegyzem szinte az összes szomszédja utálja. Mégis ezerszer keményebben kiáll az érdekeiért, mint mi.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 15:34:32

@TaTa86.: a valóság sokkal prózaibb...korábban csak hungaristák rendezvényein volt divat...ők is ott voltak a nagy tüntetéseken,hozták a zászlót... aztán ebbe belekötött a mainstream politika, és a szélsőjobb már csak azért is megvédte, magáévá tette....sztem ilyen egyszerű...ezt valóban médiának és a két nagy balfasznak köszönheti a szélsőjobb

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 15:34:46

@Izmir: Én Könyvesről nem tudok, és nem is tartom valószínűnek.
Tudtommal Zsigmond idején futottak be a saját fedősztorijuk szerint a török szultán elől menekültek, vagy Krisztus ítélte őket örök vándorlásra, stb.
Kálmán idejében még Kelet-Róma volt a domináns a térségben.
Kétségtelen tény, hogy ezek az infok a Tolnai lexikon 1910-es kiadásának szócikkéből valók.
A Könyves Kálmános dolog tehát érdekelne.
Hivatkozások, miegymás...
Eleinte török kémeknek tartották őket, ez is inkább Zsigmond korára utal.

Stay_TRUE 2009.06.09. 15:37:37

@LegelőŐse:
Ne a wikipédiával gyere.. Ez nevetséges.
Az árpádsáv használata nem elsődlegesen a hungaristákhoz és Szálasi nevéhez kötődik, hanem a Turul-Árpád-ház dinasztikus jelképe. Akkor miért kell elvenni azt, ami magyar, a miénk, mindenkié, aki "magyarnak vallja magát" ??? És miért áll még ötágú (vörös) csillag Budapest egyik főterének közepén? Hol itt a jogegyenlőség? Ezt te korrektnek tartod?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 15:37:47

@Muad\\\'Dib:
Ha az össze szomszédja utálja mondd el nekem a csehek miért melléjük álltak a fenti kérdésben, noha Orbán kivételesen tényleg nem mondott semmit ami hepciáskodni kellett volna?

Hát milyen erőre gondolsz? Kultúrfölény? (Nézz már körül itt a blogban!)
Gazdasági újragyarmatosítás? Nekünk szabad?
Vagy mégis mire?
Mert ugye azt megtárgyaltuk, hogy a diplomáciánk nulla...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.09. 15:39:28

@Nathan D'Xantine: Ukrajna miért is lépne föl ellenünk?
Azt egyébként tudtad, hogy Romániának jelenleg is területi követelése van Ukrajnától?

Szerbia meg nagyon nem menő, nem véletlen hogy kicsinálták őket. Inkább az a röhej, hogy még a primitív buckalakó albánok is komoly területet szakítottak belőlük, mi pedig még egy rohadt kulturális autonómiát sem tudtunk kiharcolni...

"És az erőre akarsz alapozni az ész helyett?"
LoL! Mert eddig ésszel csináltuk vagy mi? Az erő semmit nem ér ész nélkül, de fordítva is igaz. Márpedig náluk már az erő szóra is New Yorkig elhallatszó libsi sikoltozás a válasz...

cotti 2009.06.09. 15:40:10

@CyberPunK: Ezt így kollektíven nem hallhatod, hivatalos Jobbikos helyekről biztosan nem.

Bűnöző cigányokról hallhatsz, akiknek aránya bizonyos bűnelkövetési szegmensekben magasan meghaladja más népcsoportokét, akiknek bűnelkövetési módja jól megkülönböztethető másokétól. Stb.

Nem hallhatsz hivatalos helyen 'mocsk*s zsidókról' (bocsánat, csak az érzékeltetés kedvéért és nem a csoport megbélyegzéseként írtam!), hanem nemzetközi nagytőkés csoportról, bankárkasztról, melyben a zsidók száma nagyon felülreprezentált, akik közösséget alkotva, összetartva (ld. még: hevrosz) mozgatják a pénzvilágot, valljuk be, nem mindig a kisemberek, nemzetek előnyére. Ennek létezéséről és milyenségéről persze lehet vitatkozni, de nem hisztérikus hangnemben.

A többségnek nem 'Kalányos Béla' kőművessel vagy 'Kohn Manó' kiskereskedővel van baja.

Aki a fentieket egyenlővé teszi kollektíve a cigányokkal-, zsidókkal, az tényleg degenerált, itt visszatérhetünk az általánosítás kérdéskörére, amit Te kedvelsz, én nem. Van ilyen ember is, de ilyet a Jobbik programjában nem olvashatsz. Ez az egyének saját hülyesége, nem pedig a párté.

Szerintem az általad kedvelt általánosítás veszélyes és nem a csoportok bizonyos szegmensei elleni fellépés vagy vita, problémafelvetés.

bodonmaria 2009.06.09. 15:40:42

De a cigányság nem csak Anadólia felől érkezett ebbe a térségbe!
Több ág van. És az mind másfelől jött. Sokan manapság a Kurdokkal tartják őket azonosnak, ami azonban nem teljesen igaz.
Egyébként ebbe a térésgbe akkoriban bulgárok is érkeztek szép számmal, akik szinte az egész Dunai árteret a cigányokkal együtt megkapták.

CyberPunK 2009.06.09. 15:42:08

@Stay_TRUE: Nézd, ez már szarkavarás, méghozzá magasfokon. Lazán ki lehet magyarázni, hogy azért ez, mert Árpád meg izé. A bakancsba tűrt gyakorló is csak amolyan divatos cikk, a fehér fűző hozzá meg csak azért van, mert a fekete elszakadt, és nem volt más. Persze, kimagyarázható a bíróságon. De attól még tisztában van vele mindenki, hogy itt most mit is látunk. Tudom, rohadt cionista cipőfűzőgyártók, hát nem tömegesen mennek tönkre a fekete fűzők. :D

Kivlov 2009.06.09. 15:42:52

Miért baj, hogy a Jobbik 15%-ot kapott??? Az is baj volt nemrég, hogy kétpártrendszert jeleztek a közvéleménykutatások. Most van 4 a küszöb felett (ilyen részvételnél). Hol itt a gáz? Előre Jobbik!!!

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 15:43:26

@Stay_TRUE: én csak válaszoltam hogy miért zavar egyeseket....nem írtam azt hogy vörös csillagot akarok látni...mindenki tudja hogy milyen régi zászló, de nyugi, azt is tudja mindenki hogy mi most a valódi üzenete...hazánk zászlója a trikolór!

CyberPunK 2009.06.09. 15:44:47

@cotti: Csak ne kerüljön az egész mögé egy diktátor. Egy megalomán faszkalap rendesen megkavarhatja a dolgokat. Hihetetlenül nagy felelőség vana jobbikon, és a történelem azt mutatja, hogy biza ilyen helyzetek bevonzzák a szart a ventillátorba.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.09. 15:45:27

@Legelő Őse: Lehet, hogy az a baj, hogy leszartam egy néhányszáz zömében frusztrált prolikból álló hihetetlenül jelentős szubkultúrát és fogalmam nem volt róla, hogy miket hordozgatnak.

Én az Árpád-sávos zászlóval a Kossuth téren találkoztam először, és akkor tisztességes gazdák kezében volt, akik többször is elmondták a vádakra, hogy semmi közük a hungristákhoz sem nekik sem a zászlónak. A mainstream itt kötött bele, pedig köze nem volt a nácikhoz. Ugyanúgy ahogy belekötött a turulba, a Szent Koronába, Magyarország kontúrjába, nevetségessé (akarta) tette(ni) a tarsolylemezt, a nemezsapkát, minden 1000 éves nemzeti jelképünket!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 15:45:51

@Stay_TRUE:
Miért? Az árpád sáv be volna tiltva? Vagy mi?

A Turul-ház jelvénye a turul.
Hadilobogója vörös, rajta fekete turul.
"Árpád-sávot" András használ először. Árpád csak nézne rá, hogy mifene ez?
I.István lobogója is vörös. Talán kettős kereszttel.

És meg ne magyarázd nekem, hogy a szélsőjobb az Árpád-ház miatt lengeti az Árpád-sávosat!
Tudod mit?
Ha gondolod megpróbálhatod elmondani, hogy vajon az Árpádok melyik politikai gondolata ihleti meg őket...

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2009.06.09. 15:47:22

Ki tehet a Jobbikról?
Költői kérdés? ;)
A maszop/szadi tolvajbanda!

cotti 2009.06.09. 15:50:31

@CyberPunK: A Jobbiknál nem beszél senki diktátorról. Ez alapján tarthatnál bármelyik oldaltól, hiszen szinte minden politikai irányzat adott bőven diktátorokat a világnak...gondoljunk csak Sztálinra és Hitlerre, hogy mindkét oldal szélsősége reprezentálva legyen...

Az viszont igaz, hogy gazdasági válságok idején ennek veszélye nő, a történelem bizonyította...de ezt nem kötném egyetlen párthoz...és itt Európa közepén most teljességgel valószínűtlennek tartom.

Annyi más valós gond van ebben az országban, amitől félni lehet, nem kéne egy diktátor szellemképétől...

Szerintem persze.

CyberPunK 2009.06.09. 15:52:59

Mivel lassan mennem kell ezért még egy utolsó gondolat az egészhez. Ti komoly elhiszitek, hogy azok a csoportok, akik hihetelenül magas intelligeinciahányadossal karöltve úgy lopják szét az országot, hogy gyk senki sem tud/tesz ellene semmit nem látta azt a folyamatot, hogy jön a Jobbik? Ha viszont előre látta, hogy jön a Jobbik, akkor miért nem tett ellene? Elég lett volna pár nagyon látványos cigány elítélése, hozzá karöltve a rendőrség megerősítése, BTK szigorítása. Így viszont már jön az a kérdés, hogy nekik miért jó a Jobbik? Sajnos ezt én sem értem, de az az érzésem, hogy itt nagyon sok ember van megvezetve, aminek a végét mi, Magyarok isszuk meg rendesen. :(

cotti 2009.06.09. 15:55:59

@CyberPunK: Ennél ez sokkal összetettebb kérdés és kár, hogy Te ezt csak ennyire szűkíted le.

Stay_TRUE 2009.06.09. 15:57:09

@Xantine:
Az árpádsáv mai üzenete: visszatérni a gyökerekhez, a szuverén, erős magyar állam visszaállítása, az ősi hagyományok és elődeink tisztelete. Nekem és azoknak, akik már sokszáz éve itt élnek velünk.

Amúgy ha nem tudnád, felmerült a bal oldalon, hogy szeretnék betiltani a lobogót, sőt, egyeseket a Turul is zavar és ez irányban már a XII kerületben bontást is elrendeltek, de úgy tudom egyenlőre felfüggesztésre került. Továbbra is azt kérdezem, hol itt a magyarság tisztelete, hol itt a korrektség? Sehol, így ez esetben az ellenkező oldalról sem várható el ugyanez.

mani07 2009.06.09. 15:58:01

lehet,hogy lemaradtam valamirol, de sem Ukrajna, sem Horvátorság, sem Szerbia nem tagja az Unionak. Igy az o véleményuk ejnye-bejnye lehet. Szlovákia eu kepviseloinek szama 13, Románia 33. Franciao a legnagyobb ott Sarkozi pártja nyert elsopro tobbseggel, ami egyébként nem kulonosebben liberális nézeteirol híresdult el. A briteknel is becsorogtak a szélsojobbosok. Ott ezzel az eredmennyel ez a szam sokkal nayobb es veszélyesebb arányú,mint nálunk. Ja, és milyen az angol náci? Jobb, mint a magyar? Bizarr...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.09. 15:59:05

@Nathan D'Xantine: A kettős kereszt Nagy Lajos pecsétjén volt...

"És meg ne magyarázd nekem, hogy a szélsőjobb az Árpád-ház miatt lengeti az Árpád-sávosat!"

Attól, hogy nem bírod felfogni, attól még így van. (Rendben a népszerűségében benne van, hogy mindig mikor lobogni látom, Gusztos fején egyre dagadó erekre gondolok és ez jóérzéssel tölt el... Szóval benne van az "ellenségem ellensége a barátom" megfontolás is.)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 15:59:13

@TaTa86.:
"Azt egyébként tudtad, hogy Romániának jelenleg is területi követelése van Ukrajnától?"
Hogyne. A régi jó Besszarábia téma. Romániának MINDEN szomszédjával van területi vitája.
Igaz egyik sem éri el a hivatalosság szintjét. Ahogy nálunk sem.

"Szerbia meg nagyon nem menő, nem véletlen hogy kicsinálták őket. Inkább az a röhej, hogy még a primitív buckalakó albánok is komoly területet szakítottak belőlük, mi pedig még egy rohadt kulturális autonómiát sem tudtunk kiharcolni..."

A NATO, konkrétan az USA nyomta le őket.
Az albánok nem primitív buckalakók, de a szerbek csúnyán megverték és elkergették őket. Erre a "humanitárius katasztrófára" csapott rá az USA.
Persze ha gondolod követhetjük az albán példát.
Keress pár ezer embert aki fegyveres harcra vállalkozik a kinti magyarokért, és nem csak addig terjed neki, hogy "Magyar Ellenállás" matricákat nyal ki a falra idehaza. Ők szépen lövessék le magukat, az ellencsapásban vesszen oda több százezer kinti magyar, meneküljön ide mindenki a szomszéd országokból. Aztán meglátjuk hogy a világpolitikai klíma olyan-e, mint Koszovó esetében volt. (Nem olyan)

Aha... És a hősöket az oly sokszor lefitymált (szó szerint) 5% libsi sikítása blokkolja mi? Istenem...
Ez annyira fájdalmas... Ne csináld már!

Az meg hogy eddig nem ésszel csináltuk szerinted azt jelenti, hogy meg se kell vele próbálkozni?
Miközben leng vadul az Árpád sávos, a lengetők gondolhatnának III. Bélára, aki bizáncban nevelkedvén megtanult nem keveset a hatalmi harcok művészetéből.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 15:59:19

@TaTa86.: érdekes - én pont fordítva érzem...hogy a szeretett igazán magyar jelképeink szét lettek baszva, és ki vannak sajátítva egy szélsőséges fröcsögő rasszista, revizionista 5% számára....nekem ez a rossz....a nemzeti jelképeinkért nagyon kár hogy egy pár százaléknyi szélsőségest hivatottak kiszolgálni és kellemetlen érzéssel eltölteni sok amúgy a hazáját szerető magyart...szerintem ez baj!!

cotti 2009.06.09. 16:00:27

Húzok, még annyit végezetül, hogy mindenki (aki tudja) aki pro és kontra érvelt itt hallgassa meg ezt:

www.youtube.com/watch?v=dl5T6iFEqQ0

Ha ezt a többség érti, attól függetlenül, hogy mit írt, akkor nagy baj azért nincs.

Eritreai 2009.06.09. 16:02:58

@CyberPunK:
Börtönlakók 95%a sztem belőlük áll...

Az egész ország beteg, tüneti kezelés nem segít (lásd Jobbik betiltása), itt az okokat kell megszűntetni. Nem lehet a cigányokat sem kiírtani vagy kitoloncolni, de szociális hálóval cigánytenyészetet sem lehet létrehozni.
Azt is észre kell már venni, hogy zsidózni már unalmas. Vannak megélhetési zsidók, persze, de a többségüket senki nem is ismeri. Erre fogni mindent. SzDsz sem zsidó párt, undorító hogy beépítette a kampányfilmjébe ezt is...
Csőcselék hordák meg szerintem ártanak bármelyik pártnak, a Jobbiknak is. Rendőrautót vagy TV székházat felgyújtani nem hazafias dolog.
Holocaust tagadni, szálasit éltetni meg vagy provokáció, vagy elmebeteg dolog.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 16:03:51

@TaTa86.: Szóval? Az Árpádok melyik politikai gondolata? Vagy a válaszadás képessége belőled is hiányzik?

A kettős kereszt II. András király korában tűnik fel először. Pecséten. De én nem pecsétről beszéltem.
István vagy sima vörös lobogót használt (komcsi), vagy a kettős keresztes vöröset.

mani07 2009.06.09. 16:04:10

Diktátor nemcsak úgy lehet valaki, ha elnyomja az ellenzéket, esetleg vérpadra kuldi, de úgyis, hogy gorcsosen ragaszkodik a vélt hatalomhoz, amit megszerzett, mindegy neki, hogy mi az orszag érdeke, mert az egyeni erdekeit elotérbe helyezi, és kiszolgálja a saját szuk bázisát. Igy szulettek meg a fent emlegetett diktátorok is. Mind ragaszkodtak a megszerzetthez, és csak a szuk metszetu gondolkodasuk irányította oket.(Válsztassal kerult a szkebe Hitler is..)

Stay_TRUE 2009.06.09. 16:04:27

@Legelő Őse:
Te miről beszélsz???
Tényleg? Ki itt a rasszista? És miért baj, ha valaki revizionista? Illetve a te nézőpontodban ez a két dolog ekvivalens? Szerinted tényleg nem normális, ha valaki 2009-ben nem Bratislavába, hanem Pozsonyba utazik? (Mellesleg engem néhány éve ezért nem engedtek át Szlovákiába, mert nem tetszett a harárőr úrnak, hogy Pozsonyt mondtam a nyelvtörőjük helyett)...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.09. 16:04:35

@mani07: Az angol "szélsőjobb" annyit akar, hogy ne árasszák el niggerek és pakisztánok Angliát és azon belül Londont.
Ebben szerinted mi a gáz?

mani07 2009.06.09. 16:07:04

@TaTa86.: Szerintem semmi.Es ha Max Mosley náci ruhában lengeti a karjat a prostik verése kozben az se gázosabb, mint a Jobbik a parlamentben. Legfeljebb bizarr, mert ok elvileg a másik oldalon álltak.

Stay_TRUE 2009.06.09. 16:08:53

@Nathan D'Xantine:
"Az Árpádok melyik politikai gondolata?"
A hazaszeretet, a Kárpát medence "hazának" tekintése, a harcrakészség... de valszeg ezek neked nem mondanak semmit.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 16:08:56

@Stay_TRUE: a turult azért bontották volna, mert építési engedély nélkül került oda. a magyarságomat lehet tisztelni úgy is hogy másokat ezzel nem bántok.
Nagymagyarországot vizionálni pedig nem realitás, hanem helyben járás - tanulni kell a történelmünkből, és előre lépni, hogy a legtöbbet hozzuk ki a jelenlegi realitásból pl.: kultúrális autonómia stb...és nem cvsak dumálni kell, hanem valóban tenni is valamit ezért!

Eritreai 2009.06.09. 16:09:05

Ideológiailag egyébként a Jobbik némely izraeli párthoz pl. sokkal közelebb áll. Ha nem lenne pár elvakult antiszemét horda a tagjai közt, egy jó kommunikációval sokat tanulhatnának egymástól. Ott a palesztinok a cigók, de a beilleszkedni tudó arabok pl. alkalmazkodtak a helyi viszonyokhoz és izraeli pártokkal politizálnak, de emellett dolgoznak és élik a helyi állampolgárok életét. A balhézosokat viszont körülkerítették fallal, aztán öldököljék egymást...
Azon mulatok, amikor a kuruc infón irogat valami juszuf akbár állandóan baromságokat. Kiváncsi vagyok hány bőrfejű haverja van a tagnak, vagy mit szólnának hozzá a magyar sziget rendezvényen:)
Vona egyébként inteligensnek látszik, Morvai az teljesen elmeroggyant, de ő is értelmiséginek tűnik.
Cigánybűnözést, a magyar bűnözéssel együtt kell megállítani.
Jobbiknak pedig a radikális luzer primitív futball huligánfejű hordákkal még lesz szerintem baja később...

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 16:10:22

@Stay_TRUE: na jó komolyan ne játsszuk már el hogy az árpádsávos zászlónak nincsen áthallásos üzenete...ennél azért legyél korrektebb...

Stay_TRUE 2009.06.09. 16:12:11

@mani07:
Nembaj, rettegjetek csak a Jobbiktól, bár csak az fél, akinek rossz a lelkiismerete. Amúgy a magyar szélsőjobb annyiban különbözik mondjuk az angoltól, hogy azért az ő bevándorlási politikájukban annyi hibádzik, hogy évszázadokon át leigázva tartottak nemzeteket és kihasználták őket, akik most szépen visszavágnak.. Na nálunk kicsit más a helyzet.

mani07 2009.06.09. 16:12:38

Nem lesz itt semmi baj. A kulpolitikat kell rendbetenni, hogy ne már megint minden messzirol gyutt sajto minket ocsaroljon. Erdekes, hogy amikor a szlovákok nyiltan uszítanak arrol melyen hallgat a BBC, meg a tobbi sajtoorganum. Tan meg kicsit kemenyebben is lehetne.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 16:12:59

@Stay_TRUE:
Hogyne. De nem lett betiltva. Ama turulos bontás pedig okkal volt. Úgyhogy ne csúsztass!
A turulnak nincs keresnivalója II.vh-s polgári áldozatok emlékhelyén.

Amiket felsoroltál remek dolgok, de nem találkoztam velük egyetlen Jobbik plakáton sem. Mással annál inkább.

Egyébként melyik gyökérhez kívánsz visszatérni?
Árpád országához?
Taksony és Géza autonómiákra oszlott országához?
István és utódai polgárháborús királyságához?
Vagy egy idealizált és soha nem létezett országhoz?
Ahol Mária tenyeréből eszik a turulmadár?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.09. 16:14:17

@Legelő Őse: Ha anyukád képével elkezdek demonstrálni és szidni a zsidókat stb, akkor megtagadod anyukádat?
Mert ezeket a nemzeti jelképeket úgy látszik megtagadod...
Nekem egy kicsit ez többet jelent, minthogy néhány jóképességű kukaborogató miatt a szemétbe vágjam.


@Nathan D'Xantine: Ha a horvátoknál is a magadfajta adta volna a többséget, még mindig lenne Jugoszlávia...

"Vagy a válaszadás képessége belőled is hiányzik?"
Ahogy Stay_TRUE írta: Az árpádsáv mai üzenete: visszatérni a gyökerekhez, a szuverén, erős magyar állam visszaállítása, az ősi hagyományok és elődeink tisztelete. Nekem és azoknak, akik már sokszáz éve itt élnek velünk.
Mást nem akarok hozzátenni, ezért nem is válaszoltam.

Eritreai 2009.06.09. 16:15:16

@Stay_TRUE:
Jah, hazaszeretet. Szálasiék aztán tényleg szerették a hazát. Nekik azért némi közük volt ahhoz, hogy a határok most ott vannak ahol és hogy Magyarország ezerszer trébb tárgyalási pozícióban volt a háború végén.
Szélsőségek eddig csak kárt okoztak Magyarországnak (lásd Kun Béláék, vagy Szálasiék). Populista lózungokkal nem lehet megoldást találni a problémákra. Működő, átlátható gazdaságot kell teremteni, közbiztonságot, jogállamiságot, tisztességes megélhetést mindenki számára. Ehhez a Jobbik akár még partner is lehet, ha akar és hívei túl tudnak látni a gyűlölködésen. Aminek elfajulásához egyébként nagyban hozzájárult a jelenlegi politikai elit, az biztos...

mani07 2009.06.09. 16:15:54

@Stay_TRUE: te valamit nagyon felreertettel. Ki a fene fel a Jobbiktol? En ugyan nem. Nincs rá okom. Azon ritka magyarok kozul valo vagyok, hogy még a csaladfam is megvan 1200-ig, a kutyaborig. Az egy híres múzeumban látható.

Stay_TRUE 2009.06.09. 16:16:01

@Legelő Őse:
STOP: a revizió valóban egyhelyben járás, ha valaki katonai erővel gondolja. Ésszel és ügyes gazdasági stratégiával lehetett volna az elcsatolt területeket legalább autonómmá tenni, de sajnos az elmúlt 20 évben mindenki csak a zsebét tömte, és 20 millió román munkavállalóval riogatott..

Az árpádsávos zászlónak számomra nincs áthallásos üzenete. Ez igazi média szarkavarás, nem vagyok hajlandó tovább ezzel a kérdéssel foglalkozni, mert van aki a szívéből érzi, vagy aki meg a wikipédiáról nézi..

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 16:18:03

@Stay_TRUE:
Az Árpádok hazaszeretete felér Kádáréval.
Fel tudod sorolni az Árpád-ház hány tagja hozott idegen haderőt e földre, hogy hatalmat nyerjen?
István, Péter, András, Béla, Géza, László, Salamon. Soroljam még?
Ne légy már esztelen! Az Árpádoknak ez nem haza volt!
Hanem birtokuk. Hatalmi színtér. Ország amin uralkodni lehet.

Harckészség?
TE harckész vagy?
És hol akarsz harcolni? És miért nem indulsz már végre? Vár a kies Szerbia! És Arkan! Gyerünk!
Hangember...

Stay_TRUE 2009.06.09. 16:19:32

@Eritreai:
Baszki. Szálasiék kisajátíották a jelképet. Nem ez az első jelkép, amelyet egy szélsőséges ideológia kisajátít, holott az eredeti jelentése egészen más, lásd ötágú csillag, horog kereszt, stb...
A szésőségesek valóban csak bajt okoztak, de könyörgöm, hogy tegyünk egyenlőséget szálasi és a jobbik között, mert elsírom magam!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 16:21:31

@TaTa86.: Stay válaszát akkor még láttam.
Reag fentebb.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.06.09. 16:21:43

@TaTa86.: senki sem mondta hogy vágd szemétbe...de egyrészt a te anyukád képével csinálj zászlót....másrészt én nem mondtam hogy az árpádsávos zászlót meg kell tagadni és hogy be kell tiltani, én csak válaszoltam fentebb egy kérdésre, hogy igenis van áthallása, és ne nézzük egymást teljesen lököttnek, a zászlót lengetők jelentős részének igenis többet jelent. nem mellékesen érhető hogy sok embert ez rossz érzéssel tölt el, nem azért mert magyar zászló, hanem mert felmenőit elhurcolták stb...mit nem lehet ezen érteni?

Eritreai 2009.06.09. 16:23:04

@Stay_TRUE: Első résszel egyetértek!! Így a helyes és így igaz!
Árpádsávot van akik azért használják, hogy egyesek áthalljanak üzenetet. Ez ilyen egyszerű.

Stay_TRUE 2009.06.09. 16:23:13

@Nathan D'Xantine:
harcrakész, kis francia buzikám! :)
Biztos kurva sokat tudsz te a magyar történelemről, hogyha azt gondolod, hogy ez egy hadszintér volt.
Árpád vére jelképes, gyakorlatilag ő volt az utolsó uralkodó, aki a korábbiakban már felsorolt politikával gondolkozott. De nincs kedvem történelemórát tartani, főleg nem olyanoknak, akiknek a Wikipédia a történelemkönyvük. Unalmas a téma, haladjunk tovább..thx.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 16:23:33

@mani07: Hm.
Ismered a híres mondást: "Az a zsidó, akire mi azt mondjuk..."
Hülyeség ellen nem véd a kutyabőr. :)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.09. 16:25:45

@mani07: Ugyanezt gondolom a szadeszról. Peace dude!

@Legelő Őse: "a turult azért bontották volna, mert építési engedély nélkül került oda"
Érdekes módon az ugyancsak engedély nélkül épült (, egyébként ugyancsak normális embert nem zavaró) holokausztemlékművet nem akarták lebontani... Sem a fejesek bárjait, teljesen szabálytalanul épülő lakóparkokat stb stb.
Kettős mérce?

"Nagymagyarországot vizionálni pedig nem realitás, hanem helyben járás - tanulni kell a történelmünkből, és előre lépni, hogy a legtöbbet hozzuk ki a jelenlegi realitásból"

"Nagy"-Magyarország nekem a hazám. Akkor is ha 2/3a megszállás alatt van...
Tanulni a történelemből? Az a gáz, hogy a tanulságot nem mindenki ugyanúgy látja mint te. Nem feltételül mert mindenki hülye...

"na jó komolyan ne játsszuk már el hogy az árpádsávos zászlónak nincsen áthallásos üzenete...ennél azért legyél korrektebb."
Ennyi. Komolyan, egyáltalán miért vitatkozol velünk? Náczik vagyunk és kész. Csak tagadjuk. Fütyülünk és hazudunk bazdmeg!
Ha olyat mondunk ami megfelel a világképednek akkor "Áhháá, kibújt a szög a zsákból, mindig is tudtam!", ha olyat ami nem: Persze hazudjál még...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.09. 16:28:03

@Nathan D'Xantine: Hmm. Ismered a mondást: "Az a náci, akire mi mondjuk."
Másik mondás: Mi a különbség az antiszemita között 45 előtt és után?
45 előtt az volt antiszemita aki utálta a zsidókat, 45 után akit a zsidók utáltak.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 16:30:40

@Stay_TRUE: Kezdesz belelendülni. Viszont nem ártana, ha megtanulnál olvasni. márcsak úgy magyarságtudatból. Érted? Anyanyelvünk ismerete, meg ilyesmi... :D
A hatalmi színtér nem hadszíntér. Bár kérdéses, hogy hogy szerinted hol vívták meg ezen uralkodók egymás elleni csatáikat ha nem Magyarországon...

Annak hogy saját buzijaid legyenek nincs akadálya, ha ilyen hajlandóságod van. Én nem állok közéjük. Lévén hetero vagyok. De ne keseredj el! Találsz magadnak mást. :)

Te valószínűleg nehezen tartanál bárkinek is történelemórát. Magyartudás nélkül nehéz.

Szóval? Mikor indulsz harcolni véreinkért a messzeségbe?

Te! A franciát honnan szedted?

Stay_TRUE 2009.06.09. 16:31:59

Kedves doktor ÚR!

Mondja meg tényleg, hogy miért vagyok szésőséges, amikor azt mondom, hogy sok zsidó és cigány barátom van, akiket szeretek, de nem szeretem, amikor a barátnőmet megkergetik a Népszinház utcában a kanromák és nem szeretem, ha azt az országot kilóért vásárolják fel izraeli és egyéb multicégek, amiért a nagyapám az életét adta.

Ez szélsőséges gondolkozás?
Én ezért fajgyűlölő vagyok?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 16:34:08

@TaTa86.: Jaja... :)

Bár ha belegondolsz hogy a zsidók ellen Sztálin is fellépett, illetve ha ideveszed a Szovjet blokk antiszemita hozzáállását...

Stay_TRUE 2009.06.09. 16:37:42

@Nathan D'Xantine:
Imádod heccelni a másikat, mi? :D
Azt hittem, hogy okos gyerek vagy, csak vak, de látom tévedtem. Ha harcolni kell, nem vagyok rest, sem gyenge, de az igazi harc, a fejekben dől el. Sajnálom, te kiestél. :)

Eritreai 2009.06.09. 16:38:29

@Stay_TRUE: Tudom hogy Szálasi nyilas pártja nem egyenlő a jobbikkal, de vannak sokan ott akik ezt nem így gondolják. Lásd van a Kuruc infós bagázs, meg a jobbik.hu-s bagázs. Előbbieknek Szálasi sokkal közelebb áll a szívükhöz mint gondolnád. Jól elhurcibálta a zsidókat a keretlegényeivel, mikor már full vesztésre álltak a nácik. Sok kis-zsidó szabó, hivatalnok, hentes, aztán jó sokat ártott az országnak az már beztos, főleg vidéken. Szét.aszatták Budapestet is, hogy a gonosz orosz előrenyomulást nehezítsék. Sok értelme volt...szovjetek kicsit jobban kedvelték ezek után a román szomszédokat valamiért, akik bár sumák módon, de hátbatámadták a vesztésre álló németeket....Itt a hősmagyarkodás zászlaja alatt bezzeg...
Nem azt akarom sugalni, hogy a Jobbik is ilyen, csak odacsapódott a csőcselék most hozzájuk, és nem a 400ezer szavazóval van bajom, hanem akik most ott hangadók lehetnek esetleg. Mégiscsak egy radikális jobboldali pártról van szó...

Eritreai 2009.06.09. 16:40:57

@TaTa86.: Ja, gondolom az addig agymosott tömegek hírtelen zsidószeretők lettek:)
tény hogy a komcsi propaganda gépezet sok zsidót beszipkázott, az annak a kornak volt a végterméke... de ettől még ne mossuk össze a zsidóságot szerintem meg a kommunizmust, aki eleve vallás és tőke ellenes volt...

Stay_TRUE 2009.06.09. 16:42:48

@Eritreai:
Radikális jobb nem egyenlő a nácival.
A radikális jobb egyenlő a nacionalistával.
Nacionalista nem egyenlő az antiszemitával.

A jobbik.hu-n milyen náci megnyilatkozást olvastál?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 16:47:39

@Stay_TRUE: Hecceli a fene...
:D

Értem. Tehát ha mondjuk a románok nekitámadnak majd a magyaroknak, te fejben fogod eldönteni a harcot...

Nem olvastál te túl sok szamurájregényt? :)

Eritreai 2009.06.09. 16:48:27

@Stay_TRUE: cigányok közt nagyon sok értelmiségi van, de nem tudnak ezzel a katasztrófával megbírkózni, és ők is gyűlölik a rablóromákat. A Jobbik max megvédeni tudja a nem cigányokat, de nem tudom, hogy tudná a jelenlegi helyzetet megoldani. Attól mert valaki nem bízik a cigányokba, szerintem még nem fajgyűlölő. Akkor sem, ha nem akarja a gyerekét olyan osztályba járatni, ahová antiszociális cigánygyerekek járnak.
Akkor sem, ha nem enged be valaki cigányhordákat pl. szórakozóhelyre.
Akkor az, ha válogatás nélkül szidja a romákat és egykapal alá veszi őket.
Izraeli cégek...igen. De nem hiszem el, hogy ha nem lennének korrupt politikusok és hivatalnokok, akkor ilyen szabadrablások megtörténhetnének. Izraeli cégek máshol is el tudnak boldogulni, ahol nincs mutyizásra lehetőség. És ilyenbe belecsúsznak osztrák, német (siemens, strabag) cégek is ugyanúgy. Személy szerint az izraeli cégeket jobban elítélem, mert nekik sokkal jobban és felelősségteljesen gondolniuk kellene a balhés ügyek antiszemita következményeire. Egy osztrák cég ha lebukik? Na bumm...De ha egy izraeli? Kuruc infó, főoldal...A pénz nagy úr sajna. Panamák mindig voltak és lesznek (nem tudom láttátok e a Rokonok című nemrég újraforgatott filmet, vagy olvastátok e az eredeti regényt...nem zsidók a főszereplői...)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 16:49:00

@Stay_TRUE:
"Mondja meg tényleg, hogy miért vagyok szésőséges, amikor..."

Ettől nem vagy szélsőséges.
De ezt persze te is pontosan tudod...

Stay_TRUE 2009.06.09. 16:50:55

@Nathan D'Xantine:
őőő.. tehát ha a románok támadnak, és én megyek "megvédeni a hazát" akkor szánalmas vagyok, ha pedig "azt mondom, hogy a csapatokkal való fizikai harcok a 21. században már kissé idejétmúltnak tünnek, akkor meg leszamurájozol?

Szal, ha majd a románok rámadnak, akkor majd jól szólok a NATO-nak, aki majd biztos megvéd, hiszen szövetségesei vagyunk, ugye? :)

Stay_TRUE 2009.06.09. 16:51:39

@Nathan D'Xantine:
Akkor miért vagyok?
Tényleg, kurvára szeretném tudni, hogy miért vagyok én fajgyűlölő és szélsőséges!

Eritreai 2009.06.09. 16:56:12

@Stay_TRUE: én ilyet a kuruc infón olvasok, de azt írtam, hogy a kuruc infó nem egyenlő a jobbikkal, de a hívei most ott örvendeznek. A jobbik lett a radikális jobboldal gyűjtő pártja, ahol a szélsőjobb mocskok is nagy számban vannak jelen.
A nacionalizmusnak is van egy egészséges szintje (nekem Kossuth pl. az a szint), de van egy elmebeteg szintje, mint pl. amit Slota csinál szlovákban....
Zsidó összeesküvés elméleteket gyártani éjjel nappal, meg mindenért a cigányokat tenni felelőssé, az már tényleg gusztustalan (kuruc infó!), megoldani a problémát és beszélni róla (pl. cigánybűnözés), mint amit a jobbik akar, azzal nekem semmi bajom. Utálom azt, amikor egy párt valami gyökér propagandával akarja a szarságait elfedni (mint pl. most az szdsz, vagy 8 éve a fidesz).
És emellett ne feledjük el, hogy a magyarok gondolkodás módját is meg kell változtatni,pl. adózással, korrumpálódással, jogsértő dolgokkal kapcsolatban, mert ez is milliárdos károkat okoz az országnak.Pédamutatóan kell élni, és közben ezt elvárni másoktól is. Nem százalékolom le magam, nem megyek el betegszabira mert nincs kedvem dolgozni, vagy nem veszek számlát és szlovák rendszámú autót, stb. Ehhez kell megteremteni a kedvező gazdasági feltételeket és erre kell az embereket a propaganda eszközével nevelni valahogyan...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 17:02:13

@Stay_TRUE: De miért tőlem???
Én nem hinném hogy bárhol is annak neveztelek...


A fentebbihez:
Miért lennél számalmas ha mész?
Akkor vagy szánalmas, ha hőzöngsz és itthon kuksolsz. Fegyvert tudsz venni, a többi már a te dolgod.

Megjegyzem katona voltam Nagykanizsán amikor kitört a Jugoszláv háború (Szlovén-Jugoszláv, Horvát-Jugoszláv.), A szakaszban én voltam az egyetlen aki azt mondta, hogy ha átjönnek, akkor harcolok. A többség elvi állásfoglalása az volt, hogy platóra és irány Ausztria (persze ez nyilván nem ment volna neki).

Tehát ne gondolom, hogy a fizikai harc ne működne. ÉN nem ezért nem óhajtok háborúzni a szomszédokkal.

NATO ügyben a véleményemet lásd fentebb...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.06.09. 17:03:14

@Nathan D'Xantine: Szvsz a Szovjetek ugyanúgy nemzeti szocializmust csináltak mint Hitlerék, miután kiirtották a zsidókat az "élharcosok" közül. A különbség a német és az ázsiai népek karakteréből adódott, a rendszer maga ugyan az.

@Eritreai: "Ja, gondolom az addig agymosott tömegek hírtelen zsidószeretők lettek:)"
Pontosan. :) Volt egy agymosott antiszemita tömeg, amelyik most agymosott filoszemita tömeg.
A többibe ne menjünk bele. Nincs akkora ellentmondás (ha van is inkább a zsidók fejében) mint gondolod. Mellesleg nem a kommunizmus szippantotta be a zsidókat, hanem kb fordítva. Zsidók nélkül nincs kommunizmus, ami aztán be tudta szippantani a melósokat.
De ez tényleg hosszabb. A lényeg hogy mindenki náczi!

sourcerror 2009.06.09. 17:03:55

Az Indymedián volt kommentben:

minden az irányba halad, hogy:

1. Autópályarendszert fogunk kiépíteni (sőt, már kész is)
2. Iszonyatosan felfejlesztjük a hadi és nehézipart (ööö…)
3. Keményen képzett hadsereget állítunk elő, legfejlettebb haditechnikával
4. A jobbik a következő választásokon megszerzi a hatalmat
4.5 Morvai Krisztina felkéri a 4-es metró projektigazgatóságát egy mindenki által elérhető olcsó (később kultikussá váló) népautó megtervezésére.
5. Paktumot írnak alá moszkvával európa felosztásáról.
6. lerohanjuk szlovákiát, romániát, meg akit érünk, ausztriát anslusszilag
7. Elfoglaljuk lengyelországot, a baltikumot, Párizst, az ejfeltoronyra üvegszálas műanyag turult erősítünk.
8. A magyargárda megkezdi a zsidók és cigányok táborokba koncentrálását szerte az elfoglalt európában, majd elgázosítják őket (ennek a ténynek tagadásáért később 5 évet lehet kapni horvátországban)
9. A szalonnácik emberbőrből készült ruhákban fedik fel valódi önmagukat.
10. TGM és a PICSA zenekar rajongótábora földalatti alagutakban készülnek az öngyilkos merényletekre

méghogy mi fog változni…

Stay_TRUE 2009.06.09. 17:04:07

@Eritreai:
Abszolút egyetértek.
Én most a jobbik törekvéseiről beszélek, arról, hogy egy pártra próbálják rásütni a más oly régóta júl működő "náci" bélyeget. Azt ne firtassuk, hogy a szimpatizánsok milyenek, mert attól, hogy van néhány pedofil, vagy transzfesztita SZDSZ szavazó, attól még nem lehet egyértelműen azt mondani, hogy az SZDSZ pedofil párt.

Mellesleg szésőbalról senki sem beszél ebben az országban, pedig nagyon keményen jelen van, illetve volt ezidáig. Amúgy az az érzésem, hogy nálunk a bal sem bal és a jobb sem jobb.

A jobbik programjának jó része tipikusan baloldali értékeket képvisel, amig a baloldalinak mondott MSZP pedig globalista törekvéseket igyekszik kiszolgálni.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 17:13:37

@Eritreai: A Slota-félékkel mindig tanácstalan vagyok. Hajlamos vagyok azt feltételezni, hogy valójában nem hülyék.
Felfedeztek egy piaci rést, amit a többi párt nem fedett le, és jól megélnek belőle.
A követőiket inkább tartom elmeroggyantaknak...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 17:15:21

@TaTa86.: Szerintem pont a nemzeti volt a különbség, bár egy idő után kénytelenek voltak rájátszani az orosz nacionalizmusra is...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2009.06.09. 17:16:30

Na már kifolyik a szemem.
Csá népek!

Eritreai 2009.06.09. 17:25:48

@Stay_TRUE: Nagyjából igaz amiket leírsz és egyet is értek vele, de az SZDSZ és a Jobbik az két teljesen külön dolog. Az SZDSZ egy rendszerváltó liberális gyűjtőpárt volt, nagyjából középet fedte le jó sokáig, de aztán elerodálódott a sok saját pecsenyét sütögető és dilettáns baromnak köszönhetően, akik totál elárulták a rendszerváltás és a megélhetési politika jól jövedelmező de annál undorítóbb pályájára álltak rá.
A Jobbik egy elégedetlen (hozzá teszem jogosan) tömegekből kinőtt radikális párt, ahová odacsapódott a kicsit sem elhanyagolható és folyamatosan növekvő nyilas eszméket részben vagy egészben valló mondhatni csőcselék. Azért nézz meg egykét videót róluk megosztókon. Hát kemény...Pl. az utazási irodás balhé, azért az sem volt semmi...azért ilyet egy pedofil szdsz szavazó bázisról nem tudok elképzelni...nem tudom ez a pedofil dolog honnan jött egyébként, szerintem a pistikés gyökér geszti marketing kampányból...de azért az totál más. Mondjuk kultur romák vagy értelmiségi zsidók, ha mondjuk őket vesszük szdsz szavazóknak, nem hiszem hogy bárkit is fenyegetnének. Most vonatkoztassunk el az SZDSZ prominenseitől.
Én a Kuruc infós vonalat tartom betegnek és ide nem kellőnek. Azok nélkül a Jobbiknak is nagyobb esélye van eredmények felmutatásához.
Ha pl. egy Jobbikos szakértő azt mondja, hogy a cigányok akkor kapjanak ha tényleg megérdemlik és egyébként meg igenis takarodjanak el dolgozni, de mindehhez mondjuk megpróbál feltételeket is találni, az ok. De ha közben jön egy fradi bé közepes, vagy más hasonló értelmű szinten lévő agresszor állat és követeli hogy sterilizálják a cigány lakosokat, akkor mi lesz vége? Most ez sarkított példa, de egy idő után ezek a hangadók biztos hogy párton belül még radikálisabb eszközökhöz akarnak majd folyamodni...
Nem a levegőbe beszélek, csak a kuruc infót olvasgatva gondolom...

Eritreai 2009.06.09. 17:34:23

@TaTa86.: Ne hülyésked már, szerinted hány zsidót tettek tönkre a komcsik? A nagytőkések elvesztették a gyáraikat, bankjaikat, földjeiket. Zsidókat mindenhol platformon találsz, mivel ugyanolyan állampolgárok, mint mások (sz@rok bele ha ezt valaki megkérdőjelezi, akár jobbról, akár balról). Az egyik komcsi, a másik konzervatív (jó nem keresztény:), ezért rájuk huzni mindent...hagyjuk már.
Kurucinfó restaurált egy sztorit a vérfaló zsidó komcsi Kohn Béla, meg Róth meg mittomén kiről, de ez semmit nem jelent. Ha utánanézel, a szélsőbal, ami szerintem is nagyon veszélyes, beszippantotta az akkori társadalom veszteseit, ugyanúgy, mint más szélsőség. A zsidók oroszban pl. nem az elit tagjait alkották gondolom, ezért nem volt nehéz behülyíteni néhányukat. De egy vallásos, vagy legalábbis konzervatív elveket valló zsidó család mitől lenne kommunista?
Hagyjuk a nevetséges összeesküvés elméleteket, ahol a zsidóság egy nagy massza, included bankárok, komenisták és más randa népség és szegény nemzsidók kiszipolyozását és tönkretevését tekintik elsődleges céljuknak...

sertésmájkrém 2009.06.09. 22:47:35

Kösz, hogy bár csak a véleményemet írtam volna, azt kimoderáltad. Semmi de semmi olyan nem volt benne, amiért ezt kellett volna tenned.

Stay_TRUE 2009.06.10. 10:04:39

@Eritreai:
Azért nincs értelme vitatkozni az SZDSZről meg a Jobbikról, mert azt hiszem hogy sok dologban teljesen másként látjuk a Világot! Én azt gondolom, hogy a fő különbség a kettejük támogatói között, hogy az egyik a saját hazája védelmében, a másik pedig minden itthon élő kisebbség védelmében tör lándzsát. Szép és szükséges dolog is a kisebbség védelme, de itt arról van szó, hogy ne kapjon többet valaki azért mert kisebbségi. Kapjon ugyanannyit, és fizessen ugyanannyit, mint az őslakos és akkor nem lesz balhé. Ez bármilyen országra, bármilyen juttatásra, vagy büntetési tételre is érvényes. Ennyi.

Stay_TRUE 2009.06.10. 10:05:11

Szomorú esemény történt Nagybörzsönyben a tegnapi nap folyamán. Králik Attilát, magyar honfitársunkat, volt erdészt, a saját házában, brutális kegyetlenséggel meggyilkolták, majd elvettek tőle 20,000 forintot és a mobil telefonját.

Egyszerűen kivégezték, esélye sem volt a túlélésre. Szétverték a fejét, fülig vágták el a torkát majd a fotelba ültették és letakarták. Döbbenetes.

A 22 éves lánya talált rá a tegnap délután aki sokkos rohamot kapott. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, és az éjszaka folyamán elfogták Farkas Richárdot nagybörzsönyi cigány lakost, aki a kihallatáson beismerte, hogy ő követte el.

Ilyenkor hol vannak az OCÖ képviselői és hol van Mohácsi Viktória? Vajon ennek a szerencsétlen magyar embernek ott lesznek a temetésén a politikai pártok "prominensei" Vagy számukra egy magyar ember élete nem számít? Természetesen mindezek költői kérdések, a válaszokat mindenki sejtheti...

barikád.hu

Eritreai 2009.06.10. 11:30:40

@Stay_TRUE: de azért mert ilyen olyan az SzDsz, még automatice nem kell utálni azokat akiket képviselni próbál. főleg hogy kurvára nem képvisel senki, csak a saját sleppjét.

HuNReal 2009.06.10. 11:31:38

@Stay_TRUE: 1000 év alatt sem tudtak beilleszkedni és ez napról-napra így fog folytatódni, amíg valakik ezt meg nem állítják. Nem haláltábor és nem náci lépések kedves balos kommentelők.. Néhány balos, szadeszos pedig nagyon kérem, hogy azt a rengeteg cigány értelmiségit és NEM életművészt összekeverve, kérem mutasson 30 azaz harminc cigány értelmiségit. A 8 általános és a büntetett előélettől lehetőleg többet, jó?! Bár ahogy a balos kommentelőktől elvárjuk, kifogás.txt -t fogunk kapni..

Eritreai 2009.06.10. 11:32:09

@Stay_TRUE: az én egyik osztálytársam adott munkát egy 14 éves cigánygyereknek, majd az az egyik éjjel bemászott hozzá rablás céljából, de mivel a néni felébredt, a gyerek habozás nélkül agyonverte.
Jó tett helyébe jót várj...

Eritreai 2009.06.10. 11:34:55

@HuNReal: ez azért van, mert kurva gáz vezetőik vannak és a liberálisnak mondott párt egy nagy csőd. A szocialista is. Átlagemberek isszuk meg ennek a levét. Cigóknak kell egy drasztikus nevelési program (nem náci meg fasisztoid, de határozott), és a magyaroknak is javítani kell az életszínvonalukon és ezek után a hozzáállásuk magától meg fog változni. Ez idő sajna és sok energia....

Stay_TRUE 2009.06.11. 16:37:29

@Eritreai:
De valamikor el kell kezdeni, és eljött az idő, ha nem akarunk polgárháborút!! Egyébként a kedves média meg csak szítja a tüzet a magyarok és a cigók közt, hiszen az oszd meg és uralkodj elve már több száz éve szakadatlanul működik, arról nem beszélve, hogy addig is van miről írniuk.. Romáknak és magyaroknak összefogva kéne elsőként pofán baszni a hírhajhász Havas gyorstalpaló médiaiskolájából szarként ömlő kis taknyokat! HELL YEAH! :)
süti beállítások módosítása