HTML

rea meneh

dolgok

Friss topikok

  • Yamashita: gáspárbéjja,Rá Dios, kötözködő! Azt ajánlom tanulmányozzátok Kiszely István professzor,Akadémikus ... (2009.06.30. 23:42) Szlovákot a magyar tengerbe!
  • Stay_TRUE: @Eritreai: De valamikor el kell kezdeni, és eljött az idő, ha nem akarunk polgárháborút!! Egyébké... (2009.06.11. 16:37) Ki tehet a Jobbikról?

Linkblog

És mit csinál majd a Jobbik az EP-ben?

2009.06.08. 13:00 reameneh


Hogy nem írja alá elolvasás nélkül a lisszaboni szerződést? Hát azt biztosan nem. Guglizzunk már rá legalább egy kicsit arra az EU-ra, mielőtt a szétverésére indulunk!
Bármennyire is kiváló gondolat a „magyarság kérlelhetetlen és konok védelme”, az Európai Uniónak ehhez semmi köze nincs. Brüsszelben konkrétan dolgozni kell. Na jó, igazából nem muszáj, lehet trianonozni meg msml-ezni is, csak ezek az EP-ben nem számítanak a húsz leghasznosabb tevékenység közé.
Egy EP-képviselőnek borzasztóan unalmas és hosszú tervezeteket kell olvasgatnia, tárgyalnia kell, javasolnia kell, komromisszumokat kell kötnie. A magyar nemzeti érdek képviselete jórészt a Magyarország (és a magyarok) számára lehető legkedvezőbb jogszabályok elfogadását jelenti. A konok baromkodásra pont semmiféle szükség nincs.
Hogy akkor egy ilyen társaság mit csinál majd az EP-ben?
Kábé ugyanazt, amit eddig Le Pen, Mussolini kisasszony és társai. Az ilyen figurák - amellett, hogy azért felveszik a fizetésüket a gyűlölt EU-tól (ott kell gyengíteni az ellenséget, ahol csak lehet) -, néha nagyokat üvöltöznek, verik az asztalt, összebalhéznak egymással - (lényegében a románok lecigányozása miatt bomlott fel tavaly a szélsőjobbos frakció: nehéz összekovácsolni a nacionalisták internacionáléját) -, különben meg senki sem veszi őket komolyan.
Az európai politikára, az Európai Parlament munkájára a széljobb ráhatása nagyjából nulla lesz, ahogy eddig.

Szólj hozzá!

Címkék: jobbik lisszabon ep

A bejegyzés trackback címe:

https://reameneh.blog.hu/api/trackback/id/tr391171306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása